iordanis78 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, emmagerakis είπε Το δοκίμασα σήμερα και όντως δεν εμφάνισε υγρασία.. Απλά μου κακοφαίνεται γιατί έδωσα ένα σωρό λεφτά και το θεωρώ δυσλειτουργία Εύκαμπτο αεραγωγό. Το κουτί του στομίου δεν νομίζω ότι είναι μονωμένο. Θέλει μόνωση το κουτί και θα σταματήσει η υγρασία
AristidisZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, emmagerakis είπε Το κουτί του στομίου δεν νομίζω ότι είναι μονωμένο. Πρέπει να έχει μόνωση, τόσο το κουτί όσο και το σπιράλ (ο εύκαμπτος αεραγωγός) Ξεκινα να δεις αυτά τα δυο για αρχή Επισης πες στο μηχανολόγο σου ότι έχει κάνει μεγάλη μλκια Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από AristidisZ
nvel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 δεν νομίζω στην εγκατάσταση να ασχολήθηκε μηχανολόγος, ούτε καν ψυκτικός της προκοπής, ακόμα και αυτοί ξέρουν ότι χρειάζεται μόνωση. 1
emmagerakis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Πρέπει να έχει μόνωση, τόσο το κουτί όσο και το σπιράλ (ο εύκαμπτος αεραγωγός) Ξεκινα να δεις αυτά τα δυο για αρχή Επισης πες στο μηχανολόγο σου ότι έχει κάνει μεγάλη μλκια Μλκ επειδή δεν έχει μονώσει το κουτί έτσι;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Φωναξε τον εγκαταστάτη να το δει και μην γκρεμίσεις το σπίτι ακόμα.
emmagerakis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φωναξε τον εγκαταστάτη να το δει και μην γκρεμίσεις το σπίτι ακόμα. Αυτό θα κάνω
AristidisZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, emmagerakis είπε Μλκ επειδή δεν έχει μονώσει το κουτί έτσι; Προφανώς
emmagerakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Στις 2/9/2021 στις 1:39 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Kάτι νεώτερο; Ήρθε ο ψυκτικός που έκανε την εγκατάσταση, μου είπε ότι έχει μόνωση και στο κουτί (εγώ είχα την εντύπωση ότι δει έχει). Αυτός λέει ότι ευθύνεται ότι το στόμιο είναι πολύ κοντά στο μηχάνημα (δεν γινόταν να έχει μεγαλύτερη απόσταση). Μου πρότεινε να περάσει το στόμιο με φελοπολτό και να βαφτεί μετά από πάνω με πλαστικο χρώμα. Το έκανα δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Δεν έχει καθόλου ωραία εμφάνιση και σκέφτομαι να βάλω στόμιο από pvc. Μου είπαν βέβαια 120€ και μου φαίνονται κάπως πολλά, το δεύτερο που με χαλάει στο pvc είναι ότι δεν μπορώ να κατευθύνω τον αέρα επειδή οι σχάρα είναι σταθερή. Επισυνάπτω φωτογραφία του στόμιου από pcv.
AristidisZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Αυτό μη το βάλεις δεν είναι για προσαγωγή, είναι για επιστροφή
emmagerakis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 20 ώρες πριν, AristidisZ είπε Αυτό μη το βάλεις δεν είναι για προσαγωγή, είναι για επιστροφή Έχεις υπ' όψιν σου κάποια εταιρεία να φτιάχνει στόμια (πλαστικά) για προσαγωγή;
AristidisZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Αερογραμμή / air grilles είναι γνωστές εταιρίες, πάρε κανα τηλ να δεις τι έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα