daredevil92 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Ίσως τελικά πάρω καινούριο υπολογιστή. Ποτέ δεν είχα iMac παρά μόνο macbook. Επίσης ποτέ δεν είχα windows. Σκεφτόμουν ότι το ιΜακ προσφέρει πλεονεκτήματα όπως: αλλάζεις πληκτρολόγιο όποτε θέλεις χωρίς να πρέπει να ξεριζώσεις touchbar/trackpad και να πληρώνεις κερατιάτικα. Το ίδιο καιτο trackpad. Επίσης έχεις μεγαλύτερη οθόνη. Βέβαια ποτέ δενείχα desktop ίσως δεν είναι καθόλου πρακτικό. Μήπως το iMac(και εν γένει οι σταθεροί) πάνε να γίνουν ρετρό;
onelonelystar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 23 ώρες πριν, daredevil92 είπε Σκεφτόμουν ότι το ιΜακ προσφέρει πλεονεκτήματα όπως: αλλάζεις πληκτρολόγιο όποτε θέλεις χωρίς να πρέπει να ξεριζώσεις touchbar/trackpad και να πληρώνεις κερατιάτικα. Το ίδιο καιτο trackpad. Επίσης έχεις μεγαλύτερη οθόνη. αυτά δεν τα λες και πλεονεκτήματα. Το θέμα είναι αν θες portable υπολογιστή ή όχι. Επίσης μπορείς να δεις και το mac mini και να κουμπώσεις όποια περιφερειακά θες εσύ.
daredevil92 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, onelonelystar είπε αυτά δεν τα λες και πλεονεκτήματα. Το θέμα είναι αν θες portable υπολογιστή ή όχι. Επίσης μπορείς να δεις και το mac mini και να κουμπώσεις όποια περιφερειακά θες εσύ. Βασικά δεν είχα ποτέ σταθερό υπολογιστή δικό μου φοβάμαι θα πάθω πολιτισμικό σοκ. Απλώς έχω βαρεθεί να τα φτύνει το πληκτρολόγιο μου πάντα. Και το να σκάω 300ρικα για επισκευή τσούζει. Πάντα είχα σαν λύση το γάμησε το θα φέρω το μακ μου που ειναι σκυλι δεν θα κατσω να σπασουν τα νευρα μου με τον κάθε βλαμμενο υπολογιστή. Ακόμα και τωρα που εχει καποια θεματα σεκαποια κουμπακια ειναι σκυλι και ας ειναι 3 ετών.
xgol Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Βρες παρεες και φιλους. Σταματα να ανοιγεις θέματα απο τη φαντασία σου. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα