diochris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα Παιδιά προσπαθώ να φτιάξω amazon seller account στην amazon. Μου ζητάνε statement απο τράπεζα στα αγγλικα. Αλλα καμια τράπεζα δε μου εκδίδει εκτός απο viva wallet(το οποίο μου το απεριψε η amazon) Έχει κανεις κάποια εμπειρία πώς μπορώ να το κάνω?
amadou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρώτα απ' όλα, για να μην ταλαιπωρείσαι άδικα, του έχεις πει οτι είσαι από Ελλάδα? Μέχρι πριν λίγο καιρό, απ' όσο γνωρίζω, δεν άνοιγαν seller λογαρισμό, άν δήλωνες έδρα Ελλάδα! Μπορεί βέβαια κάτι να άλλαξε γιατί έχω αρκετό καιρό που δεν έχω δοκιμάσει. Τώρα σχετικά με το statement, στο παρελθόν που μου είχαν ζητήσει από άλλο site, πήρα το pdf statement της τράπεζας στα Ελληνικά, το "άνοιξα" στο Illustrator (μπορεί να ανοίγει για επεξεργασία και σε άλλα apps, δεν ξέρω με σιγουριά να σου προτείνω κάτι άλλο) και άλλαξα τα στοιχεία από Ελληνικούς χαρακτήρες σε Λατινικούς! Μετά αποθήκευση και τους το έστειλα. Σε εκείνη την περίπτωση είχε πετύχει.... EDIT: Σύμφωνα με αυτό το link https://sellercentral.amazon.co.uk/gp/help/external/200405020?language=en-GB&ref=mpbc_200411750_cont_200405020 δέχονται τελικά πωλητές από Ελλάδα (τουλάχιστον στο amazon.co.uk) Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από amadou
diochris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Στις 23/7/2021 στις 1:41 ΜΜ, amadou είπε Πρώτα απ' όλα, για να μην ταλαιπωρείσαι άδικα, του έχεις πει οτι είσαι από Ελλάδα? Μέχρι πριν λίγο καιρό, απ' όσο γνωρίζω, δεν άνοιγαν seller λογαρισμό, άν δήλωνες έδρα Ελλάδα! Μπορεί βέβαια κάτι να άλλαξε γιατί έχω αρκετό καιρό που δεν έχω δοκιμάσει. Τώρα σχετικά με το statement, στο παρελθόν που μου είχαν ζητήσει από άλλο site, πήρα το pdf statement της τράπεζας στα Ελληνικά, το "άνοιξα" στο Illustrator (μπορεί να ανοίγει για επεξεργασία και σε άλλα apps, δεν ξέρω με σιγουριά να σου προτείνω κάτι άλλο) και άλλαξα τα στοιχεία από Ελληνικούς χαρακτήρες σε Λατινικούς! Μετά αποθήκευση και τους το έστειλα. Σε εκείνη την περίπτωση είχε πετύχει.... EDIT: Σύμφωνα με αυτό το link https://sellercentral.amazon.co.uk/gp/help/external/200405020?language=en-GB&ref=mpbc_200411750_cont_200405020 δέχονται τελικά πωλητές από Ελλάδα (τουλάχιστον στο amazon.co.uk) Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Απο ότι φένεται ναι δέχονται. Παρόλα αυτα οι ελληνικες τράπεζες δε βγάζουν statement Στα Αγγλικα. εθνικη και eurobank τουλαχιστον που ρώτησα. Έχω δοκιμάσει με viva wallet όλα στα αγγλικά αλλα και πάλι δε μου το δέχτηκαν.καθώς επίσης ζητάνε και identity document και πάλι στα αγγλικα το οποίο πάλι δε ξέρω τι να τους στείλω.
shodan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Για τράπεζα δεν θα σε βόλευε να ανοίξεις ενα λογαριασμό στην N26 να κάνεις δοκιμαστικά 2-3 μεταφορές και να τους στείλεις το statement; Identity document ταυτότητα εννοούν προφανώς. Δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες είναι από τις αρχαίες χειρόγραφη με ελληνικά μόνο;
user2163 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Επίσης μπορείς να στείλεις και διαβατήριο, όταν κανείς συναλλαγές με εξωτερικό πάντα είναι καλύτερο από την ελληνική ταυτότητα.
diochris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Στις 24/7/2021 στις 5:00 ΜΜ, shodan είπε Για τράπεζα δεν θα σε βόλευε να ανοίξεις ενα λογαριασμό στην N26 να κάνεις δοκιμαστικά 2-3 μεταφορές και να τους στείλεις το statement; Identity document ταυτότητα εννοούν προφανώς. Δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες είναι από τις αρχαίες χειρόγραφη με ελληνικά μόνο; Νόμίζω ζητάνε απο τη χώρα σου λογαριαμό τράπεζας, θα το δοκιμάσω όμως έχω και στη revolut , λογικά πιανει? Στις 25/7/2021 στις 3:27 ΜΜ, user2163 είπε Επίσης μπορείς να στείλεις και διαβατήριο, όταν κανείς συναλλαγές με εξωτερικό πάντα είναι καλύτερο από την ελληνική ταυτότητα. Το διαβατήριο είναι όλο στα αγγλικά? μου ζήτησαν μετάφραση και συμβολαιογραφική πράξη για τη ταυτότητα!
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, diochris είπε Νόμίζω ζητάνε απο τη χώρα σου λογαριαμό τράπεζας, θα το δοκιμάσω όμως έχω και στη revolut , λογικά πιανει? Το διαβατήριο είναι όλο στα αγγλικά? μου ζήτησαν μετάφραση και συμβολαιογραφική πράξη για τη ταυτότητα! Ναι ,είναι και στα αγγλικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα