Προς το περιεχόμενο

AMD RX 6600 XT.


charas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην κοινότητα. Θέτω αυτό το ερώτημα ως προαιρετικό που ίσως και άλλοι να το είχαν στα υπόψη. Βέβαια λόγω καλοκαιριού και κακών πεπραγμένων στην χώρα,βλέπε φωτιές, ίσως να μην είναι το timing σωστό, αλλά είδα την τιμή τους στο πλαίσιο την pulse 549 και την nitro + 599 και πραγματικά το σκέφτομαι σοβαρά, παρεπιπτόντως οι τιμές στο Σκρούτζ σε msi είναι από 200-300 ευρώ πάνω από τις saphire. Σύμφωνα με τεστ και review του εξωτερικού η συγκεκριμένη κάρτα είναι γρηγορότερη από 7-14% από τις 3060,2060,2080,1660ti,1070,1080 και 5700xt. Είναι από 7-19% πιο αργή από την 3060ti,όχι σε όλους τους τίτλους,  αλλά αυτήν την στιγμή η 3060ti ξεκινάει από 800 και πάει την ανηφόρα. Οπότε τι κάνουμε; Περιμένουμε μήπως βγάλει και η πράσινη καμία κουτσουρεμενη 3070 σε παραπλήσια τιμή με τις saphire, δεν μιλάω για μεταχειρισμένη αγορά όταν τώρα μπορείς να πάρεις καινούρια κάρτα με 3 χρόνια εγγύηση, και να την ανοίξω εγώ. Περιμένω απόψεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα φίλε μου.Εγω αγόρασα την 6600 xt nitro από alternate Γερμανίας στα 537 ευρώ.σε 4 μέρες ήταν εδω με ups.την είχαν στα 499 .16 ήταν τα μεταφορικά και τα υπόλοιπα η διαφορά στο ΦΠΑ.Η pulse θα πρέπει να βγαίνει κάπου στα 480.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι στέλνουν.Κανεις request σε αυτό που σου έστειλαν για να δεις πόσο θα κοστίσει με το ΦΠΑ Ελλάδας και μετά αφού τους απαντήσεις ότι θες το προϊόν και με τι τρόπο θα πληρώσεις (εγώ μέσω PayPal) θα σου στείλουν λινκ για την αντίστοιχη πληρωμή.τελος αφού πληρώσεις θα έχεις την απόδειξη και το tracking number.Αργουν λίγο με τις απαντήσεις αλλά εγώ δεν είχα κανένα θέμα.Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές κάρτες γενικά στην αγορά και οι τιμές περνούν την ανηφόρα όμως..

Επεξ/σία από Arrwstaki
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...