Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Συνήθιζα να αγοράζω πουκάμισα της εν λόγω εταιρείας από το sports direct αλλα λόγο του ότι η Αγγλία βγήκε από ευρωπαϊκή ένωση νομίζω πως αν παραγγείλω κάτι θα με χρέωσει τελωνείο και τα σχετικά. 

Ξέρετε κάποιο άλλο μαγαζί να παραγγέλνουμε ρούχα φθηνά καθημερινά για το γραφείο; αν έχει και την παραπάνω μάρκα ακόμα καλύτερα. γιατί ξέρω το νούμερο μου και γνωρίζω ότι μου ταιριάζουν γάντι!

Επεξ/σία από @zouve@
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

www.womie.gr Δεν ξέρω αν είναι καλό, απλά το ξέρω.. 

Επεξ/σία από tasep
Δημοσ.

Το sportsdirect για μενα ειναι αναντικατάστατο οπως και πολλα αλλα στην Αγγλία, αν δεν βρουν σύντομα λύση θα τα κλείσουν τα μαγαζιά τους.

• Moderators
Δημοσ.

Είχα παραγγείλει απο SD πριν κανεναν μηνα+. Ήρθαν απο Ολλανδία, χωρίς τελωνείο, απλως με καθυστέρηση. 

Υπαρχει και ειδικό νημα για το SD, για τσεκαρε κι εκει.

Δημοσ.

Μη σας τρομάζει η λέξη τελωνείο. Οκ σε παραγγελία 100 ευρώ θα κληθείς να δώσει +30 περίπου. Και; Το ξέρεις από πριν και το έχεις υπολογίσει στην τιμή, για το κατά πόσο σε συμφέρει. Μεγάλα μαγαζιά μάλιστα (π.χ. Amazon) έχουν κάνει άριστα τις φόρμες τους και έρχεται κατευθείαν σπίτι σου ("προπληρωμή" τελωνείου - one-stop shop). Στο εμφανίζει στο σύνολο πριν πληρώσεις.

Καμία διαφορά απ' το να ψωνίσεις από Ελλάδα (που -πάλι- πληρώνεις τελωνείο, απλά έμμεσα) προϊόντα που έρχονται απ' έξω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...