Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους εδώ,

Αρκετά χρόνια βλέπω το forum αλλά ποτέ δεν έφτιαξα λογ/σμο επειδή δεν μου φάνηκε απαραίτητο. Να τώρα που κάτι θέλω να ρωτήσω.

Θα φύγω τέλος της άλλης βδομάδας (αφού μαζέψω κάτι έγγραφα που θέλουν από το ξενοδοχείο πρώτα) για σεζόν σε ξενοδοχείο. Επειδή είδα και το παρόμοιο θέμα που έγραψε το μέλος αλλά πάλι δεν λύθηκαν οι απορίες μου επειδή η περίπτωση μου είναι λίγο διαφορετική.

Backstory: Λοιπόν εγώ απολύθηκα από την προηγούμενη δουλειά μου τον Μάη (ουσιαστικά τέλος Απρίλη σταμάτησα) σε άσχετη με σεζόν δουλειά (ήμουν σε κατάστημα με αξεσουάρ κινητής) και από τότε έψαχνα δουλειά.
Ε μια αίτηση απαντήθηκε από ένα ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο (Πάνορμο). Μου δίνουν διαμονή-διατροφή, καθαρά 800€, 4 ρεπό/μήνα, υπερωρίες πληρωμένες και αν δε πάρω ρεπό πάλι πληρώνεται. Συν όλα τα νόμιμα εννοείται. Αλλά θα πάω όχι σαν σερβιτόρος αλλά στην πισίνα ουσιαστικά. Θα φέρνω νερά, πετσέτες στους πελάτες κλπ. Τώρα δε ρωτάω αν αξίζει (αν και με ενδιαφέρει) μιας και θα πάω όπως και να έχει (εκτός αν γίνει θαύμα και με πάρει κάποιος τηλ να μου πει σου δίνω παραπάνω λεφτά να κάθεσαι σε μια καρέκλα -τυχαίο example-) αλλά το τι θα περιμένω. Δηλαδή φαντάζομαι θα είμαι κάθε μέρα στον ήλιο (και όλη την ώρα) και θα τρέχω από εδώ και από εκεί; Κάτι άλλο ίσως;;;

Επίσης ερώτηση άσχετη με το θέμα αυτό αλλά σχετική με τη δουλειά. Θέλω πιστοποιητικό υγείας, αυτό το βγάζω πως; Διάβασα στο ίντερνετ αλλά δεν έβγαλα άκρη. Πας σε παθολόγο, σου γράφει εξετάσεις να κάνεις (ακτινογραφία θώρακα, εξέταση κοπράνων -σε μικροβιολογικό τα πας φαντάζομαι- και φωτογραφίες μετά για το πιστοποιητικό;) και μετά σου υπογράφει το χαρτί και έτοιμο; (το παίρνεις έγγραφα ή ψηφιακά;). Συγγνώμη παιδιά αλλά από ιατρικές εξετάσεις παίρνω μηδέν (γιατί δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία) μιας και το μόνο που έχει τύχει να κάνω είναι εξετάσεις αίματος, άντε και τίποτα με τον οδοντίατρο που πάλι αυτός στα κάνει όλα δε τρέχεις σε γιατρούς διάφορους.

Anyways, αυτά από εμένα και όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα να έχω έστω μια ιδέα για το τι με περιμένει.

Thanks all!

• Confused 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω φίλο που έκανε το πόστο που αναφέρεις το γνωστό ως pool boy.

Νομίζω ότι πέρα της πισίνας θα έχεις  και άλλες εργασίες εννοείται.

Σίγουρα θα έχεις το καθάρισμα της πισίνας το πρωί (χλώριο, ότι τέλως πάντων βάζουν).

Θα πρέπει να την καθαρίζεις απο σκουπίδια.

Γενικά θα μπορούσες να το πείς και πόστο τσιμπούκ τσογλάν.

Και θυμάμαι έπαιζε αρκετά σπαστό ωράριο, αν και μπορεί να είναι θέμα απλά πολιτικής του ξενοδοχείου.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, piiii είπε

Εχω φίλο που έκανε το πόστο που αναφέρεις το γνωστό ως pool boy.

Νομίζω ότι πέρα της πισίνας θα έχεις  και άλλες εργασίες εννοείται.

Σίγουρα θα έχεις το καθάρισμα της πισίνας το πρωί (χλώριο, ότι τέλως πάντων βάζουν).

Θα πρέπει να την καθαρίζεις απο σκουπίδια.

Γενικά θα μπορούσες να το πείς και πόστο τσιμπούκ τσογλάν.

Και θυμάμαι έπαιζε αρκετά σπαστό ωράριο, αν και μπορεί να είναι θέμα απλά πολιτικής του ξενοδοχείου.

Καθάρισμα πιστίνας από σκουπίδια-έντομα οκ το καταλαβαίνω και επίσης καλά το υποψιάστηκα ότι θα γίνομαι λάστιχο με λίγα λόγια.
Όσο για το σπαστό, οι πλειοψηφία σε σεζόν δεν είναι σπαστό; Τώρα επειδή μένω στο ξενοδοχείο (δεν μου είπε αν είμαι μέσα ή εκεί κοντά) υποθέτω θα είναι λιγότερο ενοχλητικό όσο αναφορά το χρόνο που τρως στις μετακινήσεις.

Νομίζω σαν pool boy που το λες είχε πάρει το αυτί μου πέρσι από έναν φίλο μου που ήταν να πάει αλλά εν τέλει δεν. Νομίζω μου είχε πει καθαρίζεις απλώστρες, φτιάχνεις ομπρέλες και τέτοια. Τώρα με μηδέν προϋπηρεσία δε περίμενα και τίποτα καλύτερο. Οι ώρες να παλεύονται, το περιβάλλον να είναι ωραίο (δε μιλάω για τον χώρο εργασίας) και τα άλλα θα βρεθούν. -έτσι πιστεύω-

Anyway ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Βοήθησες αρκετά!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

με λιγα λογια διακοπες στην πισινα και τσαμπα καφεδες και ποτα οταν γνωριστεις με pool bar

Τώρα πλάκα κάνεις ή μιλάς σοβαρά; Δεν έχω ιδέα έτσι πραγματικά ρωτάω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, J_Athanasiou είπε

Πας σε παθολόγο, σου γράφει εξετάσεις να κάνεις (ακτινογραφία θώρακα, εξέταση κοπράνων -σε μικροβιολογικό τα πας φαντάζομαι- και φωτογραφίες μετά για το πιστοποιητικό;) και μετά σου υπογράφει το χαρτί και έτοιμο;

Ναι καπως ετσι ειναι,χωρις να το εχω κανει προσωπικα

Μπορεις ισως να πας στον παθολογο - οικογενειακο ιατρο σου του ΕΟΠΠΥ (αν εχει ραντεβου διαθεσιμα απο το πλαφον των δωρεαν) και να μην πληρωσεις για αυτον

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ναι καπως ετσι ειναι,χωρις να το εχω κανει προσωπικα

Μπορεις ισως να πας στον παθολογο - οικογενειακο ιατρο σου του ΕΟΠΠΥ (αν εχει ραντεβου διαθεσιμα απο το πλαφον των δωρεαν) και να μην πληρωσεις για αυτον

Αν είσαι ασφαλισμένος γίνεται νομίζω να μη πληρώσεις τίποτα παρά μόνο συμμετοχή. Εμένα δε ξέρω τι λαλακία έκαναν αλλά η ασφάλιση που δήθεν είχα δεν φαίνεται πουθενά (το επιβεβαίωσα λίγες μέρες πριν απολυθώ που πήγα για εξετάσεις αίματος.)

Αλλά τέλος πάντων αν είναι να δώσω πχ 40€ να τελειώνει η ιστορία (για όλα εννοείται), άντε να το δώσω για να ξεμπερδεύω παρά να πηγαίνω σε νοσοκομεία για δωρεάν. Κουβαρτνάς είμαι τι να κάνουμε

6 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Τα καλύτερα ντοκυμανταίρ έχουν γυριστεί με πισινάδες

Λες ε; Κάτσε πριν βγει η κάμερα να συνεννοηθώ πόσα θα πληρωθώ για το ντοκιμαντέρ και που θα εμφανιστεί. Μην τρέχω και δε φτάνω μετά. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν γίνω διάσημος να παίρνω προμήθεια επί των πωλήσεων χαχαχαχαχαχαχααχαχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πχ αυτή είναι  καλύτερη περίπτωση απο το άλλο θέμα.

Πιο πολλά χρήματα με 4 βάρδιες λιγότερες τον μήνα, με όλα τα νόμιμα και υπερωρίες πληρωμένες.

Καλύτερο πόστο με λιγότερο περπάτημα, λογικά δωρεάν ποτά απο το μπάρ και πιστεύω πως θα μπορείς να βουτάς στην πισίνα όταν είσαι εκτός βάρδιας, στα ρεπό θα πηγαίνεις παραλία.

Ελπίζω να είναι ανθρώπινη η διαμονή.

Εδώ λέμε ναι.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Πχ αυτή είναι  καλύτερη περίπτωση απο το άλλο θέμα.

Πιο πολλά χρήματα με 4 βάρδιες λιγότερες τον μήνα, με όλα τα νόμιμα και υπερωρίες πληρωμένες.

