Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε ok! Την πάτησα. Από κινητό δεν μπαίνω paypal. από κινητό μπαίνεις στο email σου ρωτάω γιατί λες αντιμετωπίζεις περίεργα στο email σου αν μπαίνεις από κινητό στο email σου πιθανόν να έχεις φάει MALWARE αν δεν μπαίνεις από κινητό στο EMAIL σου και στο PAYPAL τότε έχει διαρρεύσει το EMAIL και ο ΚΩΔΙΚΟΣ σου (ο έλεγχος στην γνωστή ιστοσελίδα που αναφέρθηκε) δεν χρησιμοποιούσες πουθενά την επαλήθευση 2 βημάτων και απλά την πάτησες επίσης εγώ δεν ζήτησα αποστολέα εγώ ζήτησα το κείμενο από το email που λέει για ύποπτη δραστηριότητα επίσης λες ότι στάλθηκε κωδικός OTP σε ποιο τηλέφωνο καθώς αναγράφεται? και σου δίνει επιλογή τηλέφωνο ή email.
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και που το δίνεις αυτό;Εννοείς να το καταχωρείς ; Στην σελίδα στο paypal. Έβαζα το email και μετά next και password. Αυτή την διαδικασία την κάνω χρόνια. Που είναι το περίεργο ? Σε περίπτωση χρέωσης χωρίς την θελησή μου με διαφορετικό email μάλιστα θα βγει άκρη ? Η τράπεζα είπε ότι οι χρεώσεις και τα όποια χρήματα θα επιστραφούν.
great Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Για τελευταία φορά και αν θες το δέχεσαι. Το email το κοιτάω το link. Δεν ήταν περίεργο. ήταν official του paypal για περίεργη δραστηριότητα. Αλλά ότι και να ήταν δεν πάτησα κανένα link από email. Πήγα από τον browser και μου ζητούσε το authentication code app. και επιμένουμε ολοι: Αναφορά σε κείμενο Για τον TS , καποιος ζητησε screenshot απο το μαιλ που σου ηρθε, βασικά κανε copy paste το header του εμαιλ.
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέχρι να γνωστοποιήσω στο paypal την κατάσταση είπα τα email έρχονταν περίεργα και μάλιστα μετά την ανάγνωση διαγράφονταν. Όσα έλαβα μεταξύ 11-12 το πρωϊ διαγράφτηκαν. Δεν ξέρω αν έχουν χακάρει το λογαριασμό email (yahoo).
li@m Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Συγνώμη αλλά για να αλλάξει την διεύθυνση του μέιλ στο Paypal δεν έρχεται μήνυμα στο αρχικό email για να το πιστοποιήσεις; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από li@m συντακτικος
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, li@m είπε Συγνώμη αλλά για να αλλάξει και την διεύθυνση του μέιλ στο Paypal δεν έρχεται μήνυμα στο αρχικό email για να το πιστοποιήσεις; Γι αυτό λέω ότι έχασα την εμπιστοσύνη μου στο paypal. Αλλά κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν. Έγινε αλλαγή email χωρίς να μου έρθει καμία ειδοποίηση. Πως το καταφέρανε και αυτό ? Και μετά όλη η περίεργη δραστηριότητα πήγαινε σε άλλο email.
li@m Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε Γι αυτό λέω ότι έχασα την εμπιστοσύνη μου στο paypal. Αλλά κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν. Έγινε αλλαγή email χωρίς να μου έρθει καμία ειδοποίηση. Πως το καταφέρανε και αυτό ? Και μετά όλη η περίεργη δραστηριότητα πήγαινε σε άλλο email. Βασίλη μάλλον σου έχουν χακάρει το μέιλ σου. Μήπως χρησιμοποιείς τον ίδιο κωδικό; 2
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, li@m είπε Βασίλη μάλλον σου έχουν χακάρει το μέιλ σου. Μήπως χρησιμοποιείς τον ίδιο κωδικό; Αυτό υποψιάζομαι για email. Όχι δεν ήταν ίδιος κωδικός. Τον άλλαξα και αυτό με το που μου μπήκε η υποψία.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Μέχρι να γνωστοποιήσω στο paypal την κατάσταση είπα τα email έρχονταν περίεργα και μάλιστα μετά την ανάγνωση διαγράφονταν. Όσα έλαβα μεταξύ 11-12 το πρωϊ διαγράφτηκαν. Δεν ξέρω αν έχουν χακάρει το λογαριασμό email (yahoo). ναι έχεις πέσει θύμα hacking και στο yahoo email και στο paypal φίλε μου και εννοείται οι κακόβουλοι χρήστες δεν ήταν τίποτα κορυφαίοι hackers καθώς αν ήταν δεν θα έμπαιναν σε ενός άσχετου πολίτη τον λογαριασμό αλλά σε κάποιας πολυεθνικής/μεγάλης εταιρείας απλά έκανες κάποιο λάθος έτσι δεν ήταν δύσκολο να βρουν τους κωδικούς πρώτα για το yahoo email και μετά για το paypal όλα τα υπόλοιπα ήταν εύκολα επίσης εγώ ήμουν που σου ζήτησα όχι το header από το email αλλά το μήνυμα περί ύποπτης δραστηριότητας επίσης επαναλαμβάνω στο μήνυμα που σου ήρθε για κωδικό ή στην όποια δική σου προσπάθεια να μπεις στο paypal ζητάει κωδικό επιβεβαίωσης να σου σταλεί είτε OTP και αναγράφει νούμερο κινητού είτε EMAIL Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από ikorolis
Tronis20 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Κάπου,κάποτε,κάποια στιγμή έδωσες το email και το password στους hackers. Θες απο facebook,instagram,steam,w.e platform, keylogger από netcafe,malware σε κάποια συσκευή σου. Είναι αδύνατο κάποιος άκυρος να μάντεψε τον κωδικό του email σου. 100% hackarismeno email και από εκεί μπόρεσαν να αλλάξουν τα στοιχεία σου στην paypal που αν δεν έχεις 2fa ειναι παιχνιδάκι. Υπόψην το χακάρισμα μπορεί να είχε γίνει πριν 1 μήνα. 2FA στα email ειδικά σε αυτά που είναι συνδεδεμένα σε πλατφόρμες με λεφτά. 1
great Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Tronis20 είπε Είναι αδύνατο κάποιος άκυρος να μάντεψε τον κωδικό του email σου εκτος και αν ειναι τις κατηγοριας P@ssw0rd
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, ikorolis είπε επίσης επαναλαμβάνω στο μήνυμα που σου ήρθε για κωδικό ή στην όποια δική σου προσπάθεια να μπεις στο paypal ζητάει κωδικό επιβεβαίωσης να σου σταλεί είτε OTP και αναγράφει νούμερο κινητού είτε EMAIL Ναι ζήταγε, α ερχόταν το sms, έβαζα τον 6ψηφιο αλλά μετά μου ζήταγε code app. Από το λίγο ψάξιμο το έχουν κάνει και σε άλλους χρήστες πρόσφατα αυτό. 6 λεπτά πριν, Tronis20 είπε Κάπου,κάποτε,κάποια στιγμή έδωσες το email και το password στους hackers. Θες απο facebook,instagram,steam,w.e platform, keylogger από netcafe,malware σε κάποια συσκευή σου. Είναι αδύνατο κάποιος άκυρος να μάντεψε τον κωδικό του email σου. 100% hackarismeno email και από εκεί μπόρεσαν να αλλάξουν τα στοιχεία σου στην paypal που αν δεν έχεις 2fa ειναι παιχνιδάκι. Υπόψην το χακάρισμα μπορεί να είχε γίνει πριν 1 μήνα. 2FA στα email ειδικά σε αυτά που είναι συνδεδεμένα σε πλατφόρμες με λεφτά. Ελάχιστη δραστηριότητα από PC λόγω καλοκαιριού. Μια αγορά είχα κάνει από ebay 4E και την συνδρομή από Sony PS. Γενικά από paypal όπως ανάφερα δεν έχω μεγάλη δραστηριότητα. Άλλαξα κωδικό στο yahoo. Είναι αρκετό αυτό ?
Tronis20 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Ελάχιστη δραστηριότητα από PC λόγω καλοκαιριού. Μια αγορά είχα κάνει από ebay 4E και την συνδρομή από Sony PS. Γενικά από paypal όπως ανάφερα δεν έχω μεγάλη δραστηριότητα. Άλλαξα κωδικό στο yahoo. Είναι αρκετό αυτό ? Το breach έγινε στο email σου όχι στο paypal account. Αυτό μπορεί να είχε γίνει και πριν από μήνες. Καλό είναι να βάλεις και ένα 2FA στο email account σου πέρα απο αλλαγή password. Απλά είναι πιθανό αν είχες same credentials με το yahoo email account σε κάποια άλλη πλατφόρμα όπως αυτές που ανέφερα παραπάνω και να έγινε απο αλλού η ζημιά και εν τέλει να έδωσες access στο email σου στους χακερς. Π.χ Phising γίνεται ακόμα και σήμερα αρκετά συχνά στο facebook και πολλοί έχουν ίδιο password στο fb με το email account τους. Άρα δεν αρκεί να αλλάξουμε τον κωδικό μας μόνο στο facebook. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Στην σελίδα στο paypal. Έβαζα το email και μετά next και password. Αυτή την διαδικασία την κάνω χρόνια. Που είναι το περίεργο ? Σε περίπτωση χρέωσης χωρίς την θελησή μου με διαφορετικό email μάλιστα θα βγει άκρη ? Η τράπεζα είπε ότι οι χρεώσεις και τα όποια χρήματα θα επιστραφούν. Το "δίνω" είναι λάθος ρήμα ,καταχωρώ ή βαζω.Γιατι όπως το έγραψες ηταν σαν να δίνεις σε κάποιον email και κωδικό για να κάνει κάτι,οτιδήποτε.
dkmaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Λυπάμαι που σου έτυχε αυτό, αλλά για να καταλάβεις πόσο απαραίτητο είναι το 2FA, έχω ένα gmail το οποίο χρησιμοποιώ για εγγραφές σε σελίδες, όχι το σοβαρό μου δηλαδή, και είχα βάλει το κινητό μου τότε ως 2FA. Το mail αυτό έχει διαρρεύσει από τουλάχιστον 15 σελίδες. Μια μέρα το χτυπάω στην αναζήτηση του google και βλέπω στο pastebin το mail μου, τον κωδικό, και το κινητό μου τηλέφωνο. Εδώ και 4 χρόνια έχω καθημερινά αποτυχημένες προσπάθειες από Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα κυρίως που προσπαθούν να μπουν στο mail μου, σε διάφορες σελίδες, καθώς επίσης μου έρχονται μηνύματα εγγραφής σε νέες σελίδες, απλά δεν μπορούν να μπουν στο email διότι έχω βάλει ό,τι ασφάλεια υπάρχει και κωδικό 20 χαρακτήρων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα