kostasbm Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 τη γλυτωσες.....αν μπεις στο σιτε εχει τη διαδικασια επαναφορας κωδικων....να εχεις προχειρα τα στοιχεια σου και θα σε καθοδηγησουν..εννοειται να εχεις το τηλεφωνο διπλα σου για να γινει ταυτοποιηση την επομενη τετοια μυνηματα τα σβηνεις επιτοπου και ας την εχουν μπλοκαρει τη καρτα....πας στο καταστημα και λυνεις το προβλημα 1
GBorb Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Και μόνο από τον τίτλο η απάντηση είναι όχι. Μηνύματα από την τράπεζα έχεις όταν μπεις στο web banking και ποτέ email.
Boubis1411 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, kostasbm είπε τη γλυτωσες.....αν μπεις στο σιτε εχει τη διαδικασια επαναφορας κωδικων....να εχεις προχειρα τα στοιχεια σου και θα σε καθοδηγησουν..εννοειται να εχεις το τηλεφωνο διπλα σου για να γινει ταυτοποιηση την επομενη τετοια μυνηματα τα σβηνεις επιτοπου και ας την εχουν μπλοκαρει τη καρτα....πας στο καταστημα και λυνεις το προβλημα Προσπάθησα θέλει τηλεφωνική επικοινωνία... Αστο όταν μπουν λεφτα θα δούμε.
kostasbm Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Προσπάθησα θέλει τηλεφωνική επικοινωνία... Αστο όταν μπουν λεφτα θα δούμε. κάνε το τώρα που δεν έχει χρήματα.......αστιευομαι 1
Loinen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, -WISE- είπε Εμένα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από... ελληνικό κινητό! Έχει προχωρήσει πολύ η τεχνολογία του φίσινγκ βλέπω. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω Πειραιώς. 😄 Φαντάζομαι όμως κοσμάκη που θα μπορούσε να την πατήσει έτσι... Τώρα που το σκέφτομαι, πώς βρήκαν το κινητό μου; Δεν το χω βάλει πουθενά. Ουτε καν προχωρημενο. Επιπολαιη δουλεια. Δεν εκρυψε τον αριθμο, δεν κρατησε ουτε τα προσχηματα. Για την ιστορια ηρθαν αρκετα μηνυματα απο τραπεζες με παρομοιο περιεχομενο. Και το παραξενο δεν ημουν ποτε μελος τους. Οποτε απο ενα σημειο και μετα ... γελας Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από Loinen
makis269 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 18 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Παιδιά δεν έχω λεφτά μέσα... 😁😁😁 Είχα κάποια λεφτά και τα έβγαλα πριν λίγη ώρα.... Ήταν όλα καλά τωρα δεν εχεις αν εχουν τους κωδικους και καποια στιγμή αποκτήσεις ειναι το ιδιο ακριβώς πράγμα .
-WISE- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, insomniac01 είπε Μια χαρά αληθινό είναι. Αν φοβάσαι δώσε μου τα στοιχεία σου να στα βάλω εγώ στην εφαρμογή. Τους αριθμούς σου/μας μπορείς να τους αγοράσει ο οποιοσδήποτε έχει μια εταιρεία μάρκετινγκ. Είναι μέσα στους νόμους/καθεστώς των πωλήσεων. 46 λεπτά πριν, Loinen είπε Ουτε καν προχωρημενο. Επιπολαιη δουλεια. Δεν εκρυψε τον αριθμο, δεν κρατησε ουτε τα προσχηματα. Για την ιστορια ηρθαν αρκετα μηνυματα απο τραπεζες με παρομοιο περιεχομενο. Και το παραξενο δεν ημουν ποτε μελος τους. Οποτε απο ενα σημειο και μετα ... γελας Και εγώ έτσι είπα στην αρχή αλλά μου κάνει εντύπωση που με προσφώνησαν με το "wise" που το χρησιμοποιώ γενικά ως nick στο διαδίκτυο. Μάλιστα το ένα από τα email μου ξεκινάει με αυτήν τη λέξη...
makis269 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 34 λεπτά πριν, -WISE- είπε Και εγώ έτσι είπα στην αρχή αλλά μου κάνει εντύπωση που με προσφώνησαν με το "wise" που το χρησιμοποιώ γενικά ως nick στο διαδίκτυο. Μάλιστα το ένα από τα email μου ξεκινάει με αυτήν τη λέξη... εχεις γινει famous και σε γνωρίζουν ολοι ...................
