Προς το περιεχόμενο

Απόψεις για Mini Cooper 2020


petran91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνομαι για την κατηγορία των Mini και το πολύ Super mini αυτοκινήτων, εντός πόλης κυρίως αλλά και καμίας εξόρμησης σε νησί που μένω. Οπότε κοιτάω τα κλασσικά i10, kia picanto κτλ με budget το πολύ μέχρι 14k. Θέλω κυρίως να έχει μία χαμηλή κατανάλωση και σχετικά φθηνό κόστος συντήρησης, να έχει λίγο νεύρο να μην είναι σαπάκι όπως το Panda του 2004 που έχω τώρα που κάνει το 0-100 σε 20''.

Προέκυψε όμως ολοκαίνουριο Mini Cooper μοντέλο '20 στο budget που κοιτούσα(είναι από συγγενή). Δεν υπήρχε περίπτωση γενικότερα να το κοιτούσα αν το πλήρωνα full price καθώς το θεωρώ ακριβό για αυτό που είναι. Όμως δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό. Είναι το τρίθυρο με τα 1500cc και 136 άλογα οπότε στον τομέα γκάζι με καλύπτει. 

Από service, κατανάλωση, προβλήματα και γενικά όλα τα γύρω γύρω που υπάρχουν σε ένα αυτοκίνητο πώς τα πάει; Αξίζει να προχωρήσω ή θα το χρυσοπληρώσω σε βάθος χρόνου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14χιλιαρικα μοντελο του '20; Ή τρελαθηκε και το δινει τοσο φτηνα ή θα τρελαθεις εσυ στα εξοδα οταν το παρεις!

ΥΓ. Και ζημια να μην εχει, τα μινι εχουν πολυ υψηλο κοστος συντηρησης.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σέρβις και ανταλλακτικά ακριβούτσικα, επιπέδου bmw(προφανώς). Άρα φθηνό όσον αφορά το κόστος συντήρησης δεν το λες ειδικά συγκριτικά με αυτά που αναφέρεις στο πρώτο μήνυμα. 

Κατανάλωση εξαρτάται και από τις διαδρομές που κάνεις, εντός ή/και εκτός, καθώς και κυριότερο το πόσο βαρύ πόδι έχεις. Εγώ θα υπολόγιζα χοντρικά(ασχέτως τιμής εργοστασίου) κοντά στα 7 μικτή. 

Εάν ήμουν στην θέση σου προφανώς θα το έπαιρνα. Έχοντας σαν προτεραιότητα το γκάζι και την οδηγική συμπεριφορά, στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο καθώς μιλάμε για ευκαιρία. καρτάκι, βγάζει γούστα και αν είναι στο στυλ σου σαν εικόνα θα το αγαπήσεις. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...