sinikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Θελω να βρω μαθηματα, εστω και με πληρωμη, σχετικα με το digital marketing. Υπαρχουν παρα πολλα βιντεο τουτοριαλ αλλα ΟΛΑ ειναι με γενικότητες. Φρασεις του τυπου «δες τι θελει το κοινο σου», «φτιαξε το πλανο στρατηγικης σου», «μαθε για τι ενδιαφερονται οι πελατες σου», «προσεγγισε τους με τα καταλληλα μηνυματα» κλπ κλπ κλπ. Λενε «βρες τις καταλληλες λεξεις κλειδια». Χαιρω πολυ. ΠΩΣ? Αυτο που εχω αναγκη ομως ειναι να δω και ενα παραδειγμα στην πραξη. Δηλαδη ενα τουτοριαλ που θα διξει στην πραξη, ολα τα βηματα που θα κανει ενα μαρκετιστας για να προωθησει εναν συγκεκριμενο επαγγελματια. Π.χ. Τα ρουχα «Νικος και Μαρια» Εννοειται οτι ολα αυτα ειναι σωστα που λενε, απλα βλεπω το ιδιο και το ιδιο παντου. Θελω να δω κατι συγκεκριμενο με βηματα ομως για να το δοκιμασω. Ειναι ας πουμε σαν να προσπαθω να μαθω μαγειρικη και να βλεπω παντου, οτι τα μακαρονια ειναι ζυμαρικα, οτι με τα ψαρια παει το λευκο κρασι και οτι πρεπει να εχεις καλη πρωτη υλη. Αυτο που εχω αναγκη ομως τωρα ειναι να δω και κατι πιο χειροπιαστο. Δηλαδη για να δανειστω το προηγουμενο παραδειγμα, κατι σαν συνταγη. Που να μου λεει βημα βημα οτι αν θελω να φτιαξω σαλτσα ντοματας, θα παρω ντοματες φρεσκες, θα ψιλοκοψω και θα σωταρω κρεμμυδι και σκορδο, μετα θα ριξω τριμενη ντοματα, αλατι πιπερι κλπ. Δηλαδη ενα τουτοριαλ που θα μου δειχνει στην πραξη ολα τα εργαλεια και τις κινησεις που πρεπει νακανει καποιος για να προωθησει συγκεκριμενα τον πχ. Δικηγορο Κωστα Αναγνωστου. Να δω τον τροπο. Και θα μαθω πως θα το φερνω στα μετρα μου μετα για αυτο που θελω να προωθησω. Εχω δει πολλα μαθηματα στο udemy, αλλα δεν ξερω αν κανουν αυτο που θελω. Εσεις τι προτεινετε???? Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από sinikos
s1mplement Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Νομιζω η καλύτερη συνταγή είναι να κάνεις networking με τους επαγγελματιες, να μαθαίνεις απο αυτούς, να κάνεις πρακτική σε εταιρείες, να βρείς σχετικό κύκλο ανθρώπων και να ρωτάς αυτό που σε ενδιαφέρει. Σε όλα τα επαγγελματα δεν ξέρεις τι θέλει ο πελάτης σου πριν τον μάθεις. Για αυτό το λόγο μαθαίνεις μια παλέτα πραγμάτων/υπηρεσιών και διαφημίζεις τον εαυτό σου, ασκείς το επάγγελμα σου, μαθαίνεις τις ανάγκες πελατών και προσαρμόζεσαι. Με την πείρα θα είσαι στην θέση να συμβουλεύεις και τους νέους επαγγελματίες-μαρκετίστες για την αγορά αλλά και "νεους" επαγγελματίες-πελάτες. Μελέτησε τους ανταγωνιστές σου, τι υπηρεσίες προσφέρουν και μάθε να ασκείς αυτές, ρώτα τους πιθανούς πελάτες, τι θέλουν εκείνοι. Με άλλα λόγια, είσαι επιχειριματίας και αυτό πάντα θέλει δουλειά. Αν πας σε κάποια εταιρεία να δουλέψεις κοίτα τι ικανότητες ζητάνε και προσαρμόσου. Θέλεις ένα συγκεκριμένο mindset για να είσαι δουλευταράς και να φαίνεται παντού αυτό και θα σε προσλαμβάνουνε.
hdonoblepsias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από hdonoblepsias
sinikos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 @s1mplementΚαταρχην ευχαριστω που απαντησες Πολυ σωστα αυτα. Νομιζω ομως οτι δεν εχουν και πολυ σχεση με αυτο που ρωτησα. Δεν ειμαι επιχειρηματιας για να ρωταω πως θα προωθησω την δουλεια μου. Ρωταω αν υπαρχει καποιο τουτοριαλ που να δειχνει ενα ενα τα βηματα που κανει ενας μαρκετιστας για να προωθησει καποιον. Σαν να εχει μια pov καμερα στο κουτελο του και να δειχνει που μπαινει και τι γραφει. 17 ώρες πριν, s1mplement είπε Νομιζω η καλύτερη συνταγή είναι να κάνεις networking με τους επαγγελματιες, να μαθαίνεις απο αυτούς, να κάνεις πρακτική σε εταιρείες, να βρείς σχετικό κύκλο ανθρώπων και να ρωτάς αυτό που σε ενδιαφέρει.. Και αυτο ειναι μια γενικοτητα. Ειναι σαν να θελω να μαθω πως φτιαχνω ενα παστιτσιο, για παρτυ μου, σπιτι μου. Και η παραπανω απαντηση ειναι του στυλ «πρεπει να μπεις σε επαγγελματικη κουζινα να δουλεψεις, και να συναναστραφεις με μαγειρες και σεφ. Οχι. Αυτο που θελω, ειναι μια ρημαδα συνταγη. Τα βηματα θελω (και θα καταλαβω την φιλοσοφια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα