Προς το περιεχόμενο

Tα BIOS των Μητρικών Καρτών της GIGABYTE διαθέτουν λειτουργία TPM 2.0 η οποία υποστηρίζει την αναβάθμιση σε Windows 11


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών καρτών και καρτών γραφικών, ανακοίνωσε ότι τα BIOS μητρικών καρτών σειρών, όπως οι Intel® X299, C621, C232, C236, C246, 200, 300, 400, 500 lineups, και οι AMD TRX40, 300, 400, 500 μητρικές κάρτες έχουν προεγκατεστημένη την λειτουργία TPM 2.0, η οποία μπορεί να περάσει με επιτυχία την επαλήθευση αναβάθμισης λογισμικού σε Windows 11 OS.

Τα Windows 11 είναι το πιο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα της Microsoft®, και διαθέτει δεκάδες συναρπαστικές νέες λειτουργίες και υποστήριξη Android APP, ώστε, να βελτιώνει αποτελεσματικά την παραγωγικότητα, την ασφάλεια του συστήματος και την απόδοση στο gaming. Ωστόσο, στους περισσότερους από τους χρήστες μπορεί να δημιουργείται η σύγχυση ότι το γεγονός ότι τα Windows 11 χρειάζονται υποστήριξη TPM 2.0, σημαίνει ότι χρειάζονται μια TPM module εγκατεστημένη ώστε να αναβαθμίσουν σε Windows 11 .

image.png.177f217a6f706a2861690cbcd9289438.png

Στην πραγματικότητα, ο TPM 2.0 εξοπλισμός δεν είναι απαραίτητος για να περάσει το σύστημα την επαλήθευση TPM 2.0. Οι GIGABYTE Ultra Durable™ Μητρικές Κάρτες δεν είναι μόνο γνωστές για την παγκοσμίου φήμης ανθεκτικότητά τους, αλλά επίσης διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στη σχεδίαση προϊόντων, ειδικά όταν πρόκειται για την υποστήριξη TPM 2.0 στο BIOS. Πολλές μητρικές κάρτες GIGABYTE Intel® και AMD μπορούν να περάσουν την επαλήθευση TPM 2.0 των Windows 11, απλώς ενεργοποιώντας τη λειτουργία που σχετίζεται με το TPM στο BIOS, στην οποία το chipset Intel® X299, B250 και η παραπάνω πλατφόρμα θα είναι η Platform Trust Technology (PTT), και η fTPM function στις μητρικές κάρτες AMD AM4 και TRX40. Με αυτήν τη σύνθετη ρύθμιση του BIOS, οι μητρικές κάρτες GIGABYTE μπορούν να περάσουν την επαλήθευση TPM 2.0 των Windows 11 αποτρέποντας η υποστήριξη του TPM 2.0 να δημιουργεί πρόβλημα στους χρήστες κατά την αναβάθμιση του συστήματος..

Για θέματα συμβατότητας και ελάχιστων απαιτήσεων των Windows 11, τα οποία θα κυκλοφορήσουν φέτος, οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Microsoft®. Συγκεκριμένες δυνατότητες μπορεί να απαιτούν συγκεκριμένο hardware και υποστήριξη CPU, παρακαλούμε δείτε τις λεπτομέρειες στο system requirements.

Windows 11 CPU Support List, παρακαλούμε ελέγξτε:AMD Processors / Intel Processors

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις μητρικές κάρτες της GIGABYTE: https://www.gigabyte.com/Motherboard

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

η δικη μου B450 AORUS ELITE (rev. 1.x) δειχνει οτι δεν παιρνει windows 11. Που στο διαολο ειναι η επιλογη στο bios και δεν την βρισκω

Εμένα στην Β450 tomahawk max είναι στα settings/security/security device support enable - και είναι και 2.0

Επεξ/σία από Subzerog7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 25/7/2021 στις 3:14 ΠΜ, Tetrabitos είπε

Windows 11 θα πρέπει να γράφει το σλόγκαν μόνο για λίγους.

Αφού γεμίσαμε με τους windows 7 και δεν μας λείπει τίποτα κτλπ

Μέχρι να σταματήσει η υποστήριξη για τα Windows 10 το 2025 τα περισσότερα pc θα μπορούν να τα τρέξουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε φορητο 4ης γενιας i3-4010u ( 7-8 χρονων ) για πλακα δοκιμασα και περαστηκαν αμεσως ΚΑΘΑΡΑ το Windows 11, σε επομενα τεστ σε 6-7 μηχανηματα παλια και νεα , παντου περαστηκαν επιτυχως αλλά με ΝΕΑ εγκατασταση  . Η BIOS ρυθμιση χρειαζεται για να κανεις δωρεαν Update/Upgrade απο 10 σε 11 ,απο original Win10 εννοειτε.

Αλλα παντα ειναι καλυτερα οταν αλλαζεις λειτουργικο , για να μην μεινουν "σκουπιδια" , να περαστει εκ νεου το λειτουργικο. Αρα πολυ κακο για το τιποτα.

Τα 11 τρεχουν πολυ πιο γρηγορα απο τα 10 σε ολα τα μηχανηματα που δοκιμασαμε.. Και η εγκατασταση απιστευτα γρηγορη !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...