Προς το περιεχόμενο

emvolio.gov.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να μπω από το απόγευμα σήμερα στην σελίδα emvolio.gov.gr από τον υπολογιστή μου (win10) και μου βγάζει αυτό το μήνυμα

Δεν ήταν δυνατός ο εντοπισμός της διεύθυνσης DNS του κεντρικού υπολογιστή emvolio.gov.gr. Γίνεται διάγνωση του προβλήματος.

Από το κινητό με 4g μπαίνω κανονικά.

Έκανα επανεκκίνηση υπολογιστή και ρουτερ αλλά, τίποτα.

Δοκίμασα με firefox, chrome, edge, αλλά μπα...Καμιά ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ, από το πρωΐ στη σελίδα του emvolio.gov.gr και γενικά σε όλες τις υπηρεσίες του gov.gr - Με forthnet σύνδεση σταθερού τηλεφώνου  ενώ με δεδομένα κινητού (cosmote) κανένα πρόβλημα, οπότε μίλησα με τεχνική εξυπηρέτηση της nova και είπαν πως είναι ενήμεροι για το πρόβλημα και γίνονται εργασίες για να επιλυθεί.

Επεξ/σία από lonely37
γραμματικό λάθος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλαξε σε Cloudflare ή Google DNS μέχρι να επιλυθεί από τη Forthnet και κράτα αυτόν που θα βάλεις αντί για της Forthnet ή γενικά οποιουδήποτε παρόχου που συχνά-πυκνά έχουν θέματα.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
7 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Άλλαξε σε Cloudflare ή Google DNS μέχρι να επιλυθεί από τη Forthnet και κράτα αυτόν που θα βάλεις αντί για της Forthnet ή γενικά οποιουδήποτε παρόχου που συχνά-πυκνά έχουν θέματα.

Για πες τι ακριβώς θα βάλω 

Δημοσ.

καρφωτά τον ένα σου DNS  κάνε τον 8.8.8.8

αν κ εμένα λειτουργεί - μπαινει κανονικά στο site , 08.10 Τετ πρωί

Δημοσ.

Απο Τρίτη 20 Ιουλίου στις 15.30 αδυνατώ να συνδεθώ με την nova (forthnet) σε ιστοσελίδες που περιέχουν το gov.gr Σε επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη της nova μου είπαν ότι προσπαθούν να το επιλύσουν...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν λύθηκε το πρόβλημα, αλλά, αν ακόμη υφίσταται, θα μπορούσατε να πάτε σε κάποιο φαρμακείο και να κλείσετε εκεί πέρα το ραντεβού σας.

Υ.Γ. Σήμερα έμαθα για δύο γνωστούς μου που κανόνισαν έτσι τον εμβολιασμό τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...