Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το μέγιστο εισόδημα για οικογένεια με 1 παιδί; 26250 ευρώ;

Παντως σε δημόσιο βρεφονηπιακό μπορείς να γράψεις το παιδί ανεξαρτήτως εισοδήματος. Απλά πληρώνεις περισσότερα ανάλογα το εισόδημα. 65, 95 ευρώ κ.ο.κ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alexander38 είπε

Και εγώ έκανα την αίτηση 1 Απριλίου και δεν φάνηκαν χρήματα ακόμα..

Έπρεπε να είχες κάνει στην αρχική φάση, μέχρι 10 Μαρτίου.

Τώρα, αν θα υπάρξει κάποια πρόνοια για αυτούς που δεν έκαναν τότε, θα δείξει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alexander38 είπε

Είχαν πει θα πάρουν και αυτοί που έκαναν αίτηση μετά ίσως μπουν σήμερα δεν ξέρω θα δειξει

Ποιος το είπε αυτό ?

Το υπουργείο ?

Δημοσ.

Μιλησα με ΟΠΕΚΑ 1555 το τηλεφωνο μου ειχαν πει οτι θα εκαναν προσπαθεια να τα δωσουν και σε αυτους που δεν ειχαν κανει μεχρι τις 11/3 αλλα εκαναν μετα που ανοιξε παλι αλλα δεν το καταφεραν.

Μου επιβεβαιωσαν οτι θα τα παρουμε ολα μαζι τελος Μαϊου δηλαδη δοση Μαρτιου δοση Μαϊου και μιαμιση δοση .

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήγα να κάνω αίτηση σήμερα και λέει "Η υποβολή αιτήσεων Α21 δεν είναι διαθέσιμη".

Δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να ανοιγοκλείνει η πλατφόρμα; ...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Οι πινακες για το 2023 με τα ποσα, που ακριβως βρισκονται; Μπηκα σε αρκετα sites, ολα εχουν μονο παραδειγματα, πινακα δε βλεπω πουθενα για το 2023.

Εκανα την αιτηση, αλλα λεει οτι δεν δικαιουμαι επιδομα με τα στοιχεια που εχω δωσει.

2 γονεις, 2 παιδια, συνολικο εισοδημα 28.500. Σύνθεση Οικογένειας (υπολογιζόμενη κλίμακα ισοδυναμίας: 2,00)

Δικαιουμαι ή οχι;

Επεξ/σία από Witcher1st
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανερχομαι, για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.

Μπηκα στο συστημα να δω γιατι δεν εμπαινε το επιδομα α21 και μου εβγαλε οτι πλεον δε το δικαιουμαι. Στα εισοδηματικα κριτηρια εχει τα ορια για 1 παιδι. Επισης λιγο παρακατω μου ζηταει επισυναψη δικαιολογητικων για τη φοιτηση του παιδιου περυσι.

Πιθανον το προβλημα να ειναι αυτο; Γιατι προεκυψε τωρα; Τι ακριβως πρεπει να επισυναψω;

επιδομα α21.png

Α21.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...