Insanity1312 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω μια αγορά online απο το Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζει κάποιος αν θα πληρώσω έξτρα φόρο εισαγωγής; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
andreas1gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 45 λεπτά πριν, Insanity1312 είπε Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω μια αγορά online απο το Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζει κάποιος αν θα πληρώσω έξτρα φόρο εισαγωγής; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν στο κατάστημα δεν σου υπολογίζει τον Ελληνικό ΦΠΑ κατά την πληρωμή, τότε το δέμα σου όταν έρθει θα εκτελωνιστεί και θα πληρώσεις τον ΦΠΑ και τον εκτελωνισμό. Αν πληρώσεις τον ΦΠΑ κατά την αγορά, τότε στην Ελλάδα δεν πληρώνεις κάτι άλλο…
Insanity1312 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Αν στο κατάστημα δεν σου υπολογίζει τον Ελληνικό ΦΠΑ κατά την πληρωμή, τότε το δέμα σου όταν έρθει θα εκτελωνιστεί και θα πληρώσεις τον ΦΠΑ και τον εκτελωνισμό. Αν πληρώσεις τον ΦΠΑ κατά την αγορά, τότε στην Ελλάδα δεν πληρώνεις κάτι άλλο… We do apologise for the delay. When ordering from us we don't charge you tax on the products as this will be charged when these arrive in your country, Import tax, shipping is worked out at the checkout for you Αυτο μου απαντησαν οποτε υποθετω θα πρεπει να πληρωσω εξτρα εδω...
andreas1gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Insanity1312 είπε We do apologise for the delay. When ordering from us we don't charge you tax on the products as this will be charged when these arrive in your country, Import tax, shipping is worked out at the checkout for you Αυτο μου απαντησαν οποτε υποθετω θα πρεπει να πληρωσω εξτρα εδω... Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα