Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω μια αγορά online απο το Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζει κάποιος αν θα πληρώσω έξτρα φόρο εισαγωγής; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Insanity1312 είπε

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω μια αγορά online απο το Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζει κάποιος αν θα πληρώσω έξτρα φόρο εισαγωγής; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αν στο κατάστημα δεν σου υπολογίζει τον Ελληνικό ΦΠΑ κατά την πληρωμή, τότε το δέμα σου όταν έρθει θα εκτελωνιστεί και θα πληρώσεις τον ΦΠΑ και τον εκτελωνισμό.

Αν πληρώσεις τον ΦΠΑ κατά την αγορά, τότε στην Ελλάδα δεν πληρώνεις κάτι άλλο…

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

Αν στο κατάστημα δεν σου υπολογίζει τον Ελληνικό ΦΠΑ κατά την πληρωμή, τότε το δέμα σου όταν έρθει θα εκτελωνιστεί και θα πληρώσεις τον ΦΠΑ και τον εκτελωνισμό.

Αν πληρώσεις τον ΦΠΑ κατά την αγορά, τότε στην Ελλάδα δεν πληρώνεις κάτι άλλο…

We do apologise for the delay. When ordering from us we don't charge you tax on the products as this will be charged when these arrive in your country, Import tax, shipping is worked out at the checkout for you :)
Αυτο μου απαντησαν οποτε υποθετω θα πρεπει να πληρωσω εξτρα εδω... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Insanity1312 είπε

We do apologise for the delay. When ordering from us we don't charge you tax on the products as this will be charged when these arrive in your country, Import tax, shipping is worked out at the checkout for you :)
Αυτο μου απαντησαν οποτε υποθετω θα πρεπει να πληρωσω εξτρα εδω... 

Ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...