therock Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Εχω γεμισει το οριο των 15gb γιατι δεχομαι πολλα συννειμενα στο mail. Ξερετε αν λειτουργια ακομα το πρωτοκολλο POP για να τραβηξω ολη την αλληλογραφια και να σβησω μεσω Imap οσα δε χρειαζομαι? Τωρα τρεχω thunderbird, και εχω τραβηξει καποια αρχει σε μορφη eml, αλλα δε με βοηθαει με το να τα ανοιγω με διπλο κλικ στο outlook. Θελω να τα χω αρχειοθετημενα σε προγραμμα ωστε να μπορω να βρω κατι οτα νθελω να ψαξω Τι προτεινετε
therock Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Και ειπα να μη το γραψω οτι δε θελω συνδρομη θα θεωρηθει αυτονοητο απο τη στιγμη που γραφω ολοκληρο τοπικ
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, therock είπε Και ειπα να μη το γραψω οτι δε θελω συνδρομη θα θεωρηθει αυτονοητο απο τη στιγμη που γραφω ολοκληρο τοπικ Αυτονόητο θεωρώ το πιο ευκολο.Και αφου είναι και για επαγγελματικη χρηση ενας ακόμα λόγος. Τεσπα,συγνωμη για την παρέμβαση
therock Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Οχι φιλε μου καλα εκανες και εδωσες τη συμβουλη σου, απλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω
NikosKallithea Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Σαφώς και λειτουργεί ο pop στο gmail, το ενεργοποιείς απο τις ρυθμίσεις. https://support.google.com/mail/answer/7104828
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα