Nestmega Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα πηγα στον οδοντίατρο μου και εκανα δύο σφραγίσματα.Καθώς εχω ξανακάνει στον ίδιο και αλλα και γνωρίζω οτι δεν με 'πιανει' η αναισθησία ζητησα αν γινεται να γίνουν χωρις.Αφου τα καναμε ολα καλα.Μολις όμως αργοτερα πηγα να φαω το ενα φαινεται σαν κουφιο και σαν να περναει η τροφη από μεσα και να ακουμπάει στα ουλα μου μεσα απο το δόντι.Προφανώς αυτο μου δημιουργεί πέρα απο πονο και πρόβλημα στο να φαω.Πρωτη φορα το επαθα αυτο.Ξερει κανεις αν θα περάσει ή να ξαναπάω?
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Η αίσθηση που νιώθεις πιθανώς να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα και να μην συμβαίνει αυτό που νομίζεις, ή να είναι κάτι άλλο. Επειδή τώρα είναι και λίγο αργά, αύριο το πρωί παίρνεις τηλ τον οδοντίατρο που σου το έκανε και του λες ότι αφού συνεχίζει ο πόνος να πας την ίδια μέρα να το δει, έστω και εκτάκτως ανάμεσα στα ραντεβού του
Πανος999 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Πιθανότατα ειναι βαθυ το σφράγισμα κ αν δν υποχωρησει,πας για απονεύρωση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις