Προς το περιεχόμενο

Nec 1300A Πρόβλημα

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mhn anoijeis to mhxanaki!phgaine to pisw, na sto allajoyn h na to ftiajoyn....egw eixa apo tin arxh mhxanaki problhma, egrafa kanonika, alla osa dedomena htan grammena sto 4o akribos giga, den diabazontan poy8ena!dokimasa alla firmware, alla diskakia, tpt.....egrapsa mail stin NEC, moy apanthsan na to dwsw gia antikatastashm, oper kai egenetw!to neo to exw 6-7 mines, kai grafei apsoga....toy ebala kai 1.0B, ta firmware den allazoyn tipota allo ektos apo tin symbatothta me nea adeia diskakia, den soy ftiaxoyn problhmata....

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δοκίμασα και cd καθαρισμού αλλά πάλι τίποτα.

Αυριο θα το στείλω στο e-shop και θα περιμένω να δω αντιμετώπιση.

(Δεν έπαιρνα ένα plextor και να ξέρω ότι και να πάθει σε 5 μέρες θα έχω άλλο)

Δημοσ.

Τι μάρκα δισκάκια προσπαθείς να γράψεις;Και εγώ έχω το ίδιο recorder και όταν προσπαθώ να γράψω princo μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.Έχουν πρόβλημα τα συγκεκριμένα δισκάκια σε μένα.Όλα τα άλλα τα γράφει μια χαρά.Δοκίμασες να γράψεις και σε άλλες μάρκες;Εμένα μου τα γράφει μια χαρά!Εξέτασέ το πριν το στείλεις πίσω.Και εγώ από eshop το πήρα.

Δημοσ.

@dreaming123: Εφοσον δεν δουλεψε με το δισκ. καθαρισμου, ισως υπάρχει βλάβη τελικά και θα στο αλλάξουν.

@mpentenis: Αλλο θέμα αυτο που ειχες με το δικό σου. Τα princo ή ritek που μαλλον χρησιμοποιείς ειναι μετριότατης ποιότητας δισκάκια και θα έχεις τέτοια προβληματα, συνήθως σε >4x ταχύτητες. Τώρα θα πέσουν ολοι πάνω μου να με φάνε που κατηγορώ τα διαμάντια τα princo αλλά οπως και να το κάνουμε έτσι είναι, αμα στην 20αδα πετάς 2-3 (10% απώλεια) μάλλον συμφέρουν τα ακριβότερα dvdr

Παντως για τα NEC υπάρχουν αλλες περιπτώσεις που δουλευει με καθαρισμό και το μόνο που θα "κέρδιζες" ήταν να υποστείς την ταλαιπωρία του πηγαινε-ελα: Θα στο καθαρίζανε και θα στο στέλανε πακέτο ή ακομα χειρότερα θα το δίνανε σε κανενα αλλο φουκαρά για ολοκαίνουργιο. (Δεν ξέρω στο eshop φαντάζομαι όχι , αλλοι ομως σίγουρα!)

Το Plextor απο την άλλη που λες εχει τα διπλά λεφτά και η ποιότητα των plextor έχει πέσει κατακόρυφα... (βλ. made in china). Αξίζει τελικά;

Δημοσ.

red30,

taiyo yuden -r

taiyo yuden +r

verbatim

princo

noname

custom apo xaniwtika katasthmata (me logo toys panw dld)

sony

ritek

ayta eixa dokimasei....htan kai allo ena poy den 8ymamai titlo...oti ebriska to dokimaza....tzifos ola!kanena den egrafe meta ta 4 GB...dokimasa kai se 1x, pali tpt...den ebgaze omws kanena minima sto nero, mono otan ekana verification moy elega oti yphrxe failure.....kai me clonedvd, kai me alla programmata ta idia....

tote eida se arketa forum ejwterikoy, oti ontws h syskeyh to exei ayto to problhma....orimenes to eixan apo tin mama....to idio epa8e enas filos meta apo 2 mines, to allaje kai twra toy paei mpala....

ena filaraki phre to plextor 8X, aytos na deis problhmata poy eixe!parola ayta, plextor kai jero pswmi....2 xronia eixa ena ena Ultraplex, 20 meres prin tin lyjh ta phre stin krana, to esteila belgio, kai esteilan neo....akoma paizei, kai exei perasei kai enas xronos....

Δημοσ.

nai to eixa diabasei opws ta les... Ipirxe mia periergh partida persi to kalokairi (+arxes sept.) eytyxws egw epesa ligo prin. Moy fanike pws den itan "made in malaysia" opws ta perissotera Nec poy irthan tote stin ellada alla "made in china" , oti ki an shmainei ayto ... :)

tespa, gia thn istoria einai ola ayta. An o filos dreaming parei apanthsh tha xaroume na thn doume edw , giati to eshop legetai pws einai poly axiopisto magazi , kalo einai na exoume mia sigouria gia tis agores mas!

Δημοσ.

Εγώ πάντως με τα princo τα Ritek και taiyo yuden δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα όλα τα έγραφε 4χ στα τελευταία princo μου τα έγραφε σε 2χ αλλά δεν με πείραζε.Αυριο το στέλνω και περιμένω να δώ πότε θα το έχω πίσω(λέτε να γίνει κανένα θάυμα και αντι αυτού να μου στείλουνε κανένα nec2500?)Aλλά θα μου πείτε πάλι ξύπνα στην Ελλάδα βρίσκεσαι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά είχα ευχάριστα νέα απο το e-shop μου το έστειλαν πίσω χθές.

Πάντως εμένα απο αυτη την εξυπηρέτηση με κέρδισαν σαν πελάτη γιατί διαπίστωσα οτι εκτός απο τις χαμηλές τιμές έχει και καλή εξυπηρέτηση και σέβεται τον πελάτη.

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι τυχαιο το δικό μου το nec από το ίδιο κατάστημα η αγορά κράτησε 3 ημέρες και εβγαζε τα ίδια προβλήματα. Το έστειλα πίσω και ... την συνέχεια θα την δεις...

Δημοσ.

Mόλις έβαλα την συσκευή στο pc και είδα ότι έχει firmware 1.0Α.

Να κρατήσω αυτό η να βάλω άλλο.(Στο παλιό είχα το 1.07 και τα έγραφε σχεδόν όλα τα dvd-r ποιο πολύ αντέγραφα princo και ritek).

dk πιστέυω οτι θα έχεις την ευτυχή κατάληξη που έιχα εγώ :D

Δημοσ.

Φίλο "Ταγαρά",να προτείνω κάτι που ίσως φανεί ηλίθιο στους περισσότερους...

Ίσως θα έχεις κρατήσει κάπου κάποιο Stage Ghost.Δηλαδή κάποια στιγμή είπες "το μηχανάκι μου δουλεύει του σκοτωμού,από δω και πέρα αυτό θα είναι το σημείο αναφοράς του" και τσάκ,κράτησες ένα ghost,πάνω στο οποίο(χρονικά) στήνεις ότι proggy πέφτει στα χέρια σου....

Γελάγαμε κάτι μέρες όταν γλύτωσα ένα φιλαράκι από τη διαδικασία του RMA(για Dvdrw),κάνοντας format...

Κοίτα και τα aspi,και άλλαξε μάρκα στο φινάλε.Πάρε ένα Pio η Teac...

Δημοσ.

Toυς έστειλα email και μου ξαναέδωσαν rma και το έστειλα το απόγευμα,και τους έστειλα email ότι είμαι διαθετειμένος

1)Για αλλαγή του nec με διαφορετική μάρκα και την ίδια τεχνολογία (teak 4Xdvd-r+r-rw16Xcdr-w

ή

2)Ποιο καινούργια συσκευή ΝΕC 2500 που είναι 8Χdvd-r και να βάλω κάποια χρήματα(να υπολογιστεί οτι το nec1300a το είχα αγοράσει 13/10/2003 όταν έκανε 154 euro+έξοδα αποστολής)

Να δω τι κατάληξη θα έχει το θέμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...