dpolal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, manos0013 είπε OK. Το δίλημμα που έχω είναι αν πρέπει να αγοράσω το 6 (ετοιμοπαραδοτο) ή να περιμένω το 7. Δεν με ενδιαφέρει το 1mm μεγαλύτερης οθόνης του 7. Αυτό που με προβληματίζει είναι η μπαταρία. Αν αντί για μια μέρα κρατούσε 3, θα άξιζε την αναμονή και να πληρώσεις 100 ευρώ παραπάνω για το 7. Αν είναι η μπαταρία στα ίδια επίπεδα..τότε το 6 νομίζω πως είναι μονόδρομος. H αύξηση του μεγέθους της κάσας σημαίνει περισσότερο διαθέσιμο χώρο άρα ίσως και μεγαλύτερη μπαταρία. Το θέμα είναι να υπάρξει κάποια πληροφόρηση σχετικά με την χωριτηκότητα της στο 7 σε σχέση με προγερέστερα μοντέλα ή αν τελικά ο έξτρα χώρος καταληφθεί από νέους αισθητήρες, άρα δεν θα υπάρχει αλλαγή ως προς το μέγεθος της και την αυτονομία του ρολογιού. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από dpolal
Dinos1973 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, manos0013 είπε Πιστεύετε ότι το 7 θα έχει καλύτερη μπαταρία? Πχ να κρατάει 3 μέρες? Εδώ δεν κρατάνε 1 ημέρα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και κάθε βράδυ τα μπριζωνεις το ρολόι θα κρατήσει ; 1 1
polyvios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, nepomuk είπε Σε οκταγωνο τι θα ελεγες ; Καυμος κι αυτος .Καλα κανει το μηλαρακι και σας τα παιρνει καθε τρεις και λιγο. Η υπομονη ειναι αρετη , αγαντα να επανελθουν στα κανονικα τους οι εφοδιαστικες αλυσιδες και η προσφορα τσιπακιων, διαφορετικα πας γυρευοντας για μαδημα. Το δέχομαι το οκτάγωνο... 😁
ikar6 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, manos0013 είπε OK. Το δίλημμα που έχω είναι αν πρέπει να αγοράσω το 6 (ετοιμοπαραδοτο) ή να περιμένω το 7. Δεν με ενδιαφέρει το 1mm μεγαλύτερης οθόνης του 7. Αυτό που με προβληματίζει είναι η μπαταρία. Αν αντί για μια μέρα κρατούσε 3, θα άξιζε την αναμονή και να πληρώσεις 100 ευρώ παραπάνω για το 7. Αν είναι η μπαταρία στα ίδια επίπεδα..τότε το 6 νομίζω πως είναι μονόδρομος. Εξαιρετικά απίθανη αυτή η διάρκεια ζωής μπαταρίας που αναφέρεις. Η φιλοσοφία της Apple είναι να βγάζει τη μέρα και απλά να φορτίζει γρήγορα, στο χρόνο που θα κάνεις ένα ντους για παράδειγμα. Αυτή τη φιλοσοφία έχει ακολουθήσει από τότε που το πρωτοπαρουσίασε, τώρα θα το αλλάξει και θα γίνει Garmin?
paranoid_gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Αγόρασα πρόσφατα το 6 και αλήθεια ειναι οτι η μπαταρία παιζει απο 1 εώς μιάμιση μέρα. Με εκτίμηση οτι αν γίνει 3(πρακτικα θα ειναι 2 και κατι) δεν θα έχει τρελή διαφορά στο πότε θα το φορτίζεις. H διαφορά θα υφίσταται όταν θα έχουν μπαταρία όπως τα Ηuawei θα είναι μια διαφορά να προτιμήσεις το μοντέλο. Οπότε ίσως για αυτό να μην αξίζει να περιμενεις για το 7 εκτος και αν σε ενδιαφέρουν οτι καινούρια features φερουν. 2
highlander420 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ...... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από highlander420 1
manos0013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, highlander420 είπε Μου είναι πολύ σημαντικό να δώσω 300€ για να βλέπω το οξυγόνο μου και άλλες βιοπληροφορίες ανά πάσα στιγμή. Μου βελτιώνει την ποιότητα ζωής να έχω στο χέρι μου μια συσκευή που θα με απασχολεί όλη την ημέρα με πληροφορίες τις οποίες αν δεν τις είχα δεν θα μπορούσα να ζήσω το ίδιο η περισσότερο ποιοτικά τη ζωή μου. Όταν είμαι έξω δεν χρειάζεται πλέον να μιλάω με τον κόσμο. Απασχολούμαι με το smartphone και το smartwatch μου. Αυτό θα πει ποιοτική αναβάθμιση. Ευχαριστούμε Apple, Samsung, Xiaomi και οι υπόλοιπες εταιρείες που μας προσφέρεται όλα αυτά τα τεχνολογικά επιτεύγματα που μας έχουν βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο σε πολύ προσιτές τιμές. Μόνο μερικούς μήνες 8ωρης+ δουλειάς χρειάζεται να δουλέψει κανείς για να αγοράσει αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα που θα παλιόσει σε 1 χρόνο και θα πρέπει να πάρω το επόμενο. Αλλά για αυτό δουλεύουμε ούτως η άλλως. Όχι για να ζούμε αλλά για να μπορούμε να αγοράζουμε τα επόμενα τεχνολογικά προϊόντα που είναι απαραίτητα για την επιβίωση μας. Φίλε μου σόρυ που θα στο πω..αλλά τα μισά από αυτά που έγραψες...είναι άκυρα και όλα μέσα στην υπερβολή. Το πόσο καιρό πρέπει να δουλεύει ο καθένας για να αγοράσει ένα smartwatch...εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Κάποιος χρειάζεται να δουλεύει 2 μήνες άλλος χρειάζεται να δουλευει 2 μέρες. Η χρήση που κάνει ο κάθε άνθρωπος με το ρολόι του και το κινητό του είναι υποκειμενικη. Κάποιοι ασχολούνται περισσότερο άλλοι λιγότερο. Προσωπικά θέλω το ρολόι γιατί μπορώ να μιλάω μέσω αυτού και να υπαγορευω. Κάποιος άλλος ίσως το αγοράσει για τις μετρήσεις του και κάποιος άλλος ίσως το αγοράσει για το design του. Ακόμα και το ότι στο χρόνο έχει παλιωσει και πρέπει να πάρεις άλλο,ούτε αυτό ισχύει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα