vasilis panagiwtidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλο το forum. Σκέφτομαι να αγοράσουμε μαζί με τον αδερφό μου το xbox one series s. Ωστόσο επειδή δεν θα διαθέτουμε ολόκληρο το ποσό προς το παρόν σκεφτόμαστε να το πάρουμε με άτοκες δόσεις. Γνωρίζω ότι πρέπει να έχουμε πιστωτική κάρτα. Έχω μια πιστωτική κάρτα από την eurobank όπου δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμα λόγο του κόστους 2€ κάθε μήνα . Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται η διαδικασία πληρωμής μέσο πιστωτικής; πρέπει να διαθέτω όλοκληρο το ποσό μέσα στην κάρτα και έπειτα θα μπαίνει ένα Χ ποσο στον λογαριασμό του καταστήματος κάθε μήνα; Ευχαριστω εκ των προτέρων
shodan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, επειδή έχω πιστωτική eurobank σε ποιο κόστος αναφέρεσαι; Αν υποθέσουμε πως η πιστωτική έχει όριο 1000€ και θέλεις να αγοράσεις το series s σε 10 άτοκες πχ τότε κάθε μήνα θα σε χρεώνει το κατάστημα 30,90€ τα οποία θα πρέπει να πληρώσεις σε Χ ημέρες. Εμένα για παράδειγμα γίνεται η χρέωση της δόσης για ένα κινητό κάθε 3 του μήνα, εκδίδεται ο λογαριασμός κάθε 15 του μήνα και πρέπει να πληρώσω μέχρι 9 του επόμενου. Δεν χρειάζεται να έχεις χρήματα σε κάποια κάρτα απλά να αποπληρώνεις κάθε μήνα τη συνολική οφειλή και όχι την ελάχιστη καταβολή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα