Silverage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα, έχω μια απορία αν ξέρει κανείς να απαντήσει. Σε αυτή τη δήλωση υγείας που συμπληρώνεις πριν πας ταξίδι με το καράβι ζητάει και αριθμό ταυτότητας. Αν κάποιος έχει μπει στρατό και έχει πλέον στρατιωτική ταυτότητα βάζει αυτή;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Silverage είπε Καλησπέρα, έχω μια απορία αν ξέρει κανείς να απαντήσει. Σε αυτή τη δήλωση υγείας που συμπληρώνεις πριν πας ταξίδι με το καράβι ζητάει και αριθμό ταυτότητας. Αν κάποιος έχει μπει στρατό και έχει πλέον στρατιωτική ταυτότητα βάζει αυτή; Αν σου ζητήσουν ταυτότητα τι θα δείξεις;Αυτής που θα δείξεις θα βάλεις τον αριθμό. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Silverage είπε Καλησπέρα, έχω μια απορία αν ξέρει κανείς να απαντήσει. Σε αυτή τη δήλωση υγείας που συμπληρώνεις πριν πας ταξίδι με το καράβι ζητάει και αριθμό ταυτότητας. Αν κάποιος έχει μπει στρατό και έχει πλέον στρατιωτική ταυτότητα βάζει αυτή; Χθες ήρθα Σκιάθο,με καράβι, πουθενά δεν είχε αριθμό ταυτότητας στην δήλωση υγείας.
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Χθες ήρθα Σκιάθο,με καράβι, πουθενά δεν είχε αριθμό ταυτότητας στην δήλωση υγείας. Κάτι άλλο θα έκανες τότε γιατί το ζητάει στην πρώτη σελίδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Τι άλλο έκανα; Είχα πιστοποιητικό εμβολιασμού, και τη φόρμα προ επιβίβασης, όπου δηλώνεις αν ήρθες σε επαφή με κρούσμα ή αν είχες πυρετό κλπ. Αυτά ζητούσαν. Συν το εισιτήριο.
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Τι άλλο έκανα; Είχα πιστοποιητικό εμβολιασμού, και τη φόρμα προ επιβίβασης, όπου δηλώνεις αν ήρθες σε επαφή με κρούσμα ή αν είχες πυρετό κλπ. Αυτά ζητούσαν. Συν το εισιτήριο. Τότε δεν θυμάσαι καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Χθες ήρθα, βαλε στο Google φόρμα προ επιβίβασης, 9 λεπτά πριν, jmmys είπε Δεν ξέρω που ταξιδεύεις, εμένα δεν μου ζήτησε η blue star ferries αριθμό ταυτότητας από Βόλο για Σκιάθο στη δήλωση υγείας Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από jmmys
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μάλλον έκανες την έντυπη μορφή που βλέπω ότι δεν ζητάει. Η ηλεκτρονική ζητάει όπως φαίνεται στην εικόνα παραπάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι, το εκτύπωσα το pdf, η ηλεκτρονική ζητάει αριθμό ταυτότητας; Εκτύπωσε τότε αν δεν θέλεις να μπλέκεις με αριθμούς ταυτότητας, όχι πως τα κοιτάνε δηλαδή. Τυπικά τα βλέπουν. Στη γυναίκα μου έγραψα κατά λάθος το δικό μου επίθετο, όταν έκανα την κράτηση online, και στο τηλ που πήρα στην blue star, μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα, επιβιβάστηκε κανονικά. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από jmmys
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Θα το τύπωνα αλλά δεν είναι για μένα, είναι για τον αδερφό μου που επιστρέφει με άδεια ορκωμοσίας και δεν μπορεί να την τυπώσει οπότε την έκανα εγώ και του την έστειλα να την έχει στο κινητό.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πάρε τηλ στην ακτοπλοϊκή για να είναι σίγουρος. ΌΧΙ στην online εταιρεία τύπου ferryhopper και Co. Στην ακτοπλοϊκή που ανήκει το καράβι Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα