Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα με το ιντερνετ μου. Εχω VDSL 50mbps και τα πιανω οταν κανω restart το ρουτερ, απλα για καποιο λογο μετα απο ωρα κανει restart παλι μονο του και κατεβαινει το down σε ~20mbps... Εχετε καποια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο? Θα συμπεριλαβω 2 screenshots απο την διαχειριση πριν και μετα την επανεκκινηση που κανει μονο του...

Επισης θελω να αναφερω οτι ηθελα να ζητησω fast path, αλλα τωρα που ανακαλυψα αυτο το ξανασκεφτομαι... Τι πιστευεται?

before.png

after.png

Δημοσ.
15 ώρες πριν, SneakyGuy είπε

Εχω ενα θεμα με το ιντερνετ μου. Εχω VDSL 50mbps και τα πιανω οταν κανω restart το ρουτερ, απλα για καποιο λογο μετα απο ωρα κανει restart παλι μονο του και κατεβαινει το down σε ~20mbps... Εχετε καποια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο? Θα συμπεριλαβω 2 screenshots απο την διαχειριση πριν και μετα την επανεκκινηση που κανει μονο του...

Επισης θελω να αναφερω οτι ηθελα να ζητησω fast path, αλλα τωρα που ανακαλυψα αυτο το ξανασκεφτομαι... Τι πιστευεται?

before.png

after.png

Επικοινώνησε με τον πάροχο σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως ζεσταίνεται πολύ; Όταν λες "μετα απο ωρα κανει restart παλι μονο του", το βλέπει ότι κλείνει και ανοίγει πάλι και δεν έχεις ίντερνετ για λίγα λεπτά ή απλά σου ρίχνει μόνο του την ταχύτητα;

Όταν σου έφεραν το ρούτερ, σου μέτρησαν και την ταχύτητα; Πόσο σου είπαν ότι αντέχει η γραμμή σου; Ρωτάω γιατί με παραξενεύει που αλλά ζει το Attainable Rate από 31890/60609 σε 15983/22049. Αυτό στην ουσία δείχνει το μέγιστο που αντέχει η γραμμή σου και κανονικά δεν θα έπρεπε να αλλάζει τόσο πολύ.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...