Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomnia..

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το τηλέφωνο.. Το εδωσα σε κάποιον που υποτίθεται ηξερε τι εκανε για να μου ρουταρει το τηλέφωνο.. Μια χαρά δούλευε πολύ ανώτερο απο πρίν.. Ομως λόγου του ρουταρισματος δεν μπορούσα να κατεβάσω εφαρμογές τραπεζών.. Και ετσι το παλεψα μόνος για να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.. Πραγμα που δεν εγινε ποτε διότι ζητούσε κωδικό.. Κωδικό που ο ίδιος ειχε βάλει και τώρα δεν μπορω να τον βρώ.. Οπότε αποκλείεται να βρω τον κωδικό.. Το πάλεψα λιγο απ τις κεντρικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου.. Δηλαδή έσβησα την συσκευή και πάτησα πατημένα το power button και το κουμπί έντασης.. Με έβγαλε σε ενα μενού.. Προσπάθησα απο κει να κανω επαναφορά αλλα τίποτα.. Πλέον το τηλέφωνο δεν ανοίγει για να μπει στην έναρξη.. Ανοίγει και μένει αναμμένο στην πρώτη εικόνα του κινητού που γραγει την εταιρία κλπ.. Και η μονή πρόσβαση που εχω είναι στο μενού που σας ειπα και προηγούμενος..
Εχθες το έστειλα σε κατάστημα στην Αθήνα "the fixers" για να το φτιάξουν.. Αλλα δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι.. Μου είπαν ότι αυτός που έκανε το ρουτ πρέπει να βάλει τον κωδικό που έχει ορίσει και να το φτιάξει απ τον υπολογιστή του.. Πραγμα που δεν γίνεται καθως δεν εχω επικοινωνία με αυτον τον τύπο.

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πώς θα το φτιάξουμε εδω στην Ελλάδα;;

Η μόνη λύση μετά απο εδώ ειναι infoquest και αποστολή στην Κίνα.

* Δεν ειναι η μητρική.

Ευχαριστώ insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...