Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τηλεόραση lg ips πάνελ μαυρίζει η οθόνη μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο ήχος παίζει κανονικά.

Δεν έχω πρόσβαση στο μενού της τηλεόρασης μιας και η οθόνη είναι μαύρη. Κάθε φορά που την ανοίγω το ίδιο πράγμα - και νέτφλιξ που δοκίμασα τα ίδια, παίζει από πίσω αλλά δεν έχω εικόνα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, djcat είπε

Τηλεόραση lg ips πάνελ μαυρίζει η οθόνη μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο ήχος παίζει κανονικά.

Δεν έχω πρόσβαση στο μενού της τηλεόρασης μιας και η οθόνη είναι μαύρη. Κάθε φορά που την ανοίγω το ίδιο πράγμα - και νέτφλιξ που δοκίμασα τα ίδια, παίζει από πίσω αλλά δεν έχω εικόνα.

Αυτο που έπαθα και εγω σε μια παλιά tv του πατέρα μου. Κάηκαν οι λάμπες της. Θέλει service και αλλαγή στης λάμπες. Ειχα μαύρη οθόνη και ειχα και ήχο κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, abAeterno είπε

Αυτο που έπαθα και εγω σε μια παλιά tv του πατέρα μου. Κάηκαν οι λάμπες της. Θέλει service και αλλαγή στης λάμπες. Ειχα μαύρη οθόνη και ειχα και ήχο κανονικά.

θυμάσαι πόσο κόστισε; Έιμαι εκτός εγγύησης.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, djcat είπε

θυμάσαι πόσο κόστισε; Έιμαι εκτός εγγύησης.

Ευχαριστώ.

70 euro αλλα η tv ήταν LG παλιό μοντέλο και δεν είχε εγγύηση πια. Πείρε άλλη δεν άξιζε να επισκευαστεί. Μπορείς να ρωτήσεις και σε μαγαζιά που επισκευαζουν tv η σε Κωτσόβολο η Public. Φαντάζομε 70-100 euro.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...