nvel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εκδίδεται μόνο με την καταχώρηση διαβατηρίου και η χρησιμότητά του είναι για να μπορείς να ταξιδέψεις μετά απο 14 ημέρες που γίνεται πράσινο; Έχω πιστοποιητικο και δεν έχω διαβατήριο.
liakjim Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Σχετικά με τα εμβόλια που εγκρίθηκαν γρήγορα, υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Η τεχνολογία mRNA υπήρχε πολλά χρόνια πρίν, δηλαδή υπήρχε η βάση, εφόσον λοιπόν μπόρεσαν γρήγορα να κατανοήσουν τον ιό και να απομονώσουν τα στοιχεία που ήθελαν, κατάφεραν να κατασκευάσουν και τα αντίστοιχα εμβόλια που μιμούνται τον ιό έτσι ώστε ο ανθρώπινος οργανισμός να αναπτύξει αντισώματα χωρίς να κινδυνεύει. Επίσης, μπόρεσαν να προχωρήσουν γρήγορα η ακόμα και ταυτόχρονα τις λεγόμενες φάσεις-στάδια. Σχετικά με τα έκδοχα των εμβολίων: https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/07/06/covid-19-vaccines-contain-iron-oxide-graphene-misinformation/ Τσιπάκι λένε κάποιοι, σιγά μην εχει και cpu με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. 😆 Οσο για τα άλλα 2 εμβόλια ιικού φορέα, νομίζω πως λειτουργούν με την μέθοδο των κλασσικών εμβολίων, δηλαδή με αδρανοποιημένο ιό. Μόνο σε όσους είναι αλλεργικοί σε κάποια έκδοχα φαρμάκων και έχουν ιστορικό η προδιάθεση θρομβώσεων δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, βασικά αυτοί είναι σε μειονεκτική θέση γιατί δεν έχουν την επιλογή. Στη δουλειά είμαστε όλοι απόφοιτοι σχολής ανώτατης εκπαίδευσης. Την προηγούμενη εβδομάδα, δύο από αυτούς έκαναν μπροστά μου πείραμα μαγνητισμού στο μπράτσο ενός άλλου που είχε κάνει την προηγούμενη ημέρα εμβόλιο. Ένας άλλος , ως γνήσιο τρολ, είχε φτιάξει στο κινητό του δίκτυο Bluetooth με όνομα δικτύου τον αριθμό ΑΜΚΑ του τύπου που έκανε το εμβόλιο και έπεισε τους μαγνητιστες ότι το εμβόλιο εκπέμπει σήμα Bluetooth... Δεν υπάρχει ελπίδα... Αν άνθρωποι που έχουν λάβει ανώτατη εκπαίδευση είναι τόσο βλήματα, δεν θέλω να ξέρω τι συμβαίνει γενικά. Αλλά είπαμε. Κανονική κατανομή. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από liakjim 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις