speedy23 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Προκειται για τη μητερα μου και η χρηση της θα ειναι μεση εως λιγη τις περισσοτερες φορες. Ουσιαστικα για κανα browsing και facebook που και που και απο παιχνιδια ασχολειται με candy crush και who wants to be a millionaire. Απο λεφτα ταβανι το πολυ εως 250 ευρω. Γνωριζω για realme pro 7 και poco x3 pro και σ'αυτα εχω καταληξει αλλα καταλαβαινω οτι πιθανοτατα ειναι overkill για τη χρηση που το θελει και αναρωτιομουν αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο και πιθανοτατα φθηνοτερο. Ουσιαστικα ν'αντεξει λιγο στο χρονο διοτι αυτο που ειχε ( νομιζω το redmi note 7s) αρχιζει και κλεινει μονο του και δεν ανοιγει, ηδη το πηγαμε μια φορα στο τεχνικο για να το φτιαξει. Ε με 90 ευρω που το πηρε το 19 τι να περιμενεις... Ευχαριστω.
Wheysted Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) iPhone μεταχειρισμενο με 100% μπαταρια? https://www.skroutz.gr/s/27785517/Xiaomi-Redmi-Note-10-64GB-Lake-Green.html?from=sku_color_variations Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από Wheysted
osfp1978 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, speedy23 είπε Προκειται για τη μητερα μου και η χρηση της θα ειναι μεση εως λιγη τις περισσοτερες φορες. Ουσιαστικα για κανα browsing και facebook που και που και απο παιχνιδια ασχολειται με candy crush και who wants to be a millionaire. Απο λεφτα ταβανι το πολυ εως 250 ευρω. Γνωριζω για realme pro 7 και poco x3 pro και σ'αυτα εχω καταληξει αλλα καταλαβαινω οτι πιθανοτατα ειναι overkill για τη χρηση που το θελει και αναρωτιομουν αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο και πιθανοτατα φθηνοτερο. Ουσιαστικα ν'αντεξει λιγο στο χρονο διοτι αυτο που ειχε ( νομιζω το redmi note 7s) αρχιζει και κλεινει μονο του και δεν ανοιγει, ηδη το πηγαμε μια φορα στο τεχνικο για να το φτιαξει. Ε με 90 ευρω που το πηρε το 19 τι να περιμενεις... Ευχαριστω. Για την χρήση που λες δε χρειάζεται να δώσεις τοσα χρήματα...Το απλο realme 7 είναι αρκετό και πολυ πιο φθηνό... Αν πάλι θέλετε χιαομι το note 8 pro ταιριάζει σε εσας....και ας είναι παλιό μοντέλο.... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από osfp1978 1
speedy23 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, Wheysted είπε iPhone μεταχειρισμενο με 100% μπαταρια? https://www.skroutz.gr/s/27785517/Xiaomi-Redmi-Note-10-64GB-Lake-Green.html?from=sku_color_variations Μπα οχι, θα παραμεινει σε android. 1
GATE123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Στις 13/7/2021 στις 10:52 ΠΜ, speedy23 είπε Προκειται για τη μητερα μου και η χρηση της θα ειναι μεση εως λιγη τις περισσοτερες φορες. Ουσιαστικα για κανα browsing και facebook που και που και απο παιχνιδια ασχολειται με candy crush και who wants to be a millionaire. Απο λεφτα ταβανι το πολυ εως 250 ευρω. Γνωριζω για realme pro 7 και poco x3 pro και σ'αυτα εχω καταληξει αλλα καταλαβαινω οτι πιθανοτατα ειναι overkill για τη χρηση που το θελει και αναρωτιομουν αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο και πιθανοτατα φθηνοτερο. Ουσιαστικα ν'αντεξει λιγο στο χρονο διοτι αυτο που ειχε ( νομιζω το redmi note 7s) αρχιζει και κλεινει μονο του και δεν ανοιγει, ηδη το πηγαμε μια φορα στο τεχνικο για να το φτιαξει. Ε με 90 ευρω που το πηρε το 19 τι να περιμενεις... Ευχαριστω. Ας πάρει το realme 7(όχι το pro) 1
TechMentions Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Απλό Realme 7 και θα είναι κομπλέ, το έχει η αδερφή μου που είναι πιθανότατα πιο απαιτητικός χρήστης από τη μαμά σου και είναι υπερευχαριστημένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα