Προς το περιεχόμενο

Το Facebook Dating θα προσθέσει ηχητικές συνομιλίες μεταξύ ατόμων


JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενώ θα προστεθεί επιλογή στους χρήστες να δηλώσουν περισσότερες τοποθεσίες ενδιαφέροντος

Η dating υπηρεσία του Facebook, παρά το γεγονός ότι δεν έχει την ίδια επιτυχία όπως άλλες εφαρμογές, συνεχίζεται να υποστηρίζεται και να εμπλουτίζεται με σκοπό να διευκολύνει το εικονικό dating, κάτι που είδε μεγάλη αύξηση κατά τη πανδημία.

Μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες είναι τα ηχητικά dates, που θα επιτρέπουν την έναρξη ηχητικής συνομιλίας με κάποιον που θα ταιριάξετε. Αφού κάνει ο χρήστης προσπάθεια να ξεκινήσει μια κλήση, ο άλλος χρήστης θα λάβει ανάλογη ειδοποίηση, έχοντας την επιλογή αν θέλει να αποδεχθεί ή να την απορρίψει.

Επιπλέον το Facebook θα δώσει τη δυνατότητα επιλογής δύο νέων τοποθεσιών για περισσότερα αποτελέσματα. Η λειτουργία αποκαλείται Match Anywhere και έχει σκοπό να κάνει πιο εύκολη τη dating διαδικασία για άτομα που δουλεύουν ή ζουν σε διαφορετικές περιοχές και ταξιδεύουν συχνά μεταξύ τους.

Η εταιρεία επίσης θα προσθέσει μια ακόμη λειτουργία, Lucky Pick, η οποία όπως είπε ο Alexandru Voica τους Facebook "επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να εξετάσουν το dating και με άλλα άτομα που είναι εκτός των προτιμήσεών τους".

Το Facebook Dating δεν είναι η μόνη dating εφαρμογή της εταιρείας, καθώς τον Απρίλιο η NPE πειραματική ομάδα διέθεσε την εφαρμογή Sparkled που σας βάζει σε speed-dates τεσσάρων λεπτών μέσω βίντεο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επομένως σα να το βλέπω κάποια στιγμή να κοπανήσουν και μία συνδρομή όπως το Tinder, για την "Premium" τύπου έκδοση. Άντε μετά κυρZuckenberg θα βγάζεις και "επίσημα" λεφτά 😉 😉

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

facebook dating οποίο ποιο αποτυχημμενο
στα dating site 95% και βάλε κοινου ειναι

παντρεμένοι που  προσπαθούν να ξεφύγουν απο την βαρετή ζωή τους
άτομα που απλά προσπαθούν να κανουν sexting (και τέλος)
άτομα που απλά βαριούνται και σκοτώνουν την ώρα τους εκει
"επαγγελματίες"

για όλους αυτούς ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ να έχουν το πραγματικό τους όνομα κλπ

λογικά το fb προσπαθεί να πιάσει αυτό το πολύ μικρο ποσοστό, αλλα ακομη και εκει για να μην συμβαίνουν φαινόμενα stalking κλπ πολλοί αποφεύγουν πραγματικά  ονόματα κλπ

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστεύω ότι έχει αποτύχει γιατί πολλοί ενδεχομένως να ντρέπονται που χρησιμοποιούν μια τέτοια εφαρμογή και δεν θέλουν φανεί με κάποιο τρόπο στο κανονικό  προφίλ τούς στ fb , αν και αυτό νομιζω δεν γίνεται .Θα έπρεπε να είναι ξεχωριστή εφαρμογή και όχι μέσα στην εφαρμογή του fb για να πειστεί περισσότερος κόσμος.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...