nickol-us Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Το θέμα πως δεν κλείδωσε ήδη; Ας πούμε και κάτι χρήσιμο πέρα από το αν θα πρέπει να πληρώνουμε για test ή εμβόλια... Ξέρουμε αν όσοι αποδεδειγμένα νόσησαν θα πρέπει να κάνουν και rapid test από 13/9; Όσοι αποδεδειγμένα νόσησαν και κατ'επέκταση έχουν πιστοποιητικό νόσησης, για το εξάμηνο της ισχύς του ισχύει ότι και για τους εμβολιασμένους. 10 λεπτά πριν, skiabox είπε Οι ειδικοί άλλα λένε. Και πάντα ακούω τους ειδικούς σε κάθε θέμα. Και ορθά πράττεις, ωστόσο έχουν αναφερθεί οι πιθανές παρενέργειες του εμβολίου απο τους ειδικούς όπως πρέπει να λάβεις και υπόψιν ότι εφόσον κάποιος τηρεί ορθώς τα μέτρα, μειώνει τις πιθανότητες να νοσήσει από κορονοιο και να πάθει κάτι απο αυτόν. Όπως είπα, μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με πιθανότητες και 100% σωστό αποτέλεσμα δεν μπορεί να βγάλει κανείς.
flexpick Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Καλό θα ήταν σε τέτοιου είδους θέματα να μην υπάρχουν τοποθετήσεις καθώς αυτομάτως γίνονται επικίνδυνο να κλειδώσουν. Εγώ με την σειρά μου και εκτός θέματος, θα σου απαντήσω πως η ρωσική ρουλέτα ισχύει και για το εμβόλιο. Τώρα αν το πάμε μαθηματικά και με πιθανότητες, θεωρητικά και μόνο κανένας δεν μπορεί να αποδείξει τι είναι πιο επικίνδυνο, εφόσον μιλάμε για έναν υγιή και νεαρό σε ηλικία, χωρίς παχυσαρκία, υποκείμενα κτλ. Φιλικά. Αμα το παμε μαθηματικα ειναι εμφανες τι ισχυει αμα εχει διαθεση καποιος να το δει σφαιρικα 2 λεπτά πριν, flexpick είπε Αμα το παμε μαθηματικα ειναι εμφανες τι ισχυει αμα εχει διαθεση καποιος να το δει Απο οτι εχω καταλαβει, με το ιδιο ραπιντ θα μπορεις να πηγαινεις και δουλεια και γυμναστηριο αρκει να εισαι στο 48h
nickol-us Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, flexpick είπε Αμα το παμε μαθηματικα ειναι εμφανες τι ισχυει αμα εχει διαθεση καποιος να το δει σφαιρικα Αν είσαι μαθηματικός και μπορείς να αναπτύξεις κάποια σχέση θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Εγώ που δεν έχω σχέση με τα μαθηματικά, θεωρώ αδύνατον να λυθεί μια εξίσωση όταν υπάρχουν παράγοντες όπως: "αν" νοσήσεις, "αν" σε πειράξει το εμβόλιο, "αν" σε πειράξει ο κορονοϊος, "αν" ε'ισαι υγιής, τι ηλικία έχεις κοκ. Είναι ερωτήματα που ακόμα ΔΕΝ έχουν απαντηθεί σε ΑΠΟΛΥΤΟ βαθμό από τους ειδικούς. Όλα είναι σε εξέλιξη και τα δεδομένα αλλάζουν μέρα τη μέρα, ώρα την ώρα. Αν υπήρχαν ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω δεν θα είμασταν στο μέσον της πανδημίας. Φιλικά.
flexpick Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, nickol-us είπε Αν είσαι μαθηματικός και μπορείς να αναπτύξεις κάποια σχέση θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Εγώ που δεν έχω σχέση με τα μαθηματικά, θεωρώ αδύνατον να λυθεί μια εξίσωση όταν υπάρχουν παράγοντες όπως: "αν" νοσήσεις, "αν" σε πειράξει το εμβόλιο, "αν" σε πειράξει ο κορονοϊος, "αν" ε'ισαι υγιής, τι ηλικία έχεις κοκ. Είναι ερωτήματα που ακόμα ΔΕΝ έχουν απαντηθεί σε ΑΠΟΛΥΤΟ βαθμό από τους ειδικούς. Όλα είναι σε εξέλιξη και τα δεδομένα αλλάζουν μέρα τη μέρα, ώρα την ώρα. Αν υπήρχαν ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω δεν θα είμασταν στο μέσον της πανδημίας. Φιλικά. Παντως ειναι ευκολο να βρεις τις ανακοινωσεις του EMA για τις παρενεργειες με αριθμους των εμβολιων και τη θνητοτητα ανα ηλικιακη ομαδα και συννοσηροτητες του ιου καθως εχουν βγει πολλα papers σε βασεις δεδομενων οπως στην pubmed. Και συγκριτικα τις πιθανοτητες νοσησης Απολυτη πιθανοτητα δεν εχω βρει paper Αρκει καποιος να μην εχει προαποφασισει. Προφανως φιλικα δε χωριζουμε κατι 5
basilis_k6 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 μεχρι τις 13 έχουμε καιρο. λόγο πίεσης και gpo ίσως δωσουν στα φαρμακεια δικαιωμα να κανουν ραπιντ οποτε θα πεσει το κοστος. βλέπε κύπρο. απο την άλλη μπορει να περάσει των ιδιωτων και να αυξηθεί η τιμή γιατι "δεν βγαινουν" λένε. πιθανό να μπορείς να πας σε εοδδυ point μια φορά το μήνα για παράδειγμα. πιστευω κάτι θα κάνουν για να αποσυμπιέσουν την κατάσταση. στα χαρτια βέβαια ειναι και η υποχρεωση για rapid μιας που ο έλεγχος ειναι στα ίδια επίπεδα με το καλοκαιρι σε πλοια, μαγαζια κτλ. Αν εχεις εργοδότη που ζητάει rapid δεν το γλυτωνεις το 10ρικο παντως. για τα άλλα μάλλον δεν θα σου το ζητησουν πουθενα.
vs_skg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, nickol-us είπε Εγώ που δεν έχω σχέση με τα μαθηματικά, θεωρώ αδύνατον να λυθεί μια εξίσωση όταν υπάρχουν παράγοντες όπως: "αν" νοσήσεις, "αν" σε πειράξει το εμβόλιο, "αν" σε πειράξει ο κορονοϊος, "αν" ε'ισαι υγιής, τι ηλικία έχεις κοκ Νομιζω η λεξη ειναι πιθανότητα, έχει αναλυθει εδω και μερικους αιωνες το μαθηματικό ζητημα... (Περιστατικα με παρενεργειες) / (Δοσεις εμβολιων που εχουν χορηγηθει) (Θάνατοι/νοσηλειες/κουσουρια απο covid) / πληθυσμος Προσαρμόζεις τους θανατους νοσηλειες κλπ στην ηλικια σου Οτι βγει το ζυγιζεις και με εναν προσωπικο παραγοντα που λεγεται ατομικοτητα/ευθυνη απεναντι στο κοινωνικο συνολο, δηλαδη αν σε νοιαζει το οτι μπορει να κολλησεις καποιον αλλο αν νοσήσεις κλπ. (στην ελληνικη βερσιον κανει default στο 1, οπου 1 σε νοιαζει η παρτη σου μονο, και μαλιστα πεταει και warning "καλα μ... κας εισαι?" αν πας να βαλεις αλλο νουμερο ) Υ.Γ. χοντρικά και χιουμοριστικα Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από vs_skg 3
Hacker?pcs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 38 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε μεχρι τις 13 έχουμε καιρο. λόγο πίεσης και gpo ίσως δωσουν στα φαρμακεια δικαιωμα να κανουν ραπιντ οποτε θα πεσει το κοστος. βλέπε κύπρο. απο την άλλη μπορει να περάσει των ιδιωτων και να αυξηθεί η τιμή γιατι "δεν βγαινουν" λένε. πιθανό να μπορείς να πας σε εοδδυ point μια φορά το μήνα για παράδειγμα. πιστευω κάτι θα κάνουν για να αποσυμπιέσουν την κατάσταση. στα χαρτια βέβαια ειναι και η υποχρεωση για rapid μιας που ο έλεγχος ειναι στα ίδια επίπεδα με το καλοκαιρι σε πλοια, μαγαζια κτλ. Αν εχεις εργοδότη που ζητάει rapid δεν το γλυτωνεις το 10ρικο παντως. για τα άλλα μάλλον δεν θα σου το ζητησουν πουθενα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή, είναι κίνητρο να εμβολιαστεί κάποιος το να γλιτώσει τα 40€ το μήνα. Πιο πιθανό είναι να αυξηθεί η τιμή "λόγω κόστους" για να πιεστούν οι ψεκασμένοι. Πάντως τα ράπιντ δεν είναι σαν τα self test, δηλώνονται από το κέντρο που τα κάνεις αν είναι αρνητικά οπότε αν θέλουν στέλνουν μία μέρα κλιμάκιο να ελέγξουν τα μαγαζιά μιας πόλης και όποιος εργαζόμενος δεν το έχει κάνει να πέφτει καμπάνα στο μαγαζί. Και ηλεκτρονικά ελέγχεται αν θέλουν όντως να το επιβάλλουν και να είναι αυστηροί 2
Mr.Cornflakes Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Με απλά λόγια κάποιος που δουλεύει πρέπει να δίνει 10 ευρώ κάθε βδομάδα για τεστ σε ιδιωτικό κεντρο και αν πηγαίνει σε γυμναστήριο αλλά 30 ευρώ τη βδομαδα για να κάνει έξι μέρες ( τρεις φορές ανά 48 ώρες ) άρα 40 ευρώ την βδομάδα θέλουμε δεν θέλουμε. Αν λέω κάτι λάθος εδώ, μου το λετε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
mikevchq Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, Mr.Cornflakes είπε Με απλά λόγια κάποιος που δουλεύει πρέπει να δίνει 10 ευρώ κάθε βδομάδα για τεστ σε ιδιωτικό κεντρο και αν πηγαίνει σε γυμναστήριο αλλά 30 ευρώ τη βδομαδα για να κάνει έξι μέρες ( τρεις φορές ανά 48 ώρες ) άρα 40 ευρώ την βδομάδα θέλουμε δεν θέλουμε. Αν λέω κάτι λάθος εδώ, μου το λετε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Το 1 θα είναι κοινό με της εργασίας άρα 30€ την εβδομάδα 1
Hacker?pcs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 38 λεπτά πριν, Mr.Cornflakes είπε Με απλά λόγια κάποιος που δουλεύει πρέπει να δίνει 10 ευρώ κάθε βδομάδα για τεστ σε ιδιωτικό κεντρο και αν πηγαίνει σε γυμναστήριο αλλά 30 ευρώ τη βδομαδα για να κάνει έξι μέρες ( τρεις φορές ανά 48 ώρες ) άρα 40 ευρώ την βδομάδα θέλουμε δεν θέλουμε. Αν λέω κάτι λάθος εδώ, μου το λετε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Μπορείς να εμβολιαστείς για να μην πληρώνεις τίποτα. 2 1
NiKoSmile Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Εγώ θέλω να δω, κατά πόσο όλα αυτά τα μέτρα θα οδηγήσουν τελικά τους αντιεμβολιαστές σε κωλοτούμπα . Απ ότι βλέπω ήδη κάποιοι υποκύπτουν για να γλυτώσουν έστω και 30€ το μήνα (ένα καφέ την ημέρα ).
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Εγώ θέλω να δω, κατά πόσο όλα αυτά τα μέτρα θα οδηγήσουν τελικά τους αντιεμβολιαστές σε κωλοτούμπα . Απ ότι βλέπω ήδη κάποιοι υποκύπτουν για να γλυτώσουν έστω και 30€ το μήνα (ένα καφέ την ημέρα ). Κάποιοι συνάνθρωποι μας δυστυχώς δεν τους περισσεύουν ούτε 30ευρώ και ανέκαθεν έπιναν καφέ στο σπίτι τους. Το να θεωρείς ''κωλοτούμπα'' έναν άνθρωπο που υποχρεώθηκε να προβεί σε εμβολιασμό ενώ δεν το επιθυμούσε ,είναι αηδία. Είτε συμφωνείς είτε δε συμφωνείς ,οφείλεις να σέβεσαι διότι όπως έγραψα μερικοί δεν έχουν ούτε ευρώ για καφέδες πράγμα που εσύ θεωρείς δεδομένο.
Hacker?pcs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Το να θεωρείς ''κωλοτούμπα'' έναν άνθρωπο που υποχρεώθηκε να προβεί σε εμβολιασμό ενώ δεν το επιθυμούσε ,είναι αηδία. Αηδία είναι η παραπληροφόρηση που έχει φάει τόσος κόσμος που πρέπει να απειληθεί για να κάνει κάτι που θα έπρεπε να κάνει χωρίς 2η σκέψη και μπροστά στα αντιεπιστημονικά ψέματα που έχει φάει αμάσητα δεν υπολογίζει τον εαυτό του, τον συνάνθρωπο και την κοινωνία ολόκληρη Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από Hacker?pcs 5 1
NiKoSmile Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Κάποιοι συνάνθρωποι μας δυστυχώς δεν τους περισσεύουν ούτε 30ευρώ και ανέκαθεν έπιναν καφέ στο σπίτι τους. Το να θεωρείς ''κωλοτούμπα'' έναν άνθρωπο που υποχρεώθηκε να προβεί σε εμβολιασμό ενώ δεν το επιθυμούσε ,είναι αηδία. Είτε συμφωνείς είτε δε συμφωνείς ,οφείλεις να σέβεσαι διότι όπως έγραψα μερικοί δεν έχουν ούτε ευρώ για καφέδες πράγμα που εσύ θεωρείς δεδομένο. Το σέβομαι, αλλά μάλλον οι κωλοτούμπες της συνωμοσιολογίας δεν πιστεύουν τόσο πολύ αυτό που πιστεύουν . Και τα μωρά δεν θέλουν να κάνουν εμβόλια! Τι πάει να πει αυτό; Να τα αφήσουμε στη μοίρα τους; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από NiKoSmile
basilis_k6 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 σημερινό τεστ παντως απο το πρωι ακόμα δεν εχει ανέβει στο gov
Προτεινόμενες αναρτήσεις