Leleouras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 γιατί ως γνωστό ο πυρετός απο ιώσεις δεν προκαλεί πόνο στα κόκκαλα και ούτε σε εξουθενώνει, μόνο ο κόβιντ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε o αδερφος μου δεν ανοιγει τηλεοραση εδω και 3 χρονια την εχει μονο για να παιζει στο ps4 . Την Κυριακη καναν παρτυ σε παραλια 8 ατομα . Οι 5 ειναι θετικοι απο χθες και με 39 πυρετο που δεν πεφτει με 1000 αρια depon ανα 4 ωρες . Σημερα που μιλησα μαζι του μου ειπε οτι πονανε τα κοκκαλα του σαν να του τα εχουν σπασει σε ολο του το κορμι και οτι δεν μπορει να ανοιξει τα ματια του απο την εξαντληση . Εσυ βγες εξω και βλεπε Facebook . Α επισης δεν εχει κανει το εμβολιο γιατι ειναι μικρος ( 27 χρονων ) και θελει να κανει παιδια και στο facebook διαβασε οτι δεν θα μπορει να κανει στο θέμα της τηλεόρασης θα συμφωνήσω σε εμένα ανοίγουν μόνο για ταινίες/σειρές/netflix κτλ ή για να παίξω με την κονσόλα XBOX. ότι αφορά το θέμα με τον ιό εγώ θα ευχηθώ περαστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις