CrashBandicoot_123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Καλησπερα σε ολους, εκανα μια παραγγελια απο το amazon και μετα απο λιγη ωρα μου παγωσαν τον λογαριασμο, ακυρωσαν την παραγγελια και μου ζητανε εγγραφο απο την τραπεζα μου που να αναγραφει τα 4 τελευταια ψηφια, το ονομα μου και την διευθυνση μου. Ξερετε που μπορω να την βρω; Πειραιως εχω αν βοηθαει. Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
spartak1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, CrashBandicoot_123 είπε Καλησπερα σε ολους, εκανα μια παραγγελια απο το amazon και μετα απο λιγη ωρα μου παγωσαν τον λογαριασμο, ακυρωσαν την παραγγελια και μου ζητανε εγγραφο απο την τραπεζα μου που να αναγραφει τα 4 τελευταια ψηφια, το ονομα μου και την διευθυνση μου. Ξερετε που μπορω να την βρω; Πειραιως εχω αν βοηθαει. Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Ebanking statement της κάρτας
micos000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας αναγράφονται στην... κάρτα σου. Το όνομα μάλλον είναι αυτό που αναγράφεται στην... κάρτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα