Z3R@tuL Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα πρόσφατα μας έστειλε το PayPal να επιβεβαιώσουμε τον εταιρικό μας λογαριασμό αλλιώς δε θα μπορούμε να στείλουμε ή να λάβουμε χρήματα λένε. Στείλαμε από την εφορία το έγγραφο των μεταβολών και τον αριθμο μητρώου από το ΓΕΜΗ αλλά δεν το δέχονται. Λένε το εξής: Καταχωρίστε νέο εταιρικό έγγραφο που περιλαμβάνει την επωνυμία της εταιρείας, τον αριθμό μητρώου επιχείρησης και τη διεύθυνση της επιχείρησης. Ξέρει κανείς τι έγγραφο πρέπει να τους στείλω να το λύσω το θέμα μας; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
amadou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Απάντηση για το ποιo έγγραφο πρέπει να στείλεις δεν έχω, αλλά από εμπειρία σε ανάλογες περιπτώσεις, αν επικοινωνήσεις με το help desk και επιμένεις κατα πάσα πιθανότητα θα δεχτούν αυτό που έχεις. Από λίγο που έχω καταλάβει, τη διαδικασία την κάνουν robot και όχι άνθρωποι. Στέλνεις λοιπόν ένα έγγραφο στα Ελληνικά σε ένα robot που είναι προγραμματισμένο να διαβάζει και να καταλαβαίνει ΜΟΝΟ Αγγλικά. Λογικό είναι να μην καταλαβαίνει τίποτα και να σου ζητάει άλλο... Αν επικοινωνήσεις και τους εξηγήσεις οτι ΑΥΤΟ το έγγραφο έχεοις και ΤΙΠΟΤΑ άλλο, μαζί με μερικά μπινελίκια οτι προσβάλουν την Ελληνική γλώσσα και την Ελληνική Δημοκρατία που δεν το δέχονται, κατα πάσα πιθανότητα θα το περάσει manual ένας supervisor (άνθρωπος οχι robot) Εμένα το eBay δέχτηκε (μετά από 15 μέρες που επέμενα και τους μπινελίκωνα καθημερινά για προσβολή της Ελληνικής γλώσσας και της Ελληνικής δημοκρατίας) για verification την παλιά Ελληνική ταυτότητα που έχει ΜΟΝΟ Ελληνικούς χαρακτήρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα