Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Το WhatsApp προσθέτει επιλογή αποστολής φωτογραφιών & βίντεο στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι ξεκάθαρο για την ώρα πότε οι χρήστες θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν.

Το WhatsApp εργάζεται σε μία νέα ρύθμιση που θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμπτουν ευκολότερα τη συμπίεση των εικόνων και να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Η επιλογή «Best Quality» θα προστεθεί πιθανότατα μαζί με τις άλλες επιλογές «Auto» και «Data Saver» σε μία μελλοντική έκδοση της εφαρμογής.

Φαίνεται ότι οι χρήστες θα έχουν τελικά την επιλογή εάν θα συμπιέσουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους για να εξοικονομήσουν ίσως τα mobile δεδομένα τους, να στείλουν αρχεία στην καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα ή να αφήσουν το WhatsApp να επιλέξει αυτόματα το βέλτιστο επίπεδο συμπίεσης για τα αρχεία τους.

Οι νέες ρυθμίσεις υπάρχουν και δοκιμάζονται σε μια έκδοση του WhatsApp που βρίσκεται στο Google Play Beta Program, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα WABetaInfo. Οι επιλογές αποστολής πιθανότατα θα γίνουν διαθέσιμες και σε μία έκδοση που θα αφορά όλους τους χρήστες, αλλά δεν είναι σαφές το πότε θα γίνει αυτό, αφού βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Είναι πιθανό ότι οι πρόσθετες επιλογές ποιότητας εικόνας θα έρθουν και στο iOS, καθώς το WhatsApp διατηρεί γενικά τις ίδιες δυνατότητες και στις δύο πλατφόρμες.

Οι νέες επιλογές θα μπορούσαν να είναι μια καλή είδηση για όσους δεν χρησιμοποιούν τις ενσωματωμένες εφαρμογές των iOS και Android για ανταλλαγή μηνυμάτων αλλά συχνά μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο των αγαπημένων τους, αν και το Apple Messages διατηρεί την αρχική ποιότητα εικόνας τις περισσότερες φορές. Πάντως, καθοδόν βρίσκεται και η υποστήριξη πολλαπλών συσκευών για το WhatsApp ενώ η λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο όπου έπειτα από λίγη ώρα εξαφανίζονται, θα γίνει σύντομα διαθέσιμη στο Android.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όσους θέλουν να στέλνουν ασυμπίεστες φωτογραφίες ακόμη και σήμερα, μπορείτε να επιλέξετε το συνδετηράκι, και μετά "Document", και να διαλέξετε το αρχείο της φωτογραφίας. Έτσι πάει σαν αρχείο και δεν υπάρχει συμπίεση ποιότητας.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελάχιστοι το χρησιμοποιούν στην Ελλάδα, το έσβησα.Ολοι messenger με άθλια ποιότητα και οι υπόλοιποι Viber.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.