TanyaAnad Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Καλησπερα, εχω μια απορια, προσπαθω εδω και μερες να βγαλω ακρη με το freedom pass. Προσπαθω να κανω μια αγορα εισιτηριων δυο συναυλιων, μια μεσω Viva και μια μεσω αλλης σελιδας. Και στις δυο περιπτωσεις οταν βαζω τα στοιχεια της καρτας Freedom Pass, μου ανοιγει pop-up οπου μου ζηταει εναν κωδικο που μου στελνει στο κινητο τηλεφωνο μεσω μηνυματος. Οταν περασω τον κωδικο μου ανοιγει ενα αλλο pop-up 3D secure στο οποιο μου ζηταει να διαλεξω αναμεσα σε 5-6 συναλλαγες, μια δικη μου προσφατη με την συγκεκριμενη καρτα. Το θεμα ειναι οτι με την καρτα του Freedom pass δεν εχω κανει καμια συναλλαγη, ετσι παταω κατω κατω εκει που λεει "Δεν αναγνωριζω καμια απο αυτες τις συναλλαγες", κανει μια φορα refresh τις συναλλαγες αλλα παλι δεν υπαρχει καποια που να εχω κανει γιατι δεν εχω κανει καμια με την καρτα αυτη ακομα. Το παραξενο ειναι οτι ο φιλος μου που εχει και αυτος Freedom pass μπορεσε και εκλεισε τα εισητηρια χωρις δυσκολια, απο το σαιτ που δεν ειναι της viva. Εγω δεν μπορουσα απο κανενα. Επειδη αρχιζω και απελπιζομαι εκανα δοκιμη να δω μηπως μπορεσω να κλεισω ενα φθηνο ακτοπλοικο μεσω viva μπας και φταιει που το ποσο των εισιτηριων της συναυλιας ειναι "μεγαλο" (40ευρω). Και χωρις δυσκολια εκλεισα ενα εισιτηριο ακτοπλοικο που εκανε 8,50 ευρω. Εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο με τα pop-up παραθυρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα