Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Το Instagram θα αποσύρει τη swipe up λειτουργία των stories


JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και από 30 Αυγούστου θα προσθέσει sticker με δυνατότητα προσθήκης συνδέσμου

Την απόσυρση της swipe up λειτουργίας επιβεβαίωσε το Instagram στο The Verge, η οποία αναμένεται να γίνει 30 Αυγούστου. Μέχρι τώρα, η συγκεκριμένη λειτουργία επέτρεπε στους χρήστες να επισκεφτούν τρίτες ιστοσελίδες, κάτι το οποίο θα αντικατασταθεί πλέον με τα link stickers, που θα επιτρέπουν προσθήκη ειδικού sticker που θα αναλάβει τη συγκεκριμένη λειτουργία.

Ο λόγος για την απόφαση αυτή σύμφωνα με το Instagram, είναι για να "εξομαλύνει την εμπειρία δημιουργίας ιστοριών και να προσφέρει περισσότερο έλεγχο", καθώς οι χρήστες θα μπορούν να προσαρμόσουν τα sticker όπως οι ίδιοι θέλουν.

swipeup-info.jpg

Η αλλαγή αυτή βασίζεται σε δοκιμές που ξεκίνησαν αρχές του καλοκαιριού, καθώς τον Ιούνιο διάφοροι χρήστες μπόρεσαν να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη προσθήκη και δεν περιορίστηκε μόνο σε άτομο που έχουν δικαιώματα της swipe up λειτουργίας (μέχρι τώρα έπρεπε να είναι επιβεβαιωμένος λογαριασμός με τουλάχιστον 10,000 ακόλουθους).

Κατά τις δοκιμασίες, ο Vishal Shah του Instagram είπε στο The Verge πως τα sticker ταιριάζουν περισσότερο με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους. Επίσης ανέφερε πως ο στόχος ήταν η ευρεία διάθεση, με τη σημαντική διαφορά των δύο λειτουργιών να είναι πως με τα sticker θα μπορούν να απαντούν στα ανάλογα stories, κάτι που δεν ήταν εφικτό σε stories με swipe up συνδέσμους.

Το Instagram πρόσθεσε πως για την ώρα, μόνο χρήστες με δικαιώματα swipe up θα έχουν πρόσβαση στα νέα sticker, αλλά ακόμα αξιολογεί το αν θα διατεθεί σε περισσότερους χρήστες. Τέλος, ένας αντιπρόσωπος είπε πως η ενημέρωση αυτή θα τους βοηθήσει να κρίνουν αν είναι σωστή η απόφαση της λειτουργίας πριν διατεθεί σε ακόμη περισσότερο κοινό.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε τότε να κάνουμε ινστα, να δείχνουμε τα λεφτά μας για να ρίξουμε εκεινη που δείχνει τα μπούτια της. (και μετά φωνάζουν για ιδιωτικότητα και κακές κυβερνήσεις 😄) Έπρεπε να το πουνε ινσταΔεςΜαμαΤιΚανωΜαΓιατιΔεΜουΔίνειςΠροσοχήΘαΜεγαλώσωΚαιΘαΖαλίζωΤουςΆλλουςΓιαΛιγηΠροσοχηΑποΨυχολογικάbook.com

🐑

Επεξ/σία από georgewww
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.