Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Έχω μια απορία όποιος γνωρίζει... Στις 7 Αυγούστου θα κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου και στις 13 θα ταξιδέψω με πλοίο , ενώ πίστευα ότι θα έχω πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμου μετά τη δεύτερη δόση, μου είπαν ότι επειδή θα έχουν περάσει λίγες μέρες μετά το εμβόλιο θα πρέπει πριν μπω στο πλοίο να κάνω rapid test , ξέρετε αν ισχύει αυτό?

Δημοσ.

Δυστυχως ναι.

Δες αν μπορεις να αλλαξεις τη δευτερη δοση και να την κανεις 8 ημερες νωριτερα.Εγω ετσι εκανα

Δημοσ.

Όχι χρειάζεσαι rapid test (20euro). Δεν είμαι σίγουρος αν δέχονται τα δωρεάν που γίνονται από τον ΕΟΔΥ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Irenecool είπε

Δυστυχώς δεν βρήκα νωρίτερα, τα self test δεν επιτρέπονται?

Δεν ξερω αλλά εγω πιστευω ότι δεν πρέπει να τα δεχονται.Δεν τα ελέγχει κανείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το rapid test αν το κανεις ας πουμε 16/8 ισχύει για 2 μέρες δηλαδή μέχρι τις 18/8 και πρέπει να κάνεις καινουριο στις 19 αν θελεις? H ισχυει για 16/17 και πρεπει να κανεις στις 18 παλι?

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Υπαρχουν (λιγες) περιπτωσεις για τα οποιες αρκει το selftest https://www.imerisia.gr/koinonia/17658_anatropi-sta-taxidia-me-ploio-se-poia-nisia-arkei-mono-self-test

Αλλιως το rapid του EOΔΥ ειναι τσαμπα (αλλα θα περιμενεις πολυ ωρα στην ουρα).

κάτι ακούω όμως ότι θα μειωθούν αυτές οι περιπτωσεις. Δε ξέρω κατα πόσο ισχύει

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το rapid test αν το κανεις ας πουμε 16/8 ισχύει για 2 μέρες δηλαδή μέχρι τις 18/8 και πρέπει να κάνεις καινουριο στις 19 αν θελεις? H ισχυει για 16/17 και πρεπει να κανεις στις 18 παλι?

Μεχρι 48 ωρες πριν την ωρα αφιξης στον προορισμο και δεν απαιτειται τεστ για να φυγεις απο νησι

Ολα αυτα που γραφω προφανως μπορει να αλλαξουν οποιαδηποτε στιγμη

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, cumulus είπε

Δυστυχως ναι.

Δες αν μπορεις να αλλαξεις τη δευτερη δοση και να την κανεις 8 ημερες νωριτερα.Εγω ετσι εκανα

Γίνεται να μεταφερθεί νωρίτερα η 2η δόση ; 
Μονο αργότερα μου εμφανίζει (Pfizer)

Δημοσ.

Η δοση του pfizer σε αλλες χωρες γινεται με μεγαλυτερο μεσοδιαστημα απο εμας

Δεν ειναι καλη ιδεα να προσπαθησει καποιος να το φερει νωριτερα, χρειαζομαστε την μεγιστη ανοσια 

Το rapid σε ιδιωτικο εργαστηριο κανει νομιζω 20 ευρω,δεν ειναι κατι τραγικο, αλλιως δωρεαν στον ΕΟΔΔΥ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω με astra μου εβγαζε διαθεσιμες ημερομηνιες,δεν ξερω με pfizer τι παιζει

3 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Η δοση του pfizer σε αλλες χωρες γινεται με μεγαλυτερο μεσοδιαστημα απο εμας

Δεν ειναι καλη ιδεα να προσπαθησει καποιος να το φερει νωριτερα, χρειαζομαστε την μεγιστη ανοσια 

Το rapid σε ιδιωτικο εργαστηριο κανει νομιζω 20 ευρω,δεν ειναι κατι τραγικο, αλλιως δωρεαν στον ΕΟΔΔΥ

Συμφωνω,αλλα εξαρταται ποσο νωριτερα.Εγω το εφερα μια εβδομαδα (οχι 8 ημερες οπως εγραψα) νωριτερα,μετα απο ερωτηση σε γιατρο βεβαια

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Μεχρι 48 ωρες πριν την ωρα αφιξης στον προορισμο και δεν απαιτειται τεστ για να φυγεις απο νησι

Ολα αυτα που γραφω προφανως μπορει να αλλαξουν οποιαδηποτε στιγμη

Δεν αναφερομαι μονο σε ταξιδι αλλα γενικοτερα, πχ πας διακοπες και δεν θα εχεις κανει και τις 2 δοσεις αρα δεν θα εχεις freepass Και θα πρεπει να παιζεις με rapid tests. Αυτα θα γινονται ανα 48 ωρες η ανα 2 ημερολογιακες μερες? Γιατι αν κανω στις 16/8 οι 48 ωρες θα ερθουν στις 18/8  ενω αν ειναι 2 ημερολογιακες μερες και κανω 16/8 πρωι με καλυπτει μεχρι 18/8 ολη μερα (?) και κλεινω ραντεβου για rapid στις 19/8 παλι?

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.

Δυστυχώς χρειάζεσαι rapid test, σύμφωνα με τις οδηγίες. Στην δική μου περίπτωση ολοκλήρωσα την 2η δόση Κυριακή 4.7, θα ταξιδέψω Σάββατο 17.7, άρα για 1 μέρα χρειάζεται rapid test. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...