Καλύτερο πόστο με λιγότερο περπάτημα, λογικά δωρεάν ποτά απο το μπάρ και πιστεύω πως θα μπορείς να βουτάς στην πισίνα όταν είσαι εκτός βάρδιας, στα ρεπό θα πηγαίνεις παραλία.

Ελπίζω να είναι ανθρώπινη η διαμονή.

Εδώ λέμε ναι.

Δε μου είπε τίποτα για το μπάρ (εκτός αν κατάλαβα λάθος. Τότε με συγχωράς) ότι θα δουλεύω αλλά στην πισίνα γενικά να φέρνω πετσέτες, νερά κλπ. Συν ότι θα δούμε μετά που αλλού μπορώ να πάω (έτσι είπε. Τώρα να το πάρω σαν θετικό πως θα μάθω περισσότερα ή να το πάρω σαν αρνητικό, δε ξέρω). Βέβαια και άσχημο να είναι πες πάω 3 μήνες (δεν είναι 6-7 όπως παλιά) και μετά ψάχνω αλλού. Κάπως (το τονίζω) παλεύεται.
Η διαμονή ευελπιστώ μες το ξενοδοχείο και ανθρώπινη. Βέβαια είναι αλυσίδα δύο ξενοδοχεία (το ένα απέναντι από το άλλο) αν κάτι σημαίνει αυτό

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, J_Athanasiou είπε

Δε μου είπε τίποτα για το μπάρ (εκτός αν κατάλαβα λάθος. Τότε με συγχωράς) ότι θα δουλεύω αλλά στην πισίνα γενικά να φέρνω πετσέτες, νερά κλπ. Συν ότι θα δούμε μετά που αλλού μπορώ να πάω (έτσι είπε. Τώρα να το πάρω σαν θετικό πως θα μάθω περισσότερα ή να το πάρω σαν αρνητικό, δε ξέρω). Βέβαια και άσχημο να είναι πες πάω 3 μήνες (δεν είναι 6-7 όπως παλιά) και μετά ψάχνω αλλού. Κάπως (το τονίζω) παλεύεται.
Η διαμονή ευελπιστώ μες το ξενοδοχείο και ανθρώπινη. Βέβαια είναι αλυσίδα δύο ξενοδοχεία (το ένα απέναντι από το άλλο) αν κάτι σημαίνει αυτό

Ε στην ζούλα θα πίνεις κανά ποτό η μπύρα, αν ο barman είναι ok.Οπως πχ αν ήσουν σε κατάστημα με φαγητά θα έτρωγες κάτι δωρεάν, δεν είναι κακό.

Εφόσον δεν έχεις σταθερή δουλειά καλά κάνεις, καλοκαίρι ειδικά δεν υπάρχει τίποτα, μόνο πχ βοηθός ψυκτικού 12 ωρα με κουβάλημα η delivery η βοηθός για βάψιμο, τα χειρότερα.

Μπορεί να γνωρίσεις και κανά όμορφο κορίτσι απο νησί η που έχει έρθει για διακοπές.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, J_Athanasiou είπε

Τώρα πλάκα κάνεις ή μιλάς σοβαρά; Δεν έχω ιδέα έτσι πραγματικά ρωτάω

σοβαρα μιλαω,θα περασεις εξαιρετικα

αν εχει και κανα πιστολι ναυαγοσωστρια...

Δημοσ.
23 ώρες πριν, J_Athanasiou είπε

Επίσης ερώτηση άσχετη με το θέμα αυτό αλλά σχετική με τη δουλειά. Θέλω πιστοποιητικό υγείας, αυτό το βγάζω πως; Διάβασα στο ίντερνετ αλλά δεν έβγαλα άκρη. Πας σε παθολόγο, σου γράφει εξετάσεις να κάνεις (ακτινογραφία θώρακα, εξέταση κοπράνων -σε μικροβιολογικό τα πας φαντάζομαι- και φωτογραφίες μετά για το πιστοποιητικό;) και μετά σου υπογράφει το χαρτί και έτοιμο; (το παίρνεις έγγραφα ή ψηφιακά;). Συγγνώμη παιδιά αλλά από ιατρικές εξετάσεις παίρνω μηδέν (γιατί δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία) μιας και το μόνο που έχει τύχει να κάνω είναι εξετάσεις αίματος, άντε και τίποτα με τον οδοντίατρο που πάλι αυτός στα κάνει όλα δε τρέχεις σε γιατρούς διάφορους.

https://click-me.gr/xrisima-menu/diadikasies/4156-pos-vgazo-pistopoiitiko-ygeias-gia-ti-douleia.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...