Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα κινητό με usb type-c και otg.

Θέλω να κάνω την εξής χρήση. Από sd card κάμερας θέλω να μεταφέρω αρχεία εγγραφών σε εξωτερικό σκληρό hdd χωρίς όμως να έχω στη διάθεσή μου υπολογιστή.

Σκέφτομαι τις εξής δύο λύσεις αλλά δεν ξέρω αν θα λειτουργήσουν.

1. Να πάρω ένα καλώδιο otg type-c to type-a female και να κουμπώσω έναν sd reader στο κινητό (το οποίο δεν δέχεται μνήμες sd). Έτσι θα μεταφέρω τα αρχεία από την sd στο κινητό και στη συνέχεια, συνδέοντας τον εξωτερικό hdd στο καλώδιο, θα μεταφέρω ξανά τα αρχεία από το κινητό στον hdd.

2. Να πάρω ένα otg usb hub στο οποίο θα συνδέσω ταυτόχρονα το κινητό, τον sd reader και τον hdd και μέσα από το κινητό θα κάνα απευθείας μεταφορά αρχείων από sd card --> hdd disk. 

Είναι σωστές οι σκέψεις; Θα λειτουργήσουν τα παραπάνω;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, popopo είπε

2. Να πάρω ένα otg usb hub στο οποίο θα συνδέσω ταυτόχρονα το κινητό, τον sd reader και τον hdd και μέσα από το κινητό θα κάνα απευθείας μεταφορά αρχείων από sd card --> hdd disk. 

κανω περιπου το ιδιο, εχω αυτο και το κουμπωνω στο κινητο με usb otg. πανω του βαζω φλασακι ή εξωτερικο σκληρο (προσοχη να ειναι σκληρος που δεν χρειαζεται εξτρα ρευμα) και βαζω και ενα ανταπτορακι που διαβαζει Micro sd. τα βλεπει και τα 2 ταυτοχρονα. και με αυτο τον τροπο κραταω backup στο σκληρο σε ταξιδια απο την καρτα μνημης της go pro και του drone. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, popopo είπε

Έχω ένα κινητό με usb type-c και otg.

Θέλω να κάνω την εξής χρήση. Από sd card κάμερας θέλω να μεταφέρω αρχεία εγγραφών σε εξωτερικό σκληρό hdd χωρίς όμως να έχω στη διάθεσή μου υπολογιστή.

Σκέφτομαι τις εξής δύο λύσεις αλλά δεν ξέρω αν θα λειτουργήσουν.

1. Να πάρω ένα καλώδιο otg type-c to type-a female και να κουμπώσω έναν sd reader στο κινητό (το οποίο δεν δέχεται μνήμες sd). Έτσι θα μεταφέρω τα αρχεία από την sd στο κινητό και στη συνέχεια, συνδέοντας τον εξωτερικό hdd στο καλώδιο, θα μεταφέρω ξανά τα αρχεία από το κινητό στον hdd.

Καταρχήν έχεις δει αν υποστηρίζει το κινητό σου  otg usb hub?

Και δεύτερον αν υποστηρίζει πρέπει να βρεις otg για το συγκεκριμένο μοντέλο που έχεις,δεν βάζουμε ότι νάνε.

Επεξ/σία από GATE123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...