Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Αηδία είναι η παραπληροφόρηση

Αντικειμενική ενημέρωση

Αφού διαβάσεις το παραπάνω αντικειμενικό άρθρο σχετικά με την συγκέντρωση, ρώτα να μάθεις πόσα άτομα είχαν συγκεντρωθεί και έλα πίσω να μας μιλήσεις για παραπληροφόρηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, nojom είπε

Αντικειμενική ενημέρωση

Αφού διαβάσεις το παραπάνω αντικειμενικό άρθρο σχετικά με την συγκέντρωση, ρώτα να μάθεις πόσα άτομα είχαν συγκεντρωθεί και έλα πίσω να μας μιλήσεις για παραπληροφόρηση.

Το ότι ήταν πολλοί αναιρεί ότι ήταν ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές; Το cnn.gr παρεμπιπτόντως ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με γνωστές τις αντιεπιστημονικές ψεκασμένες του απόψεις. Γενικά δηλαδή site που δεν λένε συγκέντρωση αντιεμβολιαστών αλλά "συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας" είναι ύποπτα

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.
3 ώρες πριν, skiabox είπε

Ιρλανδία 9 στους 10 εμβολιασμένοι.

Και τον Οκτώβρη αναμένεται να άρει σχεδόν όλους τους περιορισμούς, τη στιγμή που η Δανία θα κάνει το ίδιο από την επόμενη βδομάδα και εδώ στο Βέλγιο το 83.3 του ενήλικου πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο και προχωρά πολύ γρήγορα ο εμβολιασμός των ανηλίκων. Στη Φλάνδρα που ουσιαστικά από αύριο κρατάει ως μέτρο μόνο τη μάσκα σε εσωτερικό μαγαζιών και ΜΜΜ έχουν εμβολιαστεί το 78% των 12-17 και το 90% των ενηλίκων.

• Like 1
Δημοσ.

Ξυπνάω. Καύσωνας έξω και γω πρέπει να ντυθώ για να παω δουλειά. Τι φασίστες είναι, έκαναν λέει υποχρεωτικά τα ρούχα. Ξέρετε τι παρενέργειες έχει, πόσοι πεθαίνουν από ηλίαση; Όλο αυτό για τους τουρίστες, μη δουν καμια μαλαπερδα και τρομαξουν. Τέλος πάντων ντύνομαι και μπαίνω αμάξι. Δίπλωμα δεν έχω, να μας φακελωσουν θελουν με τις εξετάσεις τους και να πάρουν μίζα απο τις σχολές οδηγών. Στις ΜΕΘ αυτοί που είναι απο τροχαία οι περισσότεροι είναι με δίπλωμα! Άμα τρακάρεις είτε έχεις είτε δεν έχεις το ίδιο κινδυνεύεις. Άρα γιατί να βγάλω, μ... κας είμαι; 

Ανάβω τσιγάρο με τον καφέ. Η μπλούζα με στενεύει, πήρα κιλά στην καραντίνα. Διαβάζω ο Κουβελας λέει για τις περικαρδιτιδες απο τα εμβόλια, μακριά απο μας προβλήματα με την καρδιά! Τον Κουβελα τον εμπιστεύομαι, πάει κόντρα στο κατεστημένο, όπως και γω που ήμουν επαναστάτης έφηβος. 

Τα μπλουζ του ψεκασμένου, Ελλάδα 2021.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vs_skg είπε

Τον Κουβελα τον εμπιστεύομαι, πάει κόντρα στο κατεστημένο, όπως και γω που ήμουν επαναστάτης έφηβος. 

Εγώ δε τον εμπιστεύομαι. Εμπιστεύομαι μόνο τους διορισμένους ειδικούς. Δεν έχει σημασία αν είναι λοιμωξιολόγοι ή ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ χειρούργοι. Αρκεί να είναι διορισμένοι. Αυτοί λογικά θα ξέρουν. Αυτούς ακούω μόνο. Όλοι οι άλλοι είναι ψεκασμένοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...