Georgram Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση από το 8 που έχω τώρα σε 12αρι η 13αρι! Μιλάω για το απλό λόγο τιμής! Μπορώ να δώσω μέχρι 800-900! Αυτο που σκέφτομαι είναι μήπως να περιμένω πρώτα να βγει το 13; Ήδη τρέχει μια μικρή προσφορά στα 12αρια αυτή την στιγμή! Γνωρίζουμε περίπου σε τι τιμές θα βγουν τα καινούργια; Δηλαδή αν το απλό 13αρι έχει πάνω από 1000 τότε άδικα θα περιμένω,η υπάρχει περίπτωση με την άφιξη του 13 να πέσει και άλλο το 12; Ειδάλλως αν βγει το 13αρι στα 900 περίπου τότε καλύτερα να κάνω λίγο υπομονή ακόμα…τι λέτε;
onelonelystar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Αν δεν βιάζεσαι περίμενε να δεις και το 13. Λογικά η νορμάλ έκδοση του κινητού (δηλ όχι το max μοντέλο) με τα 64GB θα είναι οριακά στο budget σου.
koutsis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, Georgram είπε Καλησπέρα! Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση από το 8 που έχω τώρα σε 12αρι η 13αρι! Μιλάω για το απλό λόγο τιμής! Μπορώ να δώσω μέχρι 800-900! Αυτο που σκέφτομαι είναι μήπως να περιμένω πρώτα να βγει το 13; Ήδη τρέχει μια μικρή προσφορά στα 12αρια αυτή την στιγμή! Γνωρίζουμε περίπου σε τι τιμές θα βγουν τα καινούργια; Δηλαδή αν το απλό 13αρι έχει πάνω από 1000 τότε άδικα θα περιμένω,η υπάρχει περίπτωση με την άφιξη του 13 να πέσει και άλλο το 12; Ειδάλλως αν βγει το 13αρι στα 900 περίπου τότε καλύτερα να κάνω λίγο υπομονή ακόμα…τι λέτε; Λογικά το 13 θα είναι γύρω στα 850€ η απλή έκδοση. Από την άλλη λογικά θα πέσει ακόμα περισσότερο η τιμή του 12. Αν μπορείς να περιμένεις 2 μήνες σύγκρινε τις τιμές τους όταν βγει το 13 και αποφασίζεις... 1
Georgram Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Όχι δεν βιάζομαι εφόσον το 8αρι είναι μια χαρά ακόμα! Ελπίζω μέχρι τον Οκτώβρη να έρθουν Ελλάδα και όχι όπως περισυ! Απλά έτρεχε η προσφορά τώρα και λέω είναι ικανοί αυτοί όταν βγουν τα καινούργια να ανεβάσουν και τα 12αρια ξανά! 1
onelonelystar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 ε τότε, περίμενε. Προσωπικά το 12άρι δεν μου άρεσε, αυτά τα sharp edges που έβαλαν με χάλασαν πολύ, δηλ θεωρώ πιο όμορφο το 11άρι. Ας δούμε λοιπόν πως θα εμφανιστεί το 13.
MineItsales Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 φίλε προσωπικα εχω το 11 pro και σου το συνιστω ανεπιφύλακτα καθως μπορείς να το βρεις σαν καινούριο στα 700€. Έχω ψάξει και δοκιμάσει μεχρι και το 12 pro και πραγματικά δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά και μάλλον το ίδιο θα συμβεί με το 13. Απλά δίνω μια ιδέα! 1
onelonelystar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 ^ισχύει αυτό που λες, βέβαια αν διαθέτει το budget καλύτερα να πάει στο τελευταίο μοντέλο για καλύτερη μεταπωλητική αξία. 2
MineItsales Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δεν κάνεις λάθος σε αυτο αλλα αν ψαξεις λιγο σωστά όπως έκανα εγω το παίρνεις στα 700 ολοκαίνουριο και το πουλάς ανετα για παραπάνω χρήματα καθώς έχει αποδειχθεί οτι η αξία τους πεφτει λίγο, πόσο μάλλον αν ειναι σε τέλεια κατάσταση.
onelonelystar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 ναι αλλά αν είναι να το πουλήσει σε κάνα χρόνο από τώρα!
Georgram Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Θα είναι κρίμα να δώσω τόσα λεφτά και να μην έχω τουλάχιστον το τελευταίο μοντέλο! Συμφωνώ ότι το 11 με 12 δεν έχουν τρελές διάφορες όπως και αργότερα το 13 με 12 αλλά από την στιγμή που θα γίνει η μετάβαση από το παλιό πλέον 8αρι τότε νομίζω θα ήταν πιο συνετό να παω σε όσο το δυνατόν νεότερο μοντέλο! Όλα είναι θέμα μπατζετ και μιας και ακούω ότι τα 12αρια έχουν κάποια θέματα με την μπαταρία θα περιμένω να δω τελικά τι έχει να προσφερει το 13 και σε τι τιμές θα κυμαίνονται! 1
oefialtis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Την μετάβαση από 8άρι σε 12άρι την έκανα τον Ιούνιο, καμία σχέση σε απόδοση και λειτουργίες, το 12αρι (128GB) είναι εξαιρετικό όπως κάθε νέο μοντέλο iPhone. Επέλεξα το 12 mini και η μπαταρία με κανονική χρήση ( music, browsing, youtube, calls) και συνέχεια με σήμα (4G,wifi) μπορεί να σου βγάλει έως 36 ώρες. Δε πιστεύω ότι το 13 θα καταφέρει κάτι καλύτερο. Σχετικά με το σχήμα εγώ λατρεύω τα τετραγωνισμένα iPhone οπότε δε θα προτιμούσα το 11. Εν κατακλείδι, άποψη μου, περίμενε να δεις το 13, λογικά θα πέσει και η τιμή του 12, αλλά από πλευράς απόδοσης δε αναμένω μεγάλη διαφορά. Αγόρασε αυτό που σου αρέσει και σε εξυπηρετεί και κράτα όσα περισσότερα χρήματα μπορείς στη τσέπη σου. Υ.Γ. εννοείται αγόρασε καλή θήκη να το προστατέψεις. 2
Georgram Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 20 ώρες πριν, oefialtis είπε Την μετάβαση από 8άρι σε 12άρι την έκανα τον Ιούνιο, καμία σχέση σε απόδοση και λειτουργίες, το 12αρι (128GB) είναι εξαιρετικό όπως κάθε νέο μοντέλο iPhone. Επέλεξα το 12 mini και η μπαταρία με κανονική χρήση ( music, browsing, youtube, calls) και συνέχεια με σήμα (4G,wifi) μπορεί να σου βγάλει έως 36 ώρες. Δε πιστεύω ότι το 13 θα καταφέρει κάτι καλύτερο. Σχετικά με το σχήμα εγώ λατρεύω τα τετραγωνισμένα iPhone οπότε δε θα προτιμούσα το 11. Εν κατακλείδι, άποψη μου, περίμενε να δεις το 13, λογικά θα πέσει και η τιμή του 12, αλλά από πλευράς απόδοσης δε αναμένω μεγάλη διαφορά. Αγόρασε αυτό που σου αρέσει και σε εξυπηρετεί και κράτα όσα περισσότερα χρήματα μπορείς στη τσέπη σου. Υ.Γ. εννοείται αγόρασε καλή θήκη να το προστατέψεις. Υπολογίζω και 100 ευρώ plus τα περιφερειακά (θήκες,τζαμάκι,φορτιστή) όποτε μάλλον θα παω σε 12 γιατί πιστεύω και τα 13 θα είναι λίγο ακριβότερα φέτος λόγο έλλειψης τσιπ όπως ακούγεται! Το 8αρι με 4,7 ίντσες με έχει κουράσει λίγο όποτε λογικά θα προτιμήσω το απλό με τις 6,1 που πιστεύω είναι τόσο όσο για τα δικά μου τα γούστα!
koutsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Georgram είπε Υπολογίζω και 100 ευρώ plus τα περιφερειακά (θήκες,τζαμάκι,φορτιστή) όποτε μάλλον θα παω σε 12 γιατί πιστεύω και τα 13 θα είναι λίγο ακριβότερα φέτος λόγο έλλειψης τσιπ όπως ακούγεται! Το 8αρι με 4,7 ίντσες με έχει κουράσει λίγο όποτε λογικά θα προτιμήσω το απλό με τις 6,1 που πιστεύω είναι τόσο όσο για τα δικά μου τα γούστα! 100 ευρω για θηκη και τζαμακι?? παρα πολλα δεν ειναι?? Με 30-40 ευρω παιρνεις πολυ καλη ποιοτητα! Επισης γιατι να αγορασεις φορτιστη? δεν εχεις απο το 8αρι ? Αλλα και να θες να αγορασεις, με 20 ευρω παιρνεις εναν μια χαρα anker. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από koutsis
Georgram Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, koutsis είπε 100 ευρω για θηκη και τζαμακι?? παρα πολλα δεν ειναι?? Με 30-40 ευρω παιρνεις πολυ καλη ποιοτητα! Επισης γιατι να αγορασεις φορτιστη? δεν εχεις απο το 8αρι ? Αλλα και να θες να αγορασεις, με 20 ευρω παιρνεις εναν μια χαρα anker. Αν θυμάμαι καλά η γνήσια της apple δεν έχει κανα 60αρι; Έχω την leather τώρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος! Οσο για τον φορτιστή θυμάμαι που φίλος μου είχε πάρει το 12αρι πριν κάτι μήνες και δεν είχε μέσα! Είναι συμβατό κανονικά με το 8αρι; Έχω μείνει και κάποια χρόνια πίσω και δεν γνωρίζω!
koutsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, Georgram είπε Αν θυμάμαι καλά η γνήσια της apple δεν έχει κανα 60αρι; Έχω την leather τώρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος! Οσο για τον φορτιστή θυμάμαι που φίλος μου είχε πάρει το 12αρι πριν κάτι μήνες και δεν είχε μέσα! Είναι συμβατό κανονικά με το 8αρι; Έχω μείνει και κάποια χρόνια πίσω και δεν γνωρίζω! OK αν θες να δωσεις 60 ευρω για θηκη it's up to you. ο φορτιστης του 8 κανει, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα