Προς το περιεχόμενο

Google: Δοκιμές με YouTube Premium Lite για βίντεο χωρίς διαφημίσεις με €6,99 το μήνα


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε πιλοτική λειτουργία βρίσκεται ένα νέο «premium» συνδρομητικό πρόγραμμα του YouTube, το οποίο προσφέρει αναπαραγωγή βίντεο χωρίς διαφημίσεις αλλά όχι και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του YouTube Premium όπως είναι η αναπαραγωγή στο παρασκήνιο ή η λήψη βίντεο για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης.

Το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα «YouTube Premium Lite» παρατήρησε πρώτος ένα χρήστης στο ResetEra και η ύπαρξη του επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από το ίδιο το YouTube στην ιστοσελίδα The Verge μετά από σχετική ερώτηση. Το πρόγραμμα Premium Lite βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία στο Βέλγιο, στη Δανία, στη Φινλανδία, στο Λουξεμβούργο, στην Ολλανδία, στη Νορβηγία και στη Σουηδία.

«Στη Σκανδιναβική χερσόνησο και στις Κάτω Χώρες (εκτός από την Ισλανδία), δοκιμάζουμε μια νέα προσφορά για να δώσουμε στους χρήστες ακόμη περισσότερες επιλογές: Το Premium Lite στοιχίζει €6,99/ μήνα (ή το τοπικό μηνιαίο ισοδύναμο) και περιλαμβάνει βίντεο χωρίς διαφημίσεις στο YouTube» δήλωσε εκπρόσωπος του YouTube στην ιστοσελίδα The Verge. Η μηνιαία συνδρομή για το YouTube Premium στοιχίζει €11,99 στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα YouTube Premium Lite προσφέρει δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο χωρίς διαφημίσεις στην βασική εφαρμογή του YouTube στο web, στο iOS, στο Android, στις smart TVs και στις παιχνιδοκονσόλες όπως επίσης και στην εφαρμογή YouTube Kids. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνει κανένα από τα πλεονεκτήματα του YouTube Music όπως είναι η ακρόαση χωρίς διαφημίσεις και δεν περιλαμβάνει όπως αναφέραμε τις υπόλοιπες δυνατότητες του YouTube Premium όπως είναι η αναπαραγωγή στο παρασκήνιο (π.χ. έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε σε μία άλλη εφαρμογή ενώ συνεχίζετε να ακούτε ήχο από το βίντεο στο YouTube που παρακολουθούσατε) ή η λήψη βίντεο για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης.

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που… μισούν τις -πολλές, ορισμένες φορές- διαφημίσεις στα βίντεο του YouTube ωστόσο δεν έχουν κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του YouTube Premium. Ενδεχομένως σε αυτούς τους χρήστες μία συνδρομή YouTube Premium Lite να μοιάζει αρκετά δελεαστική. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι με την τρέχουσα τιμολόγηση στο 60% του κόστους μίας πλήρους συνδρομής YouTube Premium, προσφέρει μόνο το 1/4 των πλεονεκτημάτων της.  Το YouTube ωστόσο λέει ότι το συγκεκριμένο συνδρομητικό πρόγραμμα βρίσκεται σε πειραματική φάση, και εξετάζει το λανσάρισμα περισσότερων συνδρομητικών προγραμμάτων με βάση τα σχόλια του κοινού.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχει γινει πολυ τραγικο το youtube σε φαση ψαχνεις κατι και η μηχανη αναζητησης πεταει οτι ναναι

οπως και οταν ψαχνεις μουσικη απο συγκεκριμενους καλιτεχνες πλεον.

δυστηχως δεν υπαρχει ανταγωνισμος

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, randomcat είπε

Ποτέ δεν κατάλαβα για ποιες διαφημίσεις λένε - δεν έχω πετύχει ποτέ καμία... 👀

Μάλλον επειδή κάποιος σου έβαλε κάποιον ad-blocker.

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα παλιότερα Youtube Premium, αλλά το έκοψα όταν έβαλα Spotify. Η αλήθεια είναι πως θα πλήρωνα ξανά για να μην έχω διαφημίσεις και να υποστηρίξω τους δημιουργούς (αν θυμάμαι καλά βγάζουν πειρισσότερα όταν έχουν views από Premium), αλλά μου φαίνεται ακριβό το συγκεκριμένο πακέτο σε σχέση με το πλήρες. Θα περίμενα να είναι κάτω από τη μισή τιμή.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εφαρμογή του youtube στο android είναι πραγματικά πολύ σπαστική , υπερβολικά πολλές διαφημίσεις . Αλλά είτε στο κινητό είτε στο PC ανοίγεις opera πατάς ένα κουμπάκι κ κερδίζεις €7 το μήνα :P

Ή βάζεις οποίο ad blocker γουστάρεις 

Επεξ/σία από nickk0kkav
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Adblocker = no ads and its free 😉

Δεν βρίσκω λόγο να πληρώσω 🤑

Για να πληρωθεί αυτός του οποίο το δωρεάν περιεχόμενο παρακολουθείς. 

  • Like 9
  • Thanks 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω προσωπικα βρισκω το premium απο τις καλυτερες συνδρομες που εχω!Οχι τόσο για το pc αλλα για τον κινητο και την τηλεοραση, αλλα και το youtube music που προσωπικα μ αρεσει πολυ.αν έπρεπε να κρατησω ΜΙΑ συνδρομη πραγματικα παραταγα netflix,amazon,disney για το youtube premium.

  • Like 7
  • Thanks 4
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...