Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους πριν καιρό αγόρασα από Κίνα...κάτω από 22 ευρώ...χθες μου έβγαλε στο τρακινγκ....άφιξη στην χώρα προορισμού(21/7 16:04)(περιοχή γετα)....μέχρι σήμερα δεν έφυγε. Ποια ακριβός είναι η νέα διαδικασία εκτελωνισμου?...βλέπω πλέον προϊόντα από Κίνα στο άλι. Ότι όταν πας στην πληρωμή τα βάζει με τον ελληνικό φόρο....δηλαδή μετά όλα κομπλέ? Αν προπληρώσειςτο 24 τα εκατό σε προϊόντα άνω των 22 και εκτός ΕΕ δεν έχει κάτι επιπλέον σύμφωνα με τον καινούργιο κανονισμό? Μίλησα με τα ΕΛΤΑ αλλά λέει στο ίντερνετ αλλά στα ΕΛΤΑ....από 0 έως 150 ευρώ λένε έγιναν και καταργήθηκαν τα 22. Παρακαλώ τα φώτα σας για όποιον ξέρει....και ιδιετερος για το δέμα μου που η παραγγελία έγινε πριν τον νόμο αυτόν....ευχαριστω

Επεξ/σία από e1995kati
Δημοσ.

Για το δέμα που σου έρχεται κάνεις ότι σου πούνε. Κανένας δεν ξέρει αν θα σου βάλουν έξτρα χρέωση και φόρο ή όχι σε αυτήν την μεταβατική περίοδο.

Γενικώς, αν προπληρώνεις φόρο με αγορές από 0 έως 150 ευρω δεν πληρώνεις τιποτα στον ΕΛΤΑ κτλ. Σου έρχεται κανονικά. Όποτε αν πληρώνεις τα 24% στον αλι θα είσαι κομπλε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση...γιατί απ' τα ΕΛΤΑ τους είπα ότι σε επόμενες αποστολές που έχω...δηλ έκανα μια παραγγελία και πριν 4 μέρες....και μου λένε εφόσον πληρώσατε τον φόρο είναι και 15 ευρώ ο εκτελονισμος....

3 λεπτά πριν, e1995kati είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση...γιατί απ' τα ΕΛΤΑ τους είπα ότι σε επόμενες αποστολές που έχω...δηλ έκανα μια παραγγελία και πριν 4 μέρες....και μου λένε εφόσον πληρώσατε τον φόρο είναι και 15 ευρώ ο εκτελονισμος....

(Τέλος εκτελωνισμου)

Και σε αυτά τα γετα δεν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που να απαντάνε...απαραδεκτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...