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 42 λεπτά πριν, -WISE- είπε Και εγώ έτσι είπα στην αρχή αλλά μου κάνει εντύπωση που με προσφώνησαν με το "wise" που το χρησιμοποιώ γενικά ως nick στο διαδίκτυο. Μάλιστα το ένα από τα email μου ξεκινάει με αυτήν τη λέξη... Απλά δείχνει ότι όντως το έχουν κλέψει απο το ιντερνετ.
mourouzis2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Εμενα οταν μου ερχονται τετοια mail απο τραπεζες, paypal κτλ και μου ζητουν να ενημερωσω τα στοιχεια μου, να αποδεκτω νεους ορους χρησης κοκ κανω forward το μηνυμα και βλεπω τον αποστολεα. Παντα ειναι ενα email με 400 χαρακτηρες που δεν παραπεμπει σε τραπεζες, paypal, ebay κοκ Καποιες ιστοσελιδες ζητανε μερικες φορες απλα αποδοχη αλλαγη των ορων χρησης, ακομα και για αυτο πρεπει να εισαι προσεκτικος. 1
Boubis1411 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, makis269 είπε τωρα δεν εχεις αν εχουν τους κωδικους και καποια στιγμή αποκτήσεις ειναι το ιδιο ακριβώς πράγμα . Ναι αφού οι κωδικοί δεν υπάρχουν πως θα μπουν; Κλείδωσαν όλα τέλος
mourouzis2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Ναι αφού οι κωδικοί δεν υπάρχουν πως θα μπουν; Κλείδωσαν όλα τέλος Πατα forward (προωθηση) το μηνυμα που ελαβες οτι κλειδωσαν ολα και δες το email που σου εστειλε την ειδοποιηση. Μετα γραψε μας το κι εδω.
simeonidis24 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Και σε μένα στείλανε αυτό το e-mail το διέγραψα και Επικοινώνησα με την τράπεζα όπου Απλά τους ενημέρωσα και μου είπαν ότι το γνωρίζει να έχουνε στείλει και πάρα πολύ κόσμο στο συγκεκριμένο e-mail Αλλά Κάνει μπαμ ότι είναι ψεύτικο η τράπεζα δεν θα σου ζητήσει ποτέ να κάνεις επικύρωση των στοιχείο σου Απλώς θα σου στείλει ένα μήνυμα που θα λέει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και απλώς επικοινωνήστε με την τράπεζα για την επίλυση του προβλήματος Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από simeonidis24
Boubis1411 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, simeonidis24 είπε Και σε μένα στείλανε αυτό το e-mail το διέγραψα και Επικοινώνησα με την τράπεζα όπου Απλά τους ενημέρωσα και μου είπαν ότι το γνωρίζει να έχουνε στείλει και πάρα πολύ κόσμο στο συγκεκριμένο e-mail Αλλά Κάνει μπαμ ότι είναι ψεύτικο η τράπεζα δεν θα σου ζητήσει ποτέ να κάνεις επικύρωση των στοιχείο σου Απλώς θα σου στείλει ένα μήνυμα που θα λέει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και απλώς επικοινωνήστε με την τράπεζα για την επίλυση του προβλήματος Μετά στείλανε email ότι έχουν κλείσει όλα και οκ
mourouzis2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Μετά στείλανε email ότι έχουν κλείσει όλα και οκ Αγαπητέ συμφορουμίτη μπορείς να να κάνεις προώθηση το μήνυμα που σου έστειλαν ότι "έκλεισαν όλα και ΟΚ" ; Να δούμε ποιο ακριβώς είναι το email που σου έστειλε ότι έκλεισαν όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα