Basilhs23___ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Σκεφτομαι να κατοχυρώσω ένα email με δικό μου domain. Υπάρχει τρόπος αυτό το domain να το χρησιμοποιώ για να στέλνω η να λαμβάνω emails μέσω του Google email μου η έστω ενός free mall κάποιας άλλης εταιρίας;
gorge18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Να λαμβανεις νομιζω γινετε να στέλνεις δεν ειαμι σιγουρος αλλα απο την στιγμη που το δικο σου domain θα εχει και client γιατι να χρησιμοποιείς της google?
kormos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Σκεφτομαι να κατοχυρώσω ένα email με δικό μου domain. Υπάρχει τρόπος αυτό το domain να το χρησιμοποιώ για να στέλνω η να λαμβάνω emails μέσω του Google email μου η έστω ενός free mall κάποιας άλλης εταιρίας; Ναι γίνεται, ρίξε μια ματιά παρακάτω 1
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Να λαμβανεις νομιζω γινετε να στέλνεις δεν ειαμι σιγουρος αλλα απο την στιγμη που το δικο σου domain θα εχει και client γιατι να χρησιμοποιείς της google? Έχουν όλες οι εταιρείες web interface η κάποια εφαρμογή για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το email;
gorge18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Οσες εχω δουλεψει εχουν ναι. Συνήθως το roundcube που ειναι πολυ καλο!
kormos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Κάνε αυτό που έχεις σκεφτεί. Θα το προσθέσεις σε έναν Gmail λογαριασμό και θα είσαι μια χαρά. Θα μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις με αποστολέα το δικό σου custom email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα