Tofu Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα, παρήγγειλα ένα δέμα αξίας κάτω των 20 ευρώ χωρίς tracking από την Αγγλία. Μου δώσανε έναν αριθμό πακέτου ωστόσο και το πακέτο φαίνεται στον αερολιμένα Αθηνών από τις 13/07. Ούτε το αγγλικό μαγαζί αλλά ούτε και το ταχυδρομείο είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί. Μίλησα με τα κεντρικά των ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι εφόσον φύγει από τον αερολιμένα δεν θα φαίνεται τίποτα στο tracking λόγω του ότι δεν είχε κανονικό tracking εξαρχής. Στο τοπικό κατάστημα μου είπαν το αντίθετο... το μαγαζί δεν απαντάει καν στα μέιλ μου. Τι μπορώ να κάνω; Σκέφτομαι να κάνω chargeback με την τράπεζα, θα με αφήσουν μετά από τόσο καιρό; Ευχαριστώ. 1 λεπτό πριν, Tofu είπε Καλησπέρα, παρήγγειλα ένα δέμα αξίας κάτω των 20 ευρώ χωρίς tracking από την Αγγλία. Μου δώσανε έναν αριθμό πακέτου ωστόσο και το πακέτο φαίνεται στον αερολιμένα Αθηνών από τις 13/07. Ούτε το αγγλικό μαγαζί αλλά ούτε και το ταχυδρομείο είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί. Μίλησα με τα κεντρικά των ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι εφόσον φύγει από τον αερολιμένα δεν θα φαίνεται τίποτα στο tracking λόγω του ότι δεν είχε κανονικό tracking εξαρχής. Στο τοπικό κατάστημα μου είπαν το αντίθετο... το μαγαζί δεν απαντάει καν στα μέιλ μου. Τι μπορώ να κάνω; Σκέφτομαι να κάνω chargeback με την τράπεζα, θα με αφήσουν μετά από τόσο καιρό; Ευχαριστώ. Σημείωση: το σάιτ του ΕΛΤΑ λέει "awaiting customs clearance".
takoulou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Καλησπερα.. Θα κανεις πολυ υπομονη... Δυστυχως αργει η παραδοση...Μπορει και ενα μηνα ακομα...
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Χωρις Tracking ισχυει οτι απλα θα ερθει στην πορτα σου (ή χαρτακι για να πας να παραλαβεις). Λογω Αυγουστου ισως να το περιμενεις και Σεπτεμβριο. 1 μηνας για αγορα απο Αγγλια ειναι ψιλο οκ. 1
ppaio Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Aποφυγετε την Αγγλια μια που ειναι εκτος ΕΕ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα