Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη πράξη εχουν χιλιάδες κοσμο στα πλοια και δε κάθονται να ελεγξουν περα απο το εισητηριο. Τουλαχιστον εγω που εχω μπει τελευταια και γνωστοι μου. Το πολυ πολυ να σε ρωτησουν αν εχεις κανει τη δηλωση. Ειδικα στο γκαραζ που βιαζονται και αν δε κανεις γρηγορα σε βριζουν.

Απο εκει και περα ομως για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο κανε ενα rapid να εισαι και εσυ σιγουρος πως δεν εχεις κατι

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν αναφερομαι μονο σε ταξιδι αλλα γενικοτερα, πχ πας διακοπες και δεν θα εχεις κανει και τις 2 δοσεις αρα δεν θα εχεις freepass Και θα πρεπει να παιζεις με rapid tests. Αυτα θα γινονται ανα 48 ωρες η ανα 2 ημερολογιακες μερες? Γιατι αν κανω στις 16/8 οι 48 ωρες θα ερθουν στις 18/8  ενω αν ειναι 2 ημερολογιακες μερες και κανω 16/8 πρωι με καλυπτει μεχρι 18/8 ολη μερα (?) και κλεινω ραντεβου για rapid στις 19/8 παλι?

Χρειαζεσαι τεστ μονο για οταν πας στον νησιωτικο προορισμο,δεν θα κανεις συνεχεια τεστ ενόσω εισαι εκει 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Χρειαζεσαι τεστ μονο για οταν πας στον νησιωτικο προορισμο,δεν θα κανεις συνεχεια τεστ ενόσω εισαι εκει 

Δεν λενε οτι απο μεσα ιουλιου θα χρειαζεσαι και για εστιατορια, μπαρ κτλπ? Με αυτη την προοπτικη το λεω. 

Δημοσ.

Για εξωτερικο χωρο δεν νομιζω οτι χρειαζεται και δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να γινει με τοσους τουριστες

Εγω παντως εκανα το μονοδοσικο και εχω ξεμπλεξει με αυτα

Δημοσ.
Στις 12/7/2021 στις 12:41 ΜΜ, vagos789 είπε

Υπαρχουν (λιγες) περιπτωσεις για τα οποιες αρκει το selftest https://www.imerisia.gr/koinonia/17658_anatropi-sta-taxidia-me-ploio-se-poia-nisia-arkei-mono-self-test

Αλλιως το rapid του EOΔΥ ειναι τσαμπα (αλλα θα περιμενεις πολυ ωρα στην ουρα).

Τα rapid test του ΕΟΔΥ μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως πιστοποιηση για να κατσεις σε εξωτερικο χωρο ή να ταξιδεψεις με πλοιο?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι γίνεται με αυτό το θέμα τελικά τα δωρεάν rapid test ισχύουν για το ταξίδι? Αξίζει να ρισκάρεις και να πας χωρίς τεστ ή θα με ελέγξουν και θα φάω πακέτο? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, soundou είπε

εγω εκανα απο εοδυ σε πλατεια 10 λεπτα αναμονη στο κανει κ το βραδυ ειχα ηδη την βεβαιωση κ ταξιδεψα.

Αυτή είναι η καλύτερη λύση γιατί 20ρικα για πεταμα δεν έχουμε 

Δημοσ.

Αυτα για ποσες μερες ισχυουν?

Για να φυγεις Κυριακη απογευμα, με τεστ Παρασκευη μεσημερι μπορεις? Η πληρωνεις σε διαγνωστικο?

Δημοσ.

σε καλυπτει για 48 ωρες.κανεις παρασκευη το τεστ σαββατο πρωι εκτυπωνεις την βεβαιωση κ κυριακη ταξιδευεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...