perelevas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Προσπαθώ να μπω από το απόγευμα σήμερα στην σελίδα emvolio.gov.gr από τον υπολογιστή μου (win10) και μου βγάζει αυτό το μήνυμα Δεν ήταν δυνατός ο εντοπισμός της διεύθυνσης DNS του κεντρικού υπολογιστή emvolio.gov.gr. Γίνεται διάγνωση του προβλήματος. Από το κινητό με 4g μπαίνω κανονικά. Έκανα επανεκκίνηση υπολογιστή και ρουτερ αλλά, τίποτα. Δοκίμασα με firefox, chrome, edge, αλλά μπα...Καμιά ιδέα;
lonely37 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ, από το πρωΐ στη σελίδα του emvolio.gov.gr και γενικά σε όλες τις υπηρεσίες του gov.gr - Με forthnet σύνδεση σταθερού τηλεφώνου ενώ με δεδομένα κινητού (cosmote) κανένα πρόβλημα, οπότε μίλησα με τεχνική εξυπηρέτηση της nova και είπαν πως είναι ενήμεροι για το πρόβλημα και γίνονται εργασίες για να επιλυθεί. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από lonely37 γραμματικό λάθος
infin1tyGR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Άλλαξε σε Cloudflare ή Google DNS μέχρι να επιλυθεί από τη Forthnet και κράτα αυτόν που θα βάλεις αντί για της Forthnet ή γενικά οποιουδήποτε παρόχου που συχνά-πυκνά έχουν θέματα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από infin1tyGR
perelevas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Άλλαξε σε Cloudflare ή Google DNS μέχρι να επιλυθεί από τη Forthnet και κράτα αυτόν που θα βάλεις αντί για της Forthnet ή γενικά οποιουδήποτε παρόχου που συχνά-πυκνά έχουν θέματα. Για πες τι ακριβώς θα βάλω
Kthulhou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 καρφωτά τον ένα σου DNS κάνε τον 8.8.8.8 αν κ εμένα λειτουργεί - μπαινει κανονικά στο site , 08.10 Τετ πρωί
skrtsgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Απο Τρίτη 20 Ιουλίου στις 15.30 αδυνατώ να συνδεθώ με την nova (forthnet) σε ιστοσελίδες που περιέχουν το gov.gr Σε επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη της nova μου είπαν ότι προσπαθούν να το επιλύσουν...
-Mikasa- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δεν ξέρω αν λύθηκε το πρόβλημα, αλλά, αν ακόμη υφίσταται, θα μπορούσατε να πάτε σε κάποιο φαρμακείο και να κλείσετε εκεί πέρα το ραντεβού σας. Υ.Γ. Σήμερα έμαθα για δύο γνωστούς μου που κανόνισαν έτσι τον εμβολιασμό τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα