Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιταω αυτοκινητο που εχει θυρα type c στον καθρεφτη , η ερωτηση μου ειναι η εξης μπορω να κουμπωσω σε αυτην την θυρα την  dash καμερα, γιατι βλεπω η εξοδος της καμερας παει με καλωδιο προς αναπτηρα αυτοκινητου , στο σαιτ αναφερει για φορτιση κινητου

e?e=KN2&m=NW&c=GRC&y=2022&sg=61004&r=715

Δημοσ.

Δες τα ρεύματα. Πόσο τραβάει η dash cam; Πόσο δίνει η θύρα;

Εάν το ρεύμα της θύρας είναι ίσο ή μεγαλύτερο απ' αυτό που θέλει η dash cam, είσαι κομπλέ. 

Δημοσ.
Στις 27/8/2021 στις 9:09 ΠΜ, KAPAKOSTAS είπε

κοιταω αυτοκινητο που εχει θυρα type c στον καθρεφτη , η ερωτηση μου ειναι η εξης μπορω να κουμπωσω σε αυτην την θυρα την  dash καμερα, γιατι βλεπω η εξοδος της καμερας παει με καλωδιο προς αναπτηρα αυτοκινητου , στο σαιτ αναφερει για φορτιση κινητου

e?e=KN2&m=NW&c=GRC&y=2022&sg=61004&r=715

Οι dash-cam δεν είναι νομότυπες σε όλες τις χώρες οπότε λογικό να μην αναφέρει οτι είναι γι αυτό, κινητό από εκεί πάνω δεν νομίζω οτι βολεύει να φορτίζεις πάντως.

Δημοσ.

Πολυ βολικο. Εχω φαγωθει να βαλω και εγω στο Opel Vectra αλλα αυτη η καλωδιωση μεχρι τον αναπτηρα με ενοχλει. Εχει δει καποιος κανα κολπο πανω απο τον καθρεπτη που εχει φωτακια μηπως γινεται πατέντα εκει να μπει usb?

Δημοσ.

Σχεδόν όλες έχουν μπαταρία για να λειτουργεί να κάποιος σου πειράξει το αμάξι πχ το βράδυ ή οταν ειναι παρκαρισμένο. Η συγκεκριμένη έχει έξοδο έως 3Α στα 5 βόλτ οπότε είσαι έτοιμος να τροφοδοτήσεις οτιδήποτε δουλεύει εκει. 

Fotis , τα φωτάκια αυτα λογικά έρχονται απο τη μπαταρία -12βολτα - αρα αν τα μετατρέψεις σε 5V μέσω τροοφδοτικού δεν θα υπάρχει θέμα αρκεί βέβαια να ξέρεις τι κατανάλωση εχει αυτο που θες να συνδέσεις γιατι φαντάζομαι η διατομή που έρχεται ειναι το πολυ 1mm^2

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ μια ποια έχεις επιλέξει αν επιτρέπεται…

Εγω είδα μια vantrue την n4 με το πλήρες σετ ,κάμερα πίσω ,το gps και την έξτρα σύνδεση για parking mode…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...