Προς το περιεχόμενο

Sony H Samsung 65

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στην 65q70a και στη KD65XH9505.

Τη θέλω για το σαλόνι και η χρήση της θα είναι για ταινίες και τηλεοπτικά προγραμματα και θα ήθελα να έχει καλή συνδεσιμότητα με το iPhone.

Ποια προτεινετε ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, silvester81 είπε

Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στην 65q70a και στη KD65XH9505.

Τη θέλω για το σαλόνι και η χρήση της θα είναι για ταινίες και τηλεοπτικά προγραμματα και θα ήθελα να έχει καλή συνδεσιμότητα με το iPhone.

Ποια προτεινετε ;

Sony έκτος οτι εχει κατα πολυ καλύτερο λειτουργικό απο της samsung. Η xh9505 για εμενα ειναι ανώτερη όλον τον QLED. Γενικα samsung tv δεν προτείνω ποτε. Εχουν κακό λειτουργικό και οι qled ειναι απλα led τηλεοράσεις που δίπλα απο της Sony δείχνουν κατώτερες. Στο μόνο που αξίζει η samsung ειναι για κινητά Note και στο marketing που κανει στης qled μέχρι να βγάλει oled.

• Like 1
Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Πιστεύεις ότι το συγκεκριμένο μοντέλο στα χρώματα του είναι οκ; Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, silvester81 είπε

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Πιστεύεις ότι το συγκεκριμένο μοντέλο στα χρώματα του είναι οκ; Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο;

Οχι καμια άλλη. Οι Sony ειναι οι καλύτερες led tv με πολυ καλο android. Μετα μονο σε lg oled tv. Αλλα ειναι πιο ακριβές. Η XH9505 ειναι η καλύτερη led tv και απο της qled της samsung και απο της nano cell της lg και γενικα απο ολες. Κατι καλύτερο δεν υπάρχει σε led tv. Δες και για καμιά επέκταση εγγύησης και εισαι super. Μπες και στο rtings το site να βαλεις τα calibration settings της xh9505

Επεξ/σία από abAeterno
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...