Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 minutes ago, doctorized said:

Έχω ακούσει γενικά καλά λόγια για το αντίστοιχο των Win 10 αλλά δεν το εμπιστεύομαι.

Γιατί; Επειδή είναι προεγκατεστημένο; Επειδή είναι της MS; Επειδή είναι δωρεάν;

Δημοσ.

Βασικά, είναι απο τις λίγες φορές που πιστεύω οτι οι λύσεις τύπου shadow defender είναι προτιμητέες για τέτοια περιβάλλοντα.

Αν θέλει το σχολείο απλά λύση free av, τότε μείνετε με defender. Είναι καλό free.
Και θα μπαίνουν τα παιδιά με λογαριασμό περιορισμένων δικαιωμάτων, νομίζω αυτό είναι πιο βασικό. Εννοείται όχι admin λογαριασμός.

Ίσως στον router μπει και κάτι για περιορισμός κατηγοριών σελίδων (ακατάλληλα, gambling κτλ).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλε μου και στην ομάδα, σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη προβεί σε κάποια ενέργεια να αναφέρω δύο περιπτώσεις κι εγώ. 
Σε ότι αφορά το δωρεάν έχω δουλέψει της Comodo σε μηχάνημα για Torrent και ομολογουμένως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την πλειοψηφία των προγραμμάτων, ωστόσο η έκδοση με άδεια διαφέρει ως προς την υποστήριξη, ρίξε μια ματιά αν θές https://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
Να έχεις μόνο κατά νου ότι επειδή εφαρμόζει το Zero Trust θα χρειαστεί να κάνεις παραμετροποιήσεις, να επιτρέψεςι ορισμένες εφαρμογές την πρώτη φορά για κάθε ένα pc οπότε θα αφιερώσεις λίγο χρόνο τόσο στην εκμάθηση του όσο και στην παραμετροποίηση. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω το δωρεάν είναι πλασματικό. Σε επίπεδο Enterprise μόνο Endpoint λύσεις με Κεντρική κονσόλα διαχείρισης, για να γλυτώνεις χρόνο.

Σε ότι αφορά τα cloud AV, γενικά δεν προτείνω AV αλλά Internet Security ως πιο ολοκληρωμένες λύσεις, θα σου πρότεινα την McAfee και πριν πέσουν να με φάνε ορισμένοι να πω ότι συνεργάζεται άψογα και παράλληλα με τα Windows και τον Defender, ενισχυμένη προστασία σε συσκευές με Intel επεξεργαστες και το κερασάκι, οι άδειες σε Internet Security και Total Security, αγορά από κατάστημα (πχ σε κάποιο από Skroutz) για 10 συσκευές είναι Απεριόριστες. Οπότε με ένα κόστος γύρω στα 15€-30€ έχεις καλυφθεί, είναι όμως ετήσια ανανέωση. https://www.skroutz.gr/s/27322779/McAfee-Total-Protection-2021-10-Licences-1-Year-Key.html

Επεξ/σία από spyros_s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...