gust Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Warpips for Nintendo Switch - Nintendo Official Site Αυτό τι λέει ρε παιδιά λένε πολύ καλά λόγια γενικά και είναι σε ιστορικό χαμηλό. Το αγοράζω στο switch 2 ή να το χτυπήσω στο steam για το deck καλύτερα.....?
Metaksas Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Βλέπω μπήκαν εκπτώσεις στο αμερικανικό eshop https://www.nintendo.com/us/store/sales-and-deals/summer-sale/#sort=df&p=0
mrvaggos Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλήμερα. Είδα σε διπλανό θέμα για το switch 2, που ένας χρήτης πήρε τα game vouchers. Στην Ιαπωνία κοστίζουν 59 ευρώ. Πως λειτουργούν όμως; Η αξία των παιχνδιών που θα πάρεις πρεπει να είναι μέχρι 59 ευρώ; Η λειτυοργεί διαφορετικά; Διοτι ενδιαφέρομαι για το violet και jamporee. Αν αξίζει να τα πάρω μεμονωμένα ή με τα voucher. Απο το description Καταλαβα οτι βγαίνει φθηνότερα είναι η αλήθεια Επεξ/σία 27 Ιουνίου από mrvaggos
Charismo Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, mrvaggos said: Καλήμερα. Είδα σε διπλανό θέμα για το switch 2, που ένας χρήτης πήρε τα game vouchers. Στην Ιαπωνία κοστίζουν 59 ευρώ. Πως λειτουργούν όμως; Η αξία των παιχνδιών που θα πάρεις πρεπει να είναι μέχρι 59 ευρώ; Η λειτυοργεί διαφορετικά; Διοτι ενδιαφέρομαι για το violet και jamporee. Αν αξίζει να τα πάρω μεμονωμένα ή με τα voucher. Απο το description Καταλαβα οτι βγαίνει φθηνότερα είναι η αλήθεια Αγοράζεις δύο vouchers συγκεκριμένης αξίας και τα εξαργυρώνεις για να αγοράσεις παιχνίδια οποιασδήποτε αξίας από συγκεκριμένη λίστα. (κυρίως first party) Για παράδειγμα τα ευρωπαϊκά που τα έχω χρησιμοποιήσει, τα είχα αγοράσει 100 ευρώ και αγόρασα παιχνίδια αξίας 70 και 60 ευρώ, οπότε γλίτωσα 30 ευρώ. Όσο υψηλότερη η αξία του παιχνιδιού που αγοράζεις, τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις. Θέλει προσοχή γιατί για κάποιο λόγο στη λίστα διαθέσιμων παιχνιδιών έχει και παιχνίδια χαμηλότερης ή ίσης αξίας με το voucher. Αν για παράδειγμα αγοράσεις 2 των 50 (σε αφήνει για προφανείς λόγους), δεν κερδίζεις τίποτα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από Charismo
mrvaggos Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Αγοράζεις δύο vouchers συγκεκριμένης αξίας και τα εξαργυρώνεις για να αγοράσεις παιχνίδια οποιασδήποτε αξίας. Για παράδειγμα τα ευρωπαϊκά που τα έχω χρησιμοποιήσει, τα είχα αγοράσει 100 ευρώ και αγόρασα παιχνίδια αξίας 70 και 60 ευρώ, οπότε γλίτωσα 30 ευρώ. Όσο υψηλότερη η αξία του παιχνιδιού που αγοράζεις, τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις. Θέλει προσοχή γιατί για κάποιο λόγο στη λίστα διαθέσιμων παιχνιδιών έχει και παιχνίδια χαμηλότερης ή ίσης αξίας με το voucher. Αν για παράδειγμα αγοράσεις 2 των 50 (σε αφήνει για προφανείς λόγους), δεν κερδίζεις τίποτα. Στα γιεν κάνει 9900 και για τα 2. Και από κάτω στη λίστα των παιχνιδιών έχει κάποια που κάνουν 7500. Άρα αν πάρω δύο των 7500 γιεν(συνολο 15χιλ) θα γλιτώσω τα 5χιλ γιεν;
Charismo Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 12 minutes ago, mrvaggos said: Στα γιεν κάνει 9900 και για τα 2. Και από κάτω στη λίστα των παιχνιδιών έχει κάποια που κάνουν 7500. Άρα αν πάρω δύο των 7500 γιεν(συνολο 15χιλ) θα γλιτώσω τα 5χιλ γιεν; Έτσι ακριβώς.
mrvaggos Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Charismo είπε Έτσι ακριβώς. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ
Silverage Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) @Malthador Αν θέλεις, βάλε στην πρώτη σελίδα, στις οδηγίες ότι θέλει πληρωμένη συνδρομή στο Nintendo Switch Online. Είπα να τη γλυτώσω με το 7-day trial που μου έδινε αλλά την πάτησα. Έπρεπε να αγοράσω άλλη μια προπληρωμένη των ¥500 απο το amazon για να φορτώσω αφού μου ρούφηξε ¥306 για 1 μήνα συνδρομή και δεν έφτανε μετά για τα voucher. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από Silverage 1
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Αν γυρίσω τον λογαριασμό μου σε Ιαπωνικό region, βάλω gift cards, τις εξαργυρώσωαλλα μείνουν κάποια χρήματα,θα μπορώ να γυρίσω σε άλλο region ;
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Link13GR είπε Θα χάσεις τα χρήματα. Κομπλέ. Δεν πειράζει. Τουλάχιστον θα μπορώ να γυρίσω. 1
mrvaggos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ενώ έκανα κανονικά τη διαδικασία στο αμαζον, μου κλείδωσαν τον λογαριασμό. Είχα βάλει κανονικά ιαπωνική διεύθυνση και πλήρωσα με payzy. Μου ήρθε email ότι έγινε lock. Δεν βρίσκω κάπου επιλογή να τους στείλω email όμως. Edit : τους έστειλα τώρα ξανά διεύθυνση και όνομα. Έδωσα τα ιαπωνικά στοιχεία, εκτός του ονόματος που ήταν το κανονικό. Αναμένω Επεξ/σία 28 Ιουνίου από mrvaggos
flashmo Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου παιδια εχω τον λογαριασμο το δευτερο για να αλαζω region οπου πιο φθυνα εχει τα παιρνω απο κει εαν ειναι south africa εκει περναει με την πιστωτικη μου καρτα εαν πληρωσω την ελληνικη?διοτι gift card δεν βρισκω για αυτην την χωρα
mrvaggos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Στο αμαζον Ιαπωνίας βάζετε ελληνικό νούμερο ή ιαπωνικό; δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος που το κλείδωσαν
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 ώρες πριν, flashmo είπε παιδια εχω τον λογαριασμο το δευτερο για να αλαζω region οπου πιο φθυνα εχει τα παιρνω απο κει εαν ειναι south africa εκει περναει με την πιστωτικη μου καρτα εαν πληρωσω την ελληνικη?διοτι gift card δεν βρισκω για αυτην την χωρα Ναι βάζεις την ελληνική κάρτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα