Magi A. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλησπερα, καλο φθινόπωρο! Μπορει κάποιος να μου πει τι σημαινει συναγερμος αυτοκινητου 1 way κ 2 way; Επισης ποια εταιρια θεωρείτε καλη; Εχω κάποιες επιλογές αναμεσα σε viper, clifford, avital kai python. Help! Ευχαριστω
Haldol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Στους 1-way, το τηλεχειριστήριο μεταδίδει πληροφορία (εντολή) προς το αμάξι. Στους 2-way, συμβαίνει ΚΑΙ το ανάποδο (το αμάξι προς το τηλεχειριστήριο) - π.χ. κατάσταση, πιθανά θέματα, κ.λπ. Για Viper και Clifford γενικά ακούω καλά πράγματα. Τις άλλες δε τις ξέρω (εγώ).
G.bar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Εγω πάντως θα βάλω pandora Βάλε και μια πιο μεγάλη μπαταρία γιατί οι pandora και γενικά οι περίπλοκοι can-bus συναγερμοί τις ξεζουμίζουν. Αν μείνουν 3-4 μέρες σε ακινησία υπάρχει πρόβλημα. 1
Petros Electron Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Compustar CS7900-AS Viper3100V 1-Way Avital 5305L 2-Way Python 5305P Meta system HPA EVO
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 25/8/2021 στις 9:13 ΠΜ, G.bar είπε Βάλε και μια πιο μεγάλη μπαταρία γιατί οι pandora και γενικά οι περίπλοκοι can-bus συναγερμοί τις ξεζουμίζουν. Αν μείνουν 3-4 μέρες σε ακινησία υπάρχει πρόβλημα. Ποιοι συναγερμου λεγονται can-bus Αυτοι που το μπουτον τους μπαινει στο κλειδι του αυτοκινητου ? https://www.pancarshop.gr/synagermoi-antikleptika/synagermoi-autokiniton/canbus/ Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα