Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Υπάρχουν metabookers εδώ να με διαφωτίσουν; Φορολογικά τι κάνεις αν είσαι πωλητής στο metabook; Πούλησα κάποια βιβλία και τώρα με ζώσαν τα φίδια μήπως βρω κανένα μπελά. Απλώς στη δήλωσή μου συμπεριλαμβάνω τα έσοδα από το metabook ή έπρεπε να έχω κάνει κάτι ήδη;
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 11 minutes ago, Mar8al said: Υπάρχουν metabookers εδώ να με διαφωτίσουν; Φορολογικά τι κάνεις αν είσαι πωλητής στο metabook; Πούλησα κάποια βιβλία και τώρα με ζώσαν τα φίδια μήπως βρω κανένα μπελά. Απλώς στη δήλωσή μου συμπεριλαμβάνω τα έσοδα από το metabook ή έπρεπε να έχω κάνει κάτι ήδη; δεν νομιζω να πουλησες κανα τονο βιβλια για να ανησυχεις. εκτος αν το κανεις κατα εξακολουθηση και εχεις χ εισοδημα καθε μηνα.απο οτι καταλαβα απλα πουλησες καποια.no big deal.
Bitbit Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 το αναφέρει και στο site αυτό που ρωτάς. Δεν ασχολείσαι καθόλου. Εκτός αν έχεις πουλήσει τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας Τα έχετε κάνει πάνω σας μερικοί. Η μισή και πλέον ελλάδα λειτουργεί με μαύρο χρήμα και αδήλωτα εισοδήματα και μερικοί φοβούνται μη τους πιάσει η εφορία επειδή πουλήσαν ένα βιβλίο
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Ρε παιδιά είμαι δημόσιος υπάλληλος. Σκοπός μου ήταν να ξεφορτωθώ βιβλία και όχι να κάνω κομπόδεμα.
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 4 hours ago, Mar8al said: Ρε παιδιά είμαι δημόσιος υπάλληλος. Σκοπός μου ήταν να ξεφορτωθώ βιβλία και όχι να κάνω κομπόδεμα. δεν εχεις κατι να ανησυχεις εφοσον δεν εδωσες 3000 βιβλια και εφοσον δεν το κανεις συνεχεια
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 54 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν εχεις κατι να ανησυχεις εφοσον δεν εδωσες 3000 βιβλια και εφοσον δεν το κανεις συνεχεια Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα