Προς το περιεχόμενο

Oneplus 8 pro vs S20 fe 5g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Είχα κατασταλάξει εδώ κ καιρό για το s20 fe 5g αλλά λίγο κάτι προβλήματα στο αμάξι λίγο οι εφορίες και λίγο το ότι απλώς περίμενα δεν προχώρησα στην αγορά.
Σήμερα μπήκα στο σάιτ της op και είδα στο αγγλικό ότι δίνει σε 580 ευρώ (499 στερλίνες) το op 8 pro.

H αλήθεια είναι ότι περίμενα το s21 fe αλλά εκτός του ότι δεν θα βγει αύγουστο , οι τιμές ακούγονται για αρκετά ψηλά κάτι το οποίο δε γουστάρω να επενδύσω για κινητό. 
Μετά περίμενα κ το 9t αλλά δεν ξέρω πότε κ πόσο. Μου άρεσε όμως πως από την 8η σειρά κ μετά η op ανακοίνωσε 3 αναβαθμίσεις και 4 χρόνια ενημερώσεις. 

Τώρα στη σύγκριση μεταξύ των 2 , με χαλάει που για τη samsung που τη βρίσκω στα 500 στο bestprice θα πρέπει να δώσω ένα 20άρι για φορτιστή. (Θήκη κ τζάμι θα θέλουνε κ τα 2)
Απλός χρήστης είμαι , έχω στη κατοχή μου μοντέλο του 17. Samsung a5 Οπότε με android 8 :P Ότι κ να πάρω αναβάθμιση θα είναι. 

Η χρήση που κάνω είναι τελείως χαλαρή για αυτό κ ακόμα την παλεύω με το υπάρχον. 
Social media κλήσεις μηνύματα browsing youtube video κ μουσική.  Παιχνίδια απλά χαλαρά τύπου candy κ τέτοιες βλακείες. 
Μετά ερασιτεχνικά τραβάω αρκετές φωτογραφίες. Δεν το κουράζω στις ρυθμίσεις απλώς αποτυπώνω στιγμές :D
Γενικά αντιλαμβάνομαι ότι χρειάζομαι κινητό λόγω παλαιότητας γενικά δεν αλλάζω κινητά και πάντα κάνω μερικά "άλματα" μπροστά. 

Ανάμεσα σε αυτά τα 2 τι θα προτιμούσατε ?
Ευχαριστώ

Επεξ/σία από yiatsek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Samsung s 20 fe snapdragon νομίζω έχει φορτιστή στη συσκευασία. 

Το ψάχνω και εγώ με αυτό το τηλέφωνο αλλα πονάνε στη μπαταρία. Βέβαια όλα τα τηλέφωνα πονάνε στη μπαταρία πλέον. 1 μερα βγάζουν και ευχαριστημένοι να είμαστε. 

Τα oneplus 8 δεν ακούω καλά λόγια για τις κάμερες. 

Ενα oneplus 8t που είχα δε μου άρεσε καθόλου από κάμερα 

Δεν ξέρω αν το 8 pro έχει καλύτερες 

Επεξ/σία από alan boy
Δημοσ.

Το s20 fe 5g έχει φορτιστή 15άρι στη συσκευασία. Αλλά μπορεί να φορτίσει κ 25άρι. Οπότε σε "αναγκάζει" να το αγοράσεις.

Γενικά απο reviews έχω δει ότι σε θέματα μπαταρίας 1,5 μέρα την έχω. Κ προσωπικά δεν κάνω τρελή χρήση αλλά με τέτοιες ταχυφορτήσεις δεν έχω θέμα να φορτίζω κ μια φορά το βράδυ ή το πρωί πχ. 

Πάντως κ τα 2 προσωπικά τα θεωρώ ακριβά. Δεν έχω δώσει για κινητό πάνω από 300. Αλλά έχω να πάρω κ κινητό 4 χρόνια 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...