ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Στη πράξη εχουν χιλιάδες κοσμο στα πλοια και δε κάθονται να ελεγξουν περα απο το εισητηριο. Τουλαχιστον εγω που εχω μπει τελευταια και γνωστοι μου. Το πολυ πολυ να σε ρωτησουν αν εχεις κανει τη δηλωση. Ειδικα στο γκαραζ που βιαζονται και αν δε κανεις γρηγορα σε βριζουν. Απο εκει και περα ομως για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο κανε ενα rapid να εισαι και εσυ σιγουρος πως δεν εχεις κατι 1
vagos789 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν αναφερομαι μονο σε ταξιδι αλλα γενικοτερα, πχ πας διακοπες και δεν θα εχεις κανει και τις 2 δοσεις αρα δεν θα εχεις freepass Και θα πρεπει να παιζεις με rapid tests. Αυτα θα γινονται ανα 48 ωρες η ανα 2 ημερολογιακες μερες? Γιατι αν κανω στις 16/8 οι 48 ωρες θα ερθουν στις 18/8 ενω αν ειναι 2 ημερολογιακες μερες και κανω 16/8 πρωι με καλυπτει μεχρι 18/8 ολη μερα (?) και κλεινω ραντεβου για rapid στις 19/8 παλι? Χρειαζεσαι τεστ μονο για οταν πας στον νησιωτικο προορισμο,δεν θα κανεις συνεχεια τεστ ενόσω εισαι εκει
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 22 λεπτά πριν, vagos789 είπε Χρειαζεσαι τεστ μονο για οταν πας στον νησιωτικο προορισμο,δεν θα κανεις συνεχεια τεστ ενόσω εισαι εκει Δεν λενε οτι απο μεσα ιουλιου θα χρειαζεσαι και για εστιατορια, μπαρ κτλπ? Με αυτη την προοπτικη το λεω.
vagos789 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Για εξωτερικο χωρο δεν νομιζω οτι χρειαζεται και δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να γινει με τοσους τουριστες Εγω παντως εκανα το μονοδοσικο και εχω ξεμπλεξει με αυτα
iPhoners1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Στις 12/7/2021 στις 12:41 ΜΜ, vagos789 είπε Υπαρχουν (λιγες) περιπτωσεις για τα οποιες αρκει το selftest https://www.imerisia.gr/koinonia/17658_anatropi-sta-taxidia-me-ploio-se-poia-nisia-arkei-mono-self-test Αλλιως το rapid του EOΔΥ ειναι τσαμπα (αλλα θα περιμενεις πολυ ωρα στην ουρα). Τα rapid test του ΕΟΔΥ μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως πιστοποιηση για να κατσεις σε εξωτερικο χωρο ή να ταξιδεψεις με πλοιο?
totem_lost Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Παιδιά ξέρετε αν στα αεροδρόμια των νησιών κάνουν rapid test; Σαντορίνη πχ;
giorgaras_OGAME Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Τι γίνεται με αυτό το θέμα τελικά τα δωρεάν rapid test ισχύουν για το ταξίδι? Αξίζει να ρισκάρεις και να πας χωρίς τεστ ή θα με ελέγξουν και θα φάω πακέτο?
soundou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 εγω εκανα απο εοδυ σε πλατεια 10 λεπτα αναμονη στο κανει κ το βραδυ ειχα ηδη την βεβαιωση κ ταξιδεψα.
giorgaras_OGAME Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, soundou είπε εγω εκανα απο εοδυ σε πλατεια 10 λεπτα αναμονη στο κανει κ το βραδυ ειχα ηδη την βεβαιωση κ ταξιδεψα. Αυτή είναι η καλύτερη λύση γιατί 20ρικα για πεταμα δεν έχουμε
imr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Αυτα για ποσες μερες ισχυουν? Για να φυγεις Κυριακη απογευμα, με τεστ Παρασκευη μεσημερι μπορεις? Η πληρωνεις σε διαγνωστικο?
soundou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 σε καλυπτει για 48 ωρες.κανεις παρασκευη το τεστ σαββατο πρωι εκτυπωνεις την βεβαιωση κ κυριακη ταξιδευεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα