hiimFred Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Θυμώνω με τον εαυτό μου με το πόσο αφελής βρέθηκα για πρώτη φορά. Μόλις προ ούτε μιας ώρας μου ήρθε email, δήθεν από την PayPal, ότι έχει παρακολουθηθέι ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό μου, με αποτέλεσμα να πρέπει να τον κάνω "reset". Έπειδη είχα πολλά στο μυαλό μου εκείνη την ώρα, πάτησα στον σύνδεσμο μέσα στο mail και άρχισα να βάζω όλα τα στοιχεία που μου ζητούσε ένα ένα. Έβαλα ακόμη κ τον κωδικό του PayPal μου. Στο τελευταίο βήμα, πως μου έκοψε, λέω "για καθίστε λίγο ρε παιδιά, ποια ύποπτη δραστηριότητα;", και το μάτι μου πέφτει στον σύνδεσμο που ήταν "paypl" συν το ότι αρχική γλώσσα ήταν τα γερμανικά😆 Σε 'κείνο το βήμα έιχα αρχίσει να βάζω τα στοιχεία της κάρτας μου. Κλείνω επί τόπου τα πάντα και πήγα και άλλαξα τον κωδικό στο PayPal. Έκανα και επανεκκίνηση το κινητό μου. Χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια θεωρείτε;;
Kthulhou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 λογικά όχι, αλλά μπορείς από την εφαρμογή της τράπεζάς σου, να χαμηλώσεις το όριο συναλλαγών / ημέρα ή και να κλειδώσεις την κάρτα πχ για 3-4 μέρες και παρακολουθείς
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, hiimFred είπε Θυμώνω με τον εαυτό μου με το πόσο αφελής βρέθηκα για πρώτη φορά. Μόλις προ ούτε μιας ώρας μου ήρθε email, δήθεν από την PayPal, ότι έχει παρακολουθηθέι ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό μου, με αποτέλεσμα να πρέπει να τον κάνω "reset". Έπειδη είχα πολλά στο μυαλό μου εκείνη την ώρα, πάτησα στον σύνδεσμο μέσα στο mail και άρχισα να βάζω όλα τα στοιχεία που μου ζητούσε ένα ένα. Έβαλα ακόμη κ τον κωδικό του PayPal μου. Στο τελευταίο βήμα, πως μου έκοψε, λέω "για καθίστε λίγο ρε παιδιά, ποια ύποπτη δραστηριότητα;", και το μάτι μου πέφτει στον σύνδεσμο που ήταν "paypl" συν το ότι αρχική γλώσσα ήταν τα γερμανικά😆 Σε 'κείνο το βήμα έιχα αρχίσει να βάζω τα στοιχεία της κάρτας μου. Κλείνω επί τόπου τα πάντα και πήγα και άλλαξα τον κωδικό στο PayPal. Έκανα και επανεκκίνηση το κινητό μου. Χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια θεωρείτε;; Δεν στο σήμανε σαν επικίνδυνο; Ουτε το email ούτε ο browser ?
hiimFred Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν στο σήμανε σαν επικίνδυνο; Ουτε το email ούτε ο browser ? Τίποτα. Όλα αυτά γίνανε μέσω κινητού, μέσω του yahoo app. Και με παραξένεψε που δεν άνοιξε την εφαρμογή του PayPal για την διαδικασία, αλλά ήθελε τα πάντα μέσω browser (Chrome).